1008

Thassios

Καιρός να δώσει κάτι..

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Την Δευτέρα νομίζω πως έγινε η πρώτη καλή νίκη αφού είχαμε 15 μονάδες καθαρού κέρδους με τα ειδικά παικτών να έχουν την τιμητική τους. Με δύο στα τρία ειδικά παικτών εύστοχα, όλα σε απόδοση 5 ,και το ένα με 2 μονάδες ποντάρισμα (να ναι καλά ο παικταράς Βαινάλντουμ και οι μπουκ που μας έδωσαν πάλι τέτοιες αποδόσεις) νομίζω πως καλά έκανα και είπα πως θα ασχοληθώ με αυτά.

Βέβαια θα μπορούσε το κέρδος να είναι μεγαλύτερο αν δεν χάριζε ο Turpin καθαρή κόκκινη στον αμυντικό της Ρωσίας και τρώγαμε αυτό το ωραίο 15αρι που θα μας έδινε άλλες 7 μονάδες. Γενικότερα πάντως πήγε καλά για το Betsellers αφού πήγαμε κι άλλα ταμεία.

Πάμε λίγο στα φρέσκα. Με το Euro δεν θα έχω κάτι πριγκέιμ εκτός αν προκύψει κάποιο καλό ειδικό παίκτη και δείτε update στον πίνακα προτάσεων .

Έτσι πάμε λίγο στα δικά μου χωράφια. Στο Κόπα Αμέρικα λοιπόν έχουμε δύο αναμετρήσεις τα ξημερώματα σήμερα και άλλες δύο αύριο. Γενικά δεν τα πάω καλά μέχρι στιγμής εκεί. Οριακά βέβαια χάνω 0,5 μονάδα από τα μπετ που έχω δώσει αλλά βλέπω πράγματα που δεν περίμενα.  Οι ομάδες παρουσιάζονται λίγο αψυχολόγητες ενώ θα περίμενε και φυσιολογικά κανείς λίγο περισσότερο ξύλο στα παιχνίδια.

Στο τελευταίο θεωρώ καθαρά ότι φταίει η απουσία κόσμου σε μια τέτοια διοργάνωση.

Πάμε στο πρώτο αγώνα όπου ο Ισημερινός υποδέχεται το Περού. Προτού ξεκινήσει η διοργάνωση είχα αναφέρει ότι ο Ισημερινός είναι ίσως η μόνη ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη. Μέχρι στιγμής πάντως πνίγεται στο άγχος και κάνει πολλά νερά στην άμυνα.

Το να φέρεις 2-2  με αυτή τη Βενεζουέλα νομίζω ότι τα λέει όλα. Πάντως και στα δύο παιχνίδια που έχει παίξει έχει βγάλει πολλές φάσεις τις οποίες δεν κατάφερε να τις κάνει γκολ. Γνώμη μου είναι ότι αξίζει κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπουμε και σήμερα αντιμετωπίζει το Περού που θα είναι λίγο πιο άνετο. Πήρε το διπλό μέσα στη Κολομβία σε ένα ματς που έπαιξε έξυπνα.

Ουσιαστικά είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση αφού και να χάσει σήμερα αρκεί μετά ένας βαθμός με την Βενεζουέλα ώστε να προκριθεί. Το θέμα είναι μην τυχόν κυνηγήσει την 3η θέση ώστε να μην πέσει στην πρώτη μέχρι στιγμής Αργεντινή. Περιμένω ένα ματς όπου θα έχει φάσεις αφού η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ισημερινός μιας και τελευταία αγωνιστική παίζει με την Βραζιλία.

Από την άλλη το Περού δεν νομίζω να καθίσει έτσι απλά να χάσει και να κλωτσήσει το πολύ καλό αποτέλεσμα που πήρε με τη Κολομβία. Στα τελευταία 4 επίσημα ματς μεταξύ τους είχαμε σε όλα g/g + over. Το 3 που βρίσκω σαν απόδοση θα είναι στις επιλογές μας αφού θεωρώ ότι έχει αξία με την εικόνα που είδα από τις δύο ομάδες.

Στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κολομβία νομίζω ότι σωστά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Η Βραζιλία είναι η καλύτερη ομάδα αφού μέχρι στιγμής κερδίζει άνετα τα ματς χωρίς να δεχτεί ακόμη γκολ. Η Κολομβία δεν βγάζει εμπιστοσύνη κάτι που το είχα γράψει στη στήλη πριν ξεκινήσει η διοργάνωση. Πάντως δεν παύει να είναι μια ομάδα με ποιότητα που βγάζει φάσεις και περιμένω κάτι να δείξει σήμερα. Δεν  βρίσκω κάτι με αξία για να πάμε σε σοβαρό ποντάρισμα ωστόσο το 11αρι που βλέπω να σκοράρει με πέναλτι θα το βάλω σαν funbet αφού σφυρίζει Αργεντινός το παιχνίδι ενώ είδαμε να γίνεται και στο τελευταίο φιλικό που παίξανε οι δύο ομάδες όπου ήταν όλοι βασικοί.

Με τους καλούς επιθετικούς που έχει μπροστά η Κολομβία δεν είναι τόσο απίθανο όσο δείχνει αυτή η απόδοση.

Προχωράμε και πάμε στα αυριανά όπου παίζει η Βολιβία με την Ουρουγουάη. Η Ουρουγουάη αν δεν κάνει ένα καλό παιχνίδι εδώ τότε θα έχουμε θέμα. Πρέπει να κερδίσει και μάλιστα όχι μόνο με ένα γκολ αφού θα πρέπει να χτίσει και μια διαφορά τερμάτων ώστε να αυξήσει τις ελπίδες να μην προκριθεί σαν 4η (θα πέσει με Βραζιλία).

Θεωρώ ότι θα κερδίσει αφού η Βολιβία δεν έχει την ποιότητα να πάρει κάτι από το ματς και θα το πάει σε δύναμη και φάουλ μήπως και πάρει κάτι. Το βλέπω κάτι σε 0-2 ή 0-3 με την Βολιβία να μαζεύει αρκετές κάρτες. Στο match combo το ειδικό 2 (χάντικαπ -1) + Ng + Βολιβία -0,5 (χάντικαπ καρτών) μου δίνει μια απόδοση 3,70 που τη θεωρώ δίκαιη αφού κάπως έτσι βλέπω να τσουλάει το ματς και θα είναι στις επιλογές μου.

Τέλος πάμε στο ματς της Χιλής με την Παραγουάη που στα μάτια μου είναι μια βολική ισοπαλία. Όλα τέλεια τα έχει κάνει η Χιλή και με τους 5 βαθμούς που έχει μαζέψει έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και της αρκεί ένας βαθμός ώστε να αποφύγει και τη 4η θέση. Από την άλλη η Παραγουάη θέλει και τυπικά έναν βαθμό ώστε να προκριθεί αν και λίγο δύσκολα να κάνει κάτι η Βολιβία και να απειλήσει την πρόκριση της.

Ωστόσο ο βαθμός αυτός όχι μόνο θα φέρει την πρόκριση αλλά θα την φέρει και σε θέση ισχύος στο τελευταίο παιχνίδι όπου θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη και θα  πηγαίνει για δύο αποτελέσματα σε περίπτωση που η δεύτερη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει με μεγάλη διαφορά τερμάτων ώστε να αποφύγει την 4η θέση. Πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων και μετά η καλύτερη επίθεση για αυτό και νομίζω ότι μια ισοπαλία με γκολ στο συγκεκριμένο ματς θα ήταν ότι πρέπει.

Κανονικά θα ήθελα να περιμένω να δω τι θα κάνει η Ουρουγουάη και μετά να ποντάρω αφού άμα κερδίσει μόνο με 1-0 τότε τους ”κάνει” και μια ισοπαλία με 0-0 . Όλα αυτά βέβαια είναι δικό μου σενάριο και καμιά φορά οι Λατίνοι δεν είναι να τους εμπιστευτείς σε τέτοια μπετ. Δεν θέλω να κάνω Update στις 2 τα ξημερώματα και θα βάλω λίγα στο Χ+g/g που βρίσκω στο 4,50.

Ο Καθένας ας πράξει όπως νομίζει από εσάς.

Με αυτά θα κινηθούμε μέχρι και το Σαββατοκύριακο όπου νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δώσει κάτι το Copa America.

Καλό βράδυ και καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS