368

Billaras

Κάτι ξέρουν οι….γεροντάρες!

Οταν στα τέλη Μάρτη έγραφα στο Editorial γιά…τόπο στα τιμημενα γηρατεία, κάτι ήξερα. Είχα γράψει και κάτι άλλο, ότι αργά ή γρήγορα η παρουσία Νιλ Γουόρνοκ θα μας πληρώσει με την Χάτερσφιλντ. Οταν παίρνεις έναν τέτοιο προπονητή δεν το κάνεις απλά επειδή είναι πολύπειρος και καλός. Πριν λιγο η Λιντς έδιωξε (και) τον Γκράθια και έφερε τον…(Μπιγκ) Σαμ Αλαρντάις! Συστάσεις δεν θέλει.

Οπως δεν ήθελαν ο Γουόρνοκ και ο Χότζον, ακόμα και ο Κένι Τζάκετ που εβαλε (και καλά) ως τεχνικό διευθυντή τον Γενάρη η Τζίλιγχαμ (και σώθηκε φυσικά). Φέρνεις λοιπόν τους “παππούδες” γιατί έχουν άκρες. Ξέρουν τα κατατόπια. Και…άργησε η Λιντς, ίσως το έκανε πολύ αργά αυτό με τον Μπιγκ Σαμ.

Επιστρέφω στον Γουόρνοκ. Οταν είπε “ναι” στην Χάτερσφιλντ, σας το υπογράφω, τσέκαρε πρώτα το πρόγραμμα.

Τρεις απο το τέλος με την αγαπημένη του Κάρντιφ. Χρωστούμενη μιά από το τέλος με την άλλη αγαπημένη του, την Σέφιλντ. Η αλεπού αυτά τα ξέρει. Είδατε το ματς προχθές; Στο 20′ έξω ο βασικός φορ της Κάρντιφ. Στο 40′ ο στόπερ-κολώνα. Και στο 55′ ο αρχηγός! Ολοι με…θλάσεις. Μετά ένα αυτογκόλ, ένα τσαφ, 0-2, έτσι γίνονται οι δουλειές και τα πανηγυρικά στο τέλος (κεντρική φωτό).

Γιά να την κλείσω με την Κυριακή και να πάμε στα φρέσκα, έγραψε μιά ακόμα δυάδα σε trixie. Καλά έκανα και δεν ξανάβαλα την Χάτερσφιλντ, αυτά ανήκουν στην “Αλφα-βήτα” του στοίχηματος. Οπότε όλα άψογα, κέρδη καλά, απόλυτο και ο Μάκης, κυρία και η Κλερμόν, “κυρίες” και οι Λίβερπουλ-Τότεναμ στο 1+g/g (ρε τι πλάκα έχει αυτή η Τότεναμ), μιά χαρά.

Ξαναπάμε στα φρέσκα!

Ετσι γίνονται λοιπόν οι δουλειές. Και περιμένω να γίνει ακόμα μιά μεθαύριο. Η τελευταία φετινή. Χάτερσφιλντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πέρα απο την παρουσία του Γουόρνοκ, τα δεδομένα είναι απλά. Με πόντο η Χάρτερσφιλντ σώθηκε, δεν θα γίνει…θρίλερ το φινάλε με την Ρέντινγκ. Πόντο και κάνει διακοπές την Δευτέρα (τη Δευτέρα είναι η αυλαία).

Η Σέφιλντ δεν πάει γιά κάτι, είναι δευτεραθλήτρια, είναι πίσω στην Premier, χαλαρή και άνετη.

Κι εδώ μπαίνει ο Γουόρνοκ. Γέννημα-θρέμα του Σεφιλντ, άρρωστος οπαδος της Γιουνάιτεντ, φυσικά κόουτς της γιά χρόνια, φυσικά την ανέβασε και Premier, φυσικά έχει γράψει και βιβλία, το 1ο του το βλέπετε στην μικρή φωτό από πάνω, δεν χρειάζεται να το σχολιάσω καν, δείτε τον τίτλο!

Να την κερδίσει την Σέφιλντ; Να σπάσει με άσο το Χ που έπαιξα απο χθες; Γιατί να το κάνει και να την “τσαλακώσει”; Με ισοπαλία όλοι ευχαριστημένοι και αγκαλιασμένοι.

Δίνω 70% σε αυτό το Χ (και 30% σε άσο). Αρα το 3,05 είναι…σούπερ no matter what. Καλό μπετ, ας το φέρουν, ίσως να μην ξαναπαίξουμε ποτέ πιά ομάδα του Γουόρνοκ (αν και όλο πάει στη σύνταξη κι όλο επιστρέφει).

Πάω παρακάτω. Σήμερα δύο μου αρέσουν. Σοσιεδάδ και Φράιμπουργκ. Η Σοσιεδάδ ναι μεν εχει απόσταση από την Βίγιαρεάλ, αλλα έχει δύσκολο πρόγραμμα.

Και Μπάρτσα και Ατλέτικό εκτός. Στο Χιρόνα-Ρεάλ από χαζομάρα δεν έπαιξα άσο. Τώρα παίζω. Χωρίς Μπενζεμά και Βινίσιους η Ρεάλ, αδιάφορη στη Λιγκα και με το μυαλό 1000% σε Οσασούνα (τελικός κυπέλλου το Σάββατο) και καπακι στην Μάντσεστερ Σίτι, την άλλη εβδομάδα!

Το άλλο είναι η Φράιμπουργκ. Βγήκε απο το ντεφορμάρισμα, άμεσα μας πλήρωσε το Σάββατο.

Πέρυσι το ίδιο ζευγάρι ήταν στον τελικό. Και επίσης, θα ξαναπαίξουν γιά το πρωτάθλημα ξανά στο καπάκι! Η αίσθησή μου είναι ότι η Λειψία θέλει την 4αδα της Bundesliga περισσότερο. Οχι ότι δεν θα το παίξει το ματς φυσικά.

Πέρα από αυτά τα δύο, έχω αύριο κατα νου μια Σαλερνιτάνα, μιά Αϊντραχτ, μερικά combo (πχ Σίτι 1+g/g που πληρώνει καλά), λίγο Βαγιαδολιδ την Πέμπτη, g/g στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, και φυσικά υπάρχει και η Χάτερσφιλντ στο Χ.

Διαλέξτε και πάρτε. Μπορείτε να κάνετε ότι συνδυασμό θέλετε. Εγώ άπαξ και έχω ήδη κάνει καλό μπετ στο Χ το εγγλεζικο, λέω να μην κάνω…ταρζανιες και trixie. Λέω σήμερα να πάω απλά σε μιά δυάδα. Να ρισκάρω με την Σοσιεδάδ “ξερή” και χωρίς πρώιμη (αλλά με % γκανιότα στο 2,70) μαζί με το 2,30 της πρόκρισης Φράιμπουργκ! Προσέξτε, όχι τον άσο του 3,40 αλλά της πρόκρισης.

Ενα το ρισκάρω, ένα το καλύπτω και κάνω μιά ξερή δυάδα απόδοσης 6,21. Και τέλος (για σήμερα). Ξαναλέω, μπορείτε να βάλετε ότι συνδυασμό σας κάνει “κλικ” (παράδειγμα, Σοσι 1-Φράι 1-Αϊντραχτ 2 ή Χάτερφιλντ Χ) και να κάνετε trixie. Είναι πολλοί οι συνδυασμοί. Εγώ θα πάω έτσι και βλέπουμε για αύριο, ίσως δειτε update!

Τα λέμε απόψε και την Πέμπτη στο chat, αύριο όχι γιατί θα πάω γήπεδο.

Σε λίγο θα δείτε και το νέο vidcast, λέμε κι εκεί πολλά και ενδιαφέροντα, το νου σας στις ειδοποιήσεις!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras