625

Thassios

Καιρός για κάρτες

Καλημέρα Betsellerades μου!

Δεν τα πήγαμε και άσχημα στη προηγούμενη στήλη αφού ευστοχήσαμε στα 2 από τα 4 στοιχήματα που ποντάραμε ή μάλλον στους 2 από τους 3 αγώνες που στοχεύσαμε. Στο ματς της Αμερικής επιβεβαιώθηκε το g/g ημιχρόνου , το g/g στα δύο ημίχρονα που πληρωθήκαμε αλλά και το anytime score 2-2. Δυστυχώς δεν προηγήθηκε η Νιου Ίνγκλαντ (αν και έκανε το 1-2) παρόλο που είχε φάσεις για να μπορέσουμε να μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία.

Στο ματς της Τολούκα είχαμε αρκετές φάσεις από τη Μοντερέι που θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Τα αφήνουμε όλα πίσω και προχωράμε σε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με τις επιλογές όμως να είναι λίγες.

Ξεκινάω από την Αγγλία (ωχ με αυτό το Fantasy, μιλάμε θα καούμε με την Αγγλία φέτος και φταίει αυτός ο Billaras για όλα , αλλά ένας λόγος ακόμη να την βρίζουμε) όπου θα σταθώ στο παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας με την Άστον Βίλα.

Μελετώντας πήρε το μάτι μου κάτι που δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι. Και στα τελευταία 5 ματς μεταξύ τους λοιπόν έχουν δει κάρτα ένας εκ των Mings και Zaha ενώ στα δύο από αυτά έχουν δει και οι δύο κάρτα. Γενικά είναι ζευγάρι ομάδων που βλέπουμε κάρτες στα παιχνίδια τους ενώ στα τελευταία 6 είχαμε και 3 κόκκινες κάρτες. Στο 4 ο Mings να πάρει κάρτα σε συνδυασμό με ”κάρτα και οι δύο ομάδες” ενώ στο 4,5 ο Zaha.

Θα τους ποντάρω και τους δύο σε μονά ενώ θα παίξω και λίγο τη δυάδα τους που δίνει 15. Ο Andy Madley στο τελευταίο του ματς που σφύριξε για την Championship έδειξε 6 κίτρινες , οπότε ίσως να έχει κεφάκια.

Προχωράμε και πάμε στο ντέρμπι της Πορτογαλίας. Απέφυγα να ποντάρω την προηγούμενη εβδομάδα το Μπράγκα – Σπόρτινγκ αλλά θα ποντάρω τώρα στο Πόρτο – Σπόρτινγκ.

Δεν θα περιμένω επειδή είναι το πρώτο ματς αφού οι δύο ομάδες πάντα σκοτώνονται μεταξύ τους. Το ειδικό” κίτρινη και οι δύο σε κάθε ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 5 (θα το βρείτε στο bet request) και νομίζω ότι είναι μια δίκαιη απόδοση για ένα τέτοιο καυτό ματς. ο Ρέφερι την τελευταία φορά που βρέθηκε με το ζευγάρι είχε βγάλει 12 κίτρινες και 1 κόκκινη με τις 7 κίτρινες να είναι στο πρώτο ημίχρονο.

Οπότε αν γίνει αυτό που πρέπει εμείς θα είμαστε εκεί παρών να τσιμπήσουμε αυτό το 5αράκι.

Τέλος περνάμε και σε ένα παιχνίδι που περιμένω γκολ και όχι μόνο. Στο Μεξικό η Άτλας υποδέχεται την Πουέμπλα και είναι μια αναμέτρηση που περιμένω γκολ. Τρία συνεχόμενα g/g για την Πουέμπλα με τα τελευταία δύο να είναι 2-2 και 3-3 σκορ ενώ από την άλλη η Άτλας εντός έχει 3 στα 4 g/g και όβερ.

Επίσης η Πουέμπλα εκτός έδρας έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 ημίχρονα πετυχαίνοντας 6 γκολ ενώ η Άτλας έχει δεχθεί στα 3 από τα 4 εντός έδρας ημίχρονα γκολ. Να μην τα πολυλογώ , το ειδικό ”g/g + όβερ 2,5” + γκολ στο ημίχρονο η Πουέμπλα ” δίνει 3,75 και είναι αυτό που κρατάω. Επίσης μπορεί κάποιος να δει και το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 5. Ενώ μου αρέσει αρκετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πάω σε χαμηλό ποντάρισμα γιατί στα 9 παιχνίδια της Άτλας έχουμε δει 8 κόκκινες κάρτες και είναι ένα ποσοστό που φοβάσαι όταν ποντάρεις γκολ.

Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα ξεχώρισα για σήμερα. Ρίχνουμε λίγο το βάρος σε κάρτες αλλά μαζεμένα.

Τα λέμε αύριο με νέα στήλη ενώ από το απογευματάκι θα είμαι στο chat παρέα με τις Αγγλίδες (ωχ τι έχουμε πάθει)!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS