1102

Thassios

Καθαρό τοπίο χωρίς διαλογή!

Καλημέρα betsellerades μου!

Καταρχήν να ευχηθώ κι από εδώ Χρόνια Πολλά στην αφεντικάρα μας που είχε γενέθλια χθες. Να είναι γερός και δυνατός να ασχολείται με τις Αγγλίδες του (να πληρωνόμαστε εμείς!) και να χαίρεται κάθε στιγμή με τα εγγόνια του (λέτε στο μέλλον να κάνουν εκπομπή όλοι μαζί;; Δε γίνεται να μην πάρουν το χάρισμα! Ας είμαστε υγιείς και γεροί να το ζήσουμε).

Στα δικά μας τώρα δεν είχαμε κέρδη μέσα στην εβδομάδα αφού ούτε οι Άγγλοι κατάφεραν την Πέμπτη να ρίξουν πολλές κλωτσιές αν και εδώ που τα λέμε ο ρέφερι και αίμα να έτρεχε πάλι δεν θα έβγαζε κάρτα. Πάντως τα ξέχασα κιόλας αφού συνολικά ξοδέψαμε 4 μονάδες μέσα σε μία χαλαρή εβδομάδα που απολαύσαμε μπάλα πιο πολύ και όχι στοίχημα.

Επανερχόμαστε σε ένα ακόμη καυτό Σαββατοκύριακο αφού όσο πλησιάζουμε προς το τέλος τόσο θα υπάρχουν ομάδες που θα καίγονται και θα παρασύρονται οι παίκτες από πάθος προσφέροντας σε εμάς τις ωραίες καρτούλες μας. 

Σήμερα δεν θα δείτε πολλά λόγια στη στήλη για έναν απλό λόγο. Δεν έχω διαλογή. Καθόλου όμως. Από την αρχή που μελέτησα όλο το κουπόνι κατέληξα σε 3 παιχνίδια και με αυτά θα κινηθώ.

Τώρα αν είναι καλό αυτό δεν ξέρω αλλά δεν θα έχω τον κακό δαίμονα της διαλογής που είχα ανά διαστήματα (θυμηθείτε το προηγούμενο ΣΚ) .

Ξεκινάμε από νωρίς και τον αγώνα για την Τουρκία ανάμεσα σε Ντενιζλίσπορ και Ερζουρούμ. Ο κακός χαμός ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του Πρωταθλήματος και αναμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Έχουν ελπίδα και οι δύο να σωθούν αλλά για να το κάνουν αυτό θα πρέπει σήμερα να κερδίσουν τον αγώνα. Δεν χωράει ισοπαλία στο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαμε πολύ ‘’ξύλο’’ και κάρτες και στον πρώτο αγώνα. Οπότε σήμερα περιμένω ακόμη πιο παθιασμένο παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές με τον ρέφερι της αναμέτρησης  να μην σηκώνει και πολλά.

Ο Umut Meler (εδώ είχαμε αλλαγή ρέφερι από χθες) έχει φέτος 5 κόκκινες σε 17 αγώνες και μέσο όρο σε κάρτες λίγο πάνω από 5 κάρτες ανά παιχνίδι. Εδώ όποιος θέλει μπορεί να παίξει και το κόμπο κόκκινων αν βρει σε κάποια εταιρία ενώ εγώ θα ποντάρω τις ομαδικές που βρίσκω σε σούπερ απόδοση καλύπτοντας και το σενάριο να πάρουν και οι δύο. Γενικά όποιος θέλει πάντως μπορεί να παίξει και την απλή κόκκινη αφού οτιδήποτε πάνω από 3,20 είναι μια δίκαιη τιμή για αυτό το ματς.

Προχωράμε στο επόμενο ματς που έρχεται από την Ισπανία. Πολλοί θα περιμένετε να πω για τον τελικό ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα αλλά αυτό θα το αφήσω για το live. Εγώ θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα σε έναν αγώνα που έρχεται από την 2η κατηγορία της Ισπανίας. Ανάμεσα στην Λούγκο και την Αλκορκόν έχουμε ακόμη ένα ματς που όποιος χάσει σήμερα θα μπλέξει ακόμη περισσότερο με την υπόθεση του υποβιβασμού.

Ο προπονητής της Λούγκο δήλωσε ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν και  ότι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του πάνε σε ‘’πόλεμο’’. Λογικό να σκέφτονται έτσι πάντως αφού δεν έχουν κερδίσει εδώ και 12 αγώνες και παίζουν σήμερα με την Αλκορκόν που απέχει μόλις ένα βαθμό από τη Λούγκο και βρίσκεται στην επικίνδυνή ζώνη. Προέρχεται από νίκη η φιλοξενούμενη και αναμένεται να βάλει δύσκολα στη γηπεδούχο σε ένα παιχνίδι που θα έχει ‘’ξύλο’’ όπως είχαμε και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων με 4 κίτρινες κάρτες και 1 απευθείας κόκκινη.

Από 8 κόκκινες έχουν και οι δύο ομάδες φέτος στη σεζόν και σήμερα θα έχουν στην σφυρίχτρα έναν ρέφερι που δεν είναι μηχανή καρτών αλλά δεν θα χαρίσει κιόλας έχοντας 5 κόκκινες σε 17 ματς. Στο 3,15 η κόκκινη κάρτα και δέχομαι την μικρή έκπτωση λόγω εποχής και των συνθηκών του παιχνιδιού αφού δεν θέλω να την ξαναπατήσω και να πάω σε ομαδική κόκκινη κάρτα.

Τέλος ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στην Ιταλία το βράδυ αφού Κάλιαρι και Πάρμα θα τα παίξουν όλα για όλα σε ένα ματς εξάποντο . Και οι δύο ομάδες αγωνιστικά έχουν τα μαύρα τους τα χάλια και δε νομίζω να αφήσουν το παιχνίδι σε γκολ και θέαμα. Θεωρώ ότι το ματς θα πάει σε δύναμη και είναι καιρός λίγο να μας θυμίσουν Ιταλοί αφού στο τομέα των κόκκινων καρτών φέτος είναι από τους χειρότερους.

Ο Paolo Valeri που θα είναι ο διαιτητής του αγώνα είναι ένας μέτριος ρέφερι που φέτος έχει 2 κόκκινες και 37 κίτρινες σε 9 αγώνες. Δεν θα βγάλει εύκολα την κόκκινη κάρτα και θεωρώ ότι άμα έρθει αυτή θα είναι επειδή θα διπλώσει κάποια κίτρινη .  Το κόμπο ”οβερ 1 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη κάρτα” που βρίσκω σε απόδοση 8,5 (στο ”φτιάξε αγορά” αυτό) θεωρώ ότι έχει μεγάλη αξία με τα δεδομένα του που έχω και θα είναι στις επιλογές μου ενώ θα ποντάρω και λίγο το κόμπο.

Πιο χαλαρά πονταρισμένο από τα άλλα δύο παιχνίδια μιας και μιλάμε για Ιταλούς που όπως είπα μας κάνουν νερά φέτος.

Αυτά για σήμερα λοιπόν αφού το τοπίο είναι καθαρό χωρίς διαλογές και χημείες. Το μόνο που θέλουμε είναι οι παίκτες να βγάλουν πάθος αφού πρόκειται για σημαντικούς αγώνες που θα κρινούν πολλά.

Εμείς τα λέμε στο chat από νωρίς ενώ αύριο θα έχουμε νέα στήλη!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS