1865

Billaras

“Κάτι” σαν patent-UPDATE!!!!

Το ευκολάκι (και στην Ελλάδα μας αρέσει το ευκολάκι) είναι να σταθω στην “ασύνορη ατυχία” της Κυριακής. Αν υπήρξε ατυχία; Προφανώς. Και μεγάλη επίσης. Οταν η Σεντ Τρουίντεν με δύο παίκτες παραπάνω τα χάνει στη γραμμή, ατυχία είναι. Αλλά είπαμε, αυτό είναι το ευκολάκι.

Το…δυσκολάκι είναι και να βλέπεις και κυρίως να στέκεσαι στα λάθη σου.

Εδώ…σφίξαμε πανελληνίως και πολυεπίπεδα, σε όλες τις εκφάνσεις της (ελληνικής) κοινωνίας. Δεν αλλάζει κάτι στο στοίχημα. Εκανα έγκλημα με την Ραπίντ και όλα τα άλλα είναι να’χαμε να λέγαμε. Διπλό κάτω του 2,00; Βρε 0-6 ας ερχόταν. Ή ας ξανάρθει. Εγκλημα ήταν τέτοιο ποντάρισμα, στράφι η Βιγιαρεάλ. Ετσι απλά και χωρίς περιστροφές και κορδελάκια.

Οι..ανάδρομοι Ερμήδες (!) είναι γιά άλλους.

Αυτά τα λίγα αλλά περιεκτικά με όσα έγιναν την Κυριακή. Πάμε στα φρέσκα πλέον.

Ξεκινάω λέγοντας ότι αύριο θα κάνω update κατά 80% γιά τα ματς Τετάρτης-Πέμπτης. Σημερα στέκομαι στο…σήμερα και μόνο. Και όχι φυσικά στο Champions League. Τι να παιξω; Μόνο το g/g της Σίτι θα μπορούσα να συζητήσω, γιά παρολί-πασατέμπο.

Οπότε, θα απολαύσουμε τόπι αλλά γιά στοίχημα μόνο Αγγλία…

Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν είναι άσχημα δύο σωστά φαβορί στην 2η Αγγλίας. Κόλτσεστερ και Κέμπριτζ. Αμφότερες στο 2,55 (αυτά μάλιστα, και άσοι και σε σοβαρή τιμή, όχι διπλά του 1,95). Εχει και μικρότερα (πχ Λίνκολν ή Τρανμίρ) αλλά αυτά δεν με απασχόλησαν.

Η Championship (λίγα ματς απόψε) με απασχόλησε (λίγο) μόνο γιά την Μπρέντφορντ.

Τρομερό διπλό αυτό που έκανε στην Μίντλεσμπρο, πέταξε έναν βραχνά εκτός έδρας, δεν είναι απλό, έπαιξε και σούπερ. Αλλά…κοντράρεις την Σέφιλντ εντός; Πάει το χέρι; Θα κάνω πίσω, πάντως το 4,00 είναι λάθος βάση όσων είδα το Σάββατο.

Στην 1η, “συζητάω” γιά Γουίμπλεντόν, συζητάω γιά Σάντερλαντ (κι εδώ λάθος το 4,00) αλλά τις αφήνω γιατί έχουνε και πολύ υψηλά εμπόδια.

Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, μου πέρασε από το μυαλό και η Μπράντφορντ…

Κρατάω ένα, θα το δείτε παρακάτω. Και στην 2η απολύτως τίποτα, μόνο τα τέσσερα φαβορί που ανέφερα. Μένει η Νάσιοναλ Λιγκ. Εδώ κάνουμε στάση.

Και Γκέιτσχεντ (το πιό ζόρικο) και Ντάγκεναμ και Τσέστερφιλντ και Χάλιφαξ κουβεντιάζω σοβαρά. Ειδικά τα τρία τελευταία, αφήνω την Γκέιτσχεντ, βαρβάτη αντίπαλο έχει.

Θα το πάω παραπέρα, αφήνω και Ντάγκεναμ. Επεσε στο 2,70 οπότε πάσο. Και δεν έχει και κίνητρο χειροπιαστό, ενώ η αντίπαλος της και “τρώγεται” εντός και κίνητρο έχει. Στα χθεσινά 2,85 θα το συζητούσα.

Ομως, Τσέστερφιλντ και Χάλιφαξ παίζω. Στο 3,30 η Τσέστερφιλντ, στο 3,90 η Χάλιφαξ. Η Τσέστερφιλντ εντός έχασε προχθές (και…καλά έκανε, μας…πλήρωσε το διπλό της Ιστλι) αλλά εκτός φυσάει (4 διπλά δτα τελευταια έξι, μόλις δύο ήττες στα τελευταία δεκαπέντε παρακαλώ).

Γενικώς…την έχουμε την Τσέστερφιλντ, την ψυχολογούμε σωστά, είτε υπέρ είτε κατά. Η Μπρόμλει έχασε πανεύκολα το Σάββατο, δεν έχει κανένα κίνητρο, τρίτο σερί δεν σκοράρει. Πάω στο διπλό.

Και η Χάλιφαξ; Το έγραψα και προχθές, αν έπαιζε το παιχνίδι της και κέρδιζε, ίσως να είχαμε σούπερ ταμείο το Σάββατο. Αναβολή όμως. Και έτσι είναι φρέσκια, αλλά σε φόρμα.

Τελευταία της νίκη; Σε εξ αναβολής ένα τρίμπαλο στην…Μπάρνετ που την ξαναβρίσκει απόψε! Πίσω δεν τρώει γκολ με τίποτα (7 φορές λευκά δίχτυα στα τελευταία 8). Και η Μπάρνετ; Είναι με την…γλώσσα έξω. Τα γράφαμε, έχει σερί εξ’αναβολής ματς και οκ, ομάδα Νάσιοναλ Λιγκ με 15 άτομα ρόστερ ημιεπαγγελματίες! Τρίτη ήττα στα τέσσερα πρόσφατα προχθές, παίζει σερί (4ο ματς σε 10 μέρες), έχασε και τον καλύτερό της παίκτη με αποβολή και απόψε είναι τιμωρημένος (10 γκολ φέτος παροτι έλειπε και κάμποσο διάστημα ο Κουλθριστ), τι άλλο θέλω; Πάω και εδώ στο διπλό.

Την τριπλέτα μου θα την συμπληρώσει ξανά η Μπλάκπουλ. Τα έγραψα την Κυριακή απλά ως “ιστορία” τα στατιστικά της. Πυροβολούσε, 20+ τελικές, αλλά τελικά 2-2. Ηταν ομως καλή, αυτό με ενδιαφέρει. Και με φόρα που λένε. Και ο κόσμος δίπλα της. Από εκεί που μάζευε 3-4 χιλιάδες (μποϊκοτάζ), είχε 17,000 λαού τώρα! Και όταν έγινε 2-2 στο 95, μπούκαραν και μέσα να πανηγυρίσουν με τους παίκτες (φωτό)! Εφυγε ο Όϊστον από τη διοίκηση, γύρισαν τα χαμόγελα και κάνει μπαμ.

Η Ντόνκαστερ άνευρη, άοσμη, ντεφορμέ, κάκιστη με Γουίμπλεντον ενώ απόψε λείπει και ο “φάρος” της επίθεσης, ο Μαρκίς (18 γκολάκια φέτος, θα τον θυμάστε με την Πρέστον που το είδαμε στο κύπελλο, κάτι σαν…Λαμπριάκος). Στο 2,87 το δέχομαι (και ίσως και το ποντάρισμα στο 2.,05 του Σαββάτου να ήταν και εκείνο λάθος μου).

Να τα κάνω σούμα; Μιά τριπλέτα.

Ξεκάθαρα. Ομως, είπαμε και γιά 2 καλά φαβορί (Κόλτσεστερ, Κέμπριτζ), είπα και την…φαγούρα μου γιά τις Μπρε-Μπρά (Μπρέντφορντ-Μπράντφορντ) ενώ οριακά δεν έπαιξα από σήμερα την Πρεστον (ιδού γιατί ξεκίνησα γράφοντας για update αύριο).

Θέλετε να κάνετε άλλη χημεία; Να βάλετε κάπου πχ την Κόλτσεστερ ή να παίξετε από σήμερα την Πρέστον; Ολα δεκτά, ο καθένας αποφασίζει, εμείς εδώ δίνουμε το στίγμα.

Εγώ θα παίξω “κάτι” σαν patent, αλλά όχι ακριβώς. Θα παίξω δηλαδή ένα trixie αλλά θα παίξω και μονά τα δύο της Νάσιοναλ Λιγκ. Λόγω απόδοσης δεν παίζω και την Μπλάκπουλ. Και μάλιστα, τα μονά σε άλλη εταιρία που τα βρίσκω σε καλύτερη απόδοση (το trixie αναγκαστικά στην ίδια, αφού εκεί που βρίσκω ψηλά τις άλλες δύο βρίσκω πολύ χαμηλά την Μπλάκπουλ).

UPDATE: Οταν έρχονται όλα ισοπαλίες (και πάντα μιλάμε γιά αουτσάιντερ) η ανάγνωση είναι διπλή. Αγωνιστικά είσαι σωστός. Κόντραρες φαβορί κι αυτά δεν κέρδισαν. Στοιχηματικά όμως, τζίφος. Είτε έτρωγαν τέσσερα, είτε που πήραν το Χ, δεν αλλάζει κάτι.

Κρίμα για χθες, ειδικά την Τσέστερφιλντ (αυτή άξιζε, οι άλλες ορθώς ήταν ισοπαλία).

Οσο γιά το σεντονάκι, ακόμα ένα τεράστιο αποτέλεσμα-ανατροπή, το πήρε μόνος του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή είναι η αλήθεια (γιατί δεν είδαμε ένα ματς με την Γιούβε να πιέζει αφόρητα). Στα σημερινά του σεντονιού τίποτα, δίνω τύχες στα under αλλά ως εκεί. Και για αύριο ίσως νέο update. Αν γίνει αύριο ξανά update, θα είναι με κάτι…λάιτ πάντως.

Σήμερα λοιπον γιατί κάνω update; Το έγραψα και χθες. Γιά την Πρέστον. Κοίταξα και την Σουόνσι (απόλυση-σκάνδαλο αυτή του Μουρ στην Γουέστ Μπρομ), αλλά δεν το έχουνε οι “κύκνοι”. Ενω η Πρέστον το ..έχει και το παραέχει. Ξερετε πότε έχασε τελευταία φορά; Ηταν 6 Γενάρη, που την κοντράραμε με την Ντόνκαστερ στο FA CUP! Εκτοτε, γύρισαν οι τραυματίες, πήρε και πολλούς καλούς παίκτες και….

10 ματς αήττητη. Πάει σούπερ, παίζει και ώραια ένα σερί δίμηνο.

Θα ξαναχάσει η Μίντλεμπρο εντός καπάκι; Γιατί…απαγορεύεται; Αμα η (τραγική εκτός) Μπρέντφορντ της κάνει ανατροπή σε 10 λεπτά, δεν μπορεί η Πρέστον; Κακό το κλίμα γιά Πούλις, άγχος, αμα ξεσπάσει …ξέσπασε, εγώ ξέρω τι βλέπω και τα 4,20 είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, έπρεπε να είναι 3,20! Παίζω μονό την Πρέστον και αύριο ίσως δείτε νέο update.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras