1016

Billaras

Κέρδη, νικητής διαγωνισμού και…λέβα πλώρη να πάμε γιά βουτιές!

Γράψαμε τα Editorial μας γιά τους “έξω” (διαβάστε το όλοι όμως, λέει πολλά και ωραία), ας γράψουμε και γιά εδώ, γιά αναμεταξύ μας (γέλια). Ουσιαστικά απολογισμό δεν έχω να κάνω, τον ξερετε. Τον έκανα στο προηγούμενο κείμενο. Απαξ και το σήκωσε η Ιταλία, όλα καλά, κέρδος. Εμεινα μονάχα με την απορία μήπως κι εγώ κι ο Μάκης (που είχαμε τα…ίδια) έπρεπε να παίξουμε τελικά στον τελικό! Και σκορ 1-1 στα 90′ και πέναλτι! Θα είχαμε λίγα περισσότερα κέρδη, αλλά το νόημα δεν αλλάζει.

Ολα πήγαν καλά, το Editorial τα αναλύει όλα, ενώ γιά εμένα προσωπικά τα έγραψα όλα απο την Παρασκευή. Ηταν μια συνετή διαχείριση που απέφερε καρπους.

Οσο γιά το EURO; Προφανώς και ήταν σούπερ, αν μιλήσω επί προσωπικού και σε στοιχηματικό επίπεδο, είχα μονάχα δύο ατυχίες, μια pre game (πως το έχασες εκείνο το γκολ ρε Μίλερ;) και μιά live (πως τα χάσατε αυτά ρε κροάτες στο live της παράτασης με την Ισπανία;).

Και μιά “αβλεψία”, που την ξέρετε, όταν δεν έπαιξα και την δυάδα στο τρομερό εκείνο live με τα μαζεμένα 2-2. Ολα τα άλλα καλώς καμωμένα και βγάλαμε καλό μεροκάματο. Και αν μη τι άλλο, εσεις ξέρετε οτι περάσαμε και σούπερ στο παρεάκι του chat.

Τι έμεινε; Πριν να σας ευχηθώ καλές βουτιές (εγώ να ξέρετε θα συνεχίσω να γράφω Kingbet, αλλά τέλος του μήνα θα πάω να βρώ τον Ιωάννη τον bluebet στη Σέριφο), έχουμε μιά εκρεμμότητα ακόμα! Τον διαγωνισμό! Και εδώ θέλω να δώσετε βάση:

Πήρατε μέρος πολλοί.

Περίπου 90 φίλοι. Θα αναφέρω κάποια νούμερα που λένε πολλά. ΚΑΝΕΙΣ δεν πέρασε τις 4 σωστές απαντήσεις. Μόνο ένας έπιασε τις 4, που είναι και νικητής φυσικά, δεν χρειάστηκε να κάνω κλήρωση! Επίσης, όσο έκανα καταμέτρηση, μόνο ένας πέτυχε 3 σωστες απαντήσεις (Apostolis, για σένα λέω, χεχεχε, στο τσακ το έχασες)! Και κάπου 30 φίλοι, είχαν δύο σωστές απαντήσεις στα οκτώ ερωτήματα.

Ολοι οι άλλοι (τα 2/3 περίπου), είχαν είτε μιά σωστή, είτε…καμία. Αυτό λέει κάτι. Λέει ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ είναι τα αντε ποστ. Πέρα απο διαγωνισμός, ήταν κι ένα καλό τεστάκι. Είχατε ένα μηνα να μελετήσετε, κι όμως κανείς δεν πέρασε το 50% ευστοχίας, ενώ πάρα πολλοί δεν πετύχατε τίποτα! Να το θυμάστε λοιπόν, κι αυτό ακόμα μάθημα είναι.

Γιά την ιστορία, οι ερωτήσεις με τις σωστές απαντήσεις, ήταν:

1)Νικήτρια ομάδα διοργάνωσης: Ιταλία

2)Ζευγάρι τελικού: Ιταλια-Αγγλια

3)Πρώτος σκόρερ: Ροναλντο 5 γκολ, Σικ 5 γκολ.

4)MVP διοργάνωσης: Ντοναρούμα

5)Κορυφαία ομάδα σε σύνολο καρτών: Ιταλία 12, Ελβετία 12 (11+1).

6)Κορυφαία επίθεση του τουρνουά: Ιταλια 13 γκολ, Ισπανια 13 γκολ.

7)Χειρότερη άμυνα του τουρνουά: Ουκρανία 10 γκολ παθητικό.

8)Κορυφαία ομάδα σε κερδισμένα πέναλτι: Πορτογαλία 3 πέναλτι.

Οπου υπήρχαν δύο πρωτιές, μέτρησα σωστά και τις δύο απαντήσεις. Είτε στις κάρτες ας πούμε, είτε στην καλύτερη επίθεση.

Ο νικητής βρήκε την Ιταλία ως τροπαιούχο, το ζευγάρι τελικού (Ιταλία-Αγγλία), τις κάρτες (Ιταλία) και την κορυφαία επίθεση (Ισπανία). Με λίγα λόγια, πήρε την εξάμηνη συνδρομή στο…114′ όταν και πήρε την κίτρινη ο Ζορζίνιο και η Ιταλία “έπιασε” την Ελβετία! Ενώ θυμίζω ότι η Ισπανία έφτασε τα 13 γκολ με κάμποσα αντίπαλα αυτογκόλ, σε εκείνο το ματς με την Σλοβακία που ήρθε 5-0!

Συμπέρασμα: Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολα τα άντε ποστ.

Να το θυμάστε γιά το μέλλον. Ο νικητης είναι ένας καλός φίλος, ο Κωνσταντίνος, κατά κόσμον στο chat, o Salonikios! Μόλις ανεβάσω το κείμενο, πάω να του προσθέσω το δωράκι του, έξι μήνες συνδρομής ακόμα! Θέλω κέρασμα Κωστή (γέλια).

Αυτά τα ολίγα. Οπως έγραψε και ο Μάκης αλλά και εγώ στο Editorial, τώρα είναι ώρα γιά ανάσες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κρεμάμε ταμπελάκι “κλειστόν λόγω άδειας”.

Κάθε άλλο. Ηδη σήμερα υπάρχει μπετ απο Μαρόκο ενώ απ’ όσο ξέρω έχουμε καλά τουρνουά ιπποδρομιών στο άμεσο μέλλον και έχουμε και Ολυμπιακούς Αγώνες! Οπότε το νου σας πάντα στο twitter και σε πιθανά update. Προφανώς και θα ανεβάσουμε στροφές σε 20 μέρες από τώρα, αφού αρχές Αυγούστου ξεκινάνε οι “μικρές” Αγγλίας! Ως τότε να προσέχετε, να είστε όλοι καλά, να είμαστε όλοι εδώ με τη νέα σαιζόν και μακάρι -στοιχηματικά- να πάνε όλα πρίμα σαν την φετινή!

Aντί μιας ποδοσφαιρικης φωτό, επελεξα γι αυτή την-ας την πούμε τελευταία της σαιζόν- στήλη μιά φωτογραφία από την Αστυπάλαια, με το ψαροκάικο να λέει “λέβα κι έχει ο Θεός”.

Λέβα είναι ναυτικό κέλευσμα, λεβάρω=τραβάω, συνηθως το λένε όταν ένα πλοίο ή βάρκα λύνει/δένει κάβους ή κάνει μανούβρες. Λέβα πλώρη λοιπόν, να σηκώσουμε και άγκυρα και να ξανοιχτούμε! Καλές βουτιές σε όλους τους φίλους, νέα στήλη ίσως σε καμιά εβδομάδα με τίποτα μεταγραφικό.

**Τέλος του μήνα -όπως πάντα- οι κάβες θα μηδενίσουν, από 1η Αυγούστου μπαίνουμε στην σαιζόν 2021-22.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras