4445

Billaras

Κάτι σαν…προπόνηση!

Αρχικά, γιά σήμερα, είχα υπολογίσει να γράψω αργά, μετά τις 6. Κάτι απρόοπτο, με αναγκάζει και νωρίς να γράψω και να πάρω και…απουσία από το betradio, να μην είμαι στο στούντιο στις 3, αφήνοντας μόνο του τον Μάκη Μηνδρινό. Θα…ρεφάρω την απούσια την σημερινή, αύριο. Εξάλλου, ο συνοδοιπόρος μου στο ράδιο και όχι μόνο, μιά χαρά θα τα βγάλει πέρα, δεν θα είμαι εκεί να τον.

.ζαλίζω και να τον πειράζω όλη την ώρα! Γράφω λοιπόν νωρίς. Γιά την Κυριακή δεν έχω να πω τίποτα σοβαρό, λίγο με ένοιαξε, η Ατλέτικο από τη μιά και ο ΠΑΟΚ από την άλλη, δεν μπόρεσαν να βάλουν ένα γκολ και να γίνει ένα ακόμα ταμείο, παρά το 4 στα 6. Κανένα πρόβλημα, η…μπάζα είχε γίνει το Σάββατο. Και έρχομαι άμεσα στα φρέσκα. Το έγραψα και σήμερα στην Kingbet, το κουπόνι ΔΕΝ μου αρέσει.

Μέτριο, ως κακό. Με το…ντουφέκι ψάχνω να βρω ματς. Θα είμαι πολύ μαζεμένος, θα κάνω κάτι σαν…προπόνηση γιά το Σαββατοκύριακο. Τα λέμε μήνες, εγώ επιλέγω πότε θα δοθεί καλή μάχη, όχι οι μπουκ. Δεν με πιέζει κανένας να ξανοιχτώ και να ορμήσω. Αυτά είναι χιλιογραμμένα μεν, κουράζουν κάποιους που τα διαβάζουν συνέχεια, αλλά είναι αναγκαία.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ήρθαν στο site πολλοί νέοι φίλοι. Μαζική εισροή νέων αναγνωστών. Οι παραπάνω γραμμές λοιπόν, γράφονται γιά αυτούς. Εδω, σε τούτο το site, δεν παίζουμε γιά να..παίζουμε. Παίζουμε γιά να κερδίζουμε. Ψάχνω παικτικές αξίες, ευκαιρίες, καλά αουτσάιντερ, περιμένω καρτερικά, παίζω μονά και δυάδες, απαξιώ γιά σημεία-ψείρες, κάνω trading όπου μπορώ, η φιλοσοφία δεν είναι “δώσε μιά τριάδα μπάρμπα να πληρωθώ”.

Αν αυτό περιμένετε, θα σας απογοητεύσω. Δεν θα το βρείτε εδώ. Γι αυτό λοιπόν σήμερα το μενού είναι…νερόβραστο. Μπορεί να έχει Champions League και κάμποσα εγγλέζικα, αλλά είναι κακό πρόγραμμα. Εσβησα….περίπου τα πάντα. Να παίξω Ρεάλ; Δεν σφάξανε! Ας κερδίσει 0-5, απαξιώ. Να παίξω τα φαβορί Μπέρμιγχαμ, Σκάνθορπ, Σουίντον; Πετσοκομμένα.

Καμιά αξία. Κακές αποδόσεις, φοβάμαι και κούραση στην Μπέρμιγχαμ, στη Σκάνθορπ το ματς είναι “εξάποντο” και στην Σουίντον μάχη κορυφής. Κάτι…ψείρες τύπου Τσάρλτον ή Μίλτον Κέινς δεν υπάρχουν καν, τα σκωτσεζικα δεν μου βγάζουν κάτι, μιά σκέψη που έκανα γιά Μίντλεσμπρο μου έφυγε γρήγορα, μιά ακόμα γιά την Νιούπορτ μου έφυγε επίσης γρήγορα.

Τι (απ)έμεινε; Ελάχιστα! Στην εφημερίδα, από τα σημερινά, έχω κρατήσει Νάπολι και Ρόδεραμ. Κοντράρω δύο ομάδες με κάκιστη φόρμα (Τσέλσι και Τζίλιγχαμ). Και η Νάπολι, όπως και η Ρόδεραμ, είναι καλά. Εδώ οι αποδόσεις είναι οριακά fair. Οχι καμιά…τεράστια ευκαιρία, αλλά “τρώγονται”. Να προσθέσω κάτι ακόμα; Αντε, ας το κάνω. Μιά Νορθάμπτον γιά αρχή.

Να δώσω μιά ευκαιρία στον Μποθρόιντ. Ξεκουράστηκε, είχε ρεπό το Σάββατο. Και βρίσκει μιά Μάκλσφιλντ…ψόφια, με επτά σερί ήττες (την κόντραρα με επιτυχία και το Σάββατο φυσικά). Η Νορθάμπτον είναι στη ζώνη, με νίκη πάει στο -3 από την Μάκλσφιλντ κι έχει κι ένα ματς λιγότερο. Πριν το ρεπό της, έκανε σούπερ νίκη με την Γουίμπλετον. Γουστάρω τον Μποθρόιντς, τον εμπιστεύομαι ότι μπορεί να την σώσει την Νορθάμπτον, ας τον ακολουθήσω λοιπόν απόψε.

Νάπολι (δεν θα είναι εύκολο ματς, μην ξεγελιέστε από την κακή φόρμα της Τσέλσι), Ρόδεραμ (τρία σερί καλά ματς και η Τζίλιγχαμ πέντε σερί ήττες και μπόλικο άγχος και πίεση από την εξέδρα απόψε), Νορθάμπτον. Να προσθέσω και ένα ακόμα; Ενα over; Ας το κάνω. Κρου-Ακριγκτον. Από ήττες και οι δύο. Την Κρου την έψαξα στο over και το Σάββατο, δεν το έφερε, αλλά εντός συμπεριφέρεται πολύ πιό επιθετικά (9 over σε 14 ματς, τρία σερί).

Πως να τα ποντάρω; Πάντα με την φιλοσοφία της…προπόνησης, λέω να κάνω ένα χαλαρό trixie, ένα σύστημα 2-3 δηλαδή. Και το over να το κάνω παρολί… τριημέρου. Σήμερα την Κρου, αύριο την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Πόρτο και μεθαύριο την Μπιλμπάο κόντρα στην Λοκομοτίβ. Νομίζω…καλός είμαι γιά σήμερα! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 19/2: 27.

600 μονάδες. Ποντάρισμα 21/2: Trixie (2-3 ζητούμενα, υπερδιπλάσιο μπετ στις δυάδες): Νάπολι 1 (2.40)-Νορθάμπτον 1 (2.00)-Ρόδεραμ 2 (2.80). Από 70 μονάδες σε κάθε δυάδα (210 μονάδες σύνολο) και 20 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο 230 μονάδες. Παρολί με over: Κρου-Μάντσεστερ Σίτι-Μπιλμπάο (5.7), 70 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 27.300 μονάδες. Τίποτα άλλο. Μιά δυάδα ή τα over, με βγάζουν κι από πάνω.

Η διάθεση μου είναι ΠΟΛΥ χαλαρή, το ονόμασα “προπόνηση”, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και εξήγησα το γιατί. Η κάβα δείχνει χαρακτηριστικά πως κινούμαι, αυτό γιά τους νέους φίλους του site. Ραντεβού αύριο πάλι (στο ίδιο, χαλαρό πνεύμα) και στο ραδιόφωνο επίσης, το μεσημέρι 3-4. Απολογούμαι και πάλι γιά την σημερινή μου απουσία, αλλά…ανωτέρα βία.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras