1275

Billaras

Καιρός πανιά-καιρός κουπιά-UPDATE!!

Τι να πρωτογράψω τώρα γιά τις (στοιχηματικές) μέρες που περάσαμε; Αυτό δεν ήταν Σαββατοκύριακο, δεν ήταν πρωτομηνιά, ήταν…ένα αριστούργημα (γέλια). Πανεύκολα πλήρωσε και το διπλό + g/g της Σαουθάμπτον, χωρίς άγχος ολοκληρώθηκε το patent. Η πλάκα είναι άλλη. Καθότι πασίγνωστο ότι είμαι…μυστήριο τραίνο, αργά το βράδυ της Κυριακής είχα νεύρα! Ξέρετε τι πήγε να γίνει στο live.

Ή μάλλον τι έγινε! Τα λεφτά στην τσέπη μπήκαν, αλλά είχα νεύρα γιατί δεν φαίνεται στην κάβα του live. Αυτό το 21,00 στο διπλό dnb της Χετάφε, παίχθηκε, το 1-0 έγινε 1-2 και πλήρωσε αφού κασαρίστηκε, αλλά λίγο μετά, στα βαθιά χασομέρια, έγινε 2-2 (και δύο κόκκινες βγήκαν, και over έγινε). Ομως, έστω και ένας να μην έκανε cash out όπως πρότεινα στο chat άμεσα μετά το 1-2, δεν θα ήταν σωστό να πάει ως κερδισμένο.

Εν ολίγοις, το πληρώθηκα, το πληρωθήκατε οι περισσότεροι, αλλά στην κάβα πήγε ως push. Οκ, όπως λέω πάντα μου αρκεί οι συνδρομητές μας να έχουνε μάτια να βλέπουνε τι δουλειά γίνεται και μνημονικό να θυμούνται. Και τα αβαβά τον Μάρτη από Νικαράγουα και Ονδούρες πλήρωναν απανωτά τότε στο λοκ ντάουν, αλλά στην κάβα δεν φάνηκαν. Εν τέλει, μικρή σημασία, τα δικά μου νεύρα ήταν παροδικά, χθες το πρωί είχα πάει παρακάτω.

To μόνο που θέλω να σημειώσω, είναι ένα: Πέρα από τις κάβες, οφείλουμε να εκμεταλλεύομαστε ότι όπλα έχουμε. Είτε λέγεται πρώιμη πληρωμή, είτε cash out στα βαθιά χασομέρια ενός αγώνος/αποτελέσματος που παίξαμε live.

Τα αφηνουμε αυτά. Πάμε παρακάτω. Με την ίδια δουλειά, ίδια τακτική, ίδια φιλοσοφία. Χαμηλά η μπάλα γιατί εύκολα χάνεται.

Ειλικρινά, το καλύτερο που διάβασα ήταν στο chat απόγευμα Κυριακής, όπου ένας φίλος εγραψε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το μεγάλο ταμείο, μιας και ολοι μας περνάμε δύσκολα. Λοκ Ντάουν ξανά στη Σαλονίκη, στις Σέρρες, μερικό λοκ ντάουν αλλού, πάνω από όλα πονάει πιστεύω το κλείσιμο σε εστίαση, γυμναστήρια, τέχνες. Πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Με επίδομα; Με δανεικά; Αντε και να δεχθώ ότι στο περσινό λοκ ντάουν υπήρχε απόθεμα.

Τώρα τι υπάρχει; Ανεξάρτητα του τι πιστεύει κανείς γιά την αναγκαιότητα των μέτρων, εγώ τους ανθρώπους σκέφτομαι. Τέλος πάντων…

Στα δικά μας, κατ’αρχάς ανακοινώνω ότι αύριο θα…ανακοινώσω κάτι (γέλια)! Θα δείτε ένα Editorial, θα το διαβάσουν όλοι. Ως τώρα, στο Betsellers, κάναμε ήδη τρεις φορές μεγάλα δωράκια και δεν κλέισαμε καν διετία! Θα κάνουμε ακόμα ένα, αφού την Παρασκευή έχουμε γενέθλια ως συνδρομητικό.

Το Betsellers έγινε συνδρομητικό 6 Νοέμβρη πρόπερσι. Ηταν η μέρα που άλλαξε, μετά από επτά χρόνια ελεύθερου. Οπότε, αύριο θα δείτε τι αποφασίσαμε με τον Μάκη, κάτι να σας…κεράσουμε (γέλια).

Και πάμε στο στοίχημα.

Το “γνωστό” μενού έχει. Σεντόνι, Europa League, μικρές Αγγλίας. Τα δεδομένα τα ξέρετε πάνω κάτω, τα λέμε και τα ξαναλέμε, οι ομάδες-θηρία δεν πείθουν, είναι σταθερά μέτριες και θυμίζουν roller coaster.

Πάνω-κάτω. Λογικό απόλυτα. Οταν σε 16 ματς λοιπόν τα δέκα φαβορί είναι από 1,65 και κάτω, απλά βάζεις τα γέλια. Να μην επεκταθώ ανα ματς, θα το προσεγγίσω πολύ-πολύ χαλαρά. Και αντίθετα, γιά πρώτη φορά θα πω ότι το Europa League αυτή τη φορά ίσως αξίζει περισσότερης προσοχής. Θα έχω σίγουρα update την Πέμπτη.

Μένω στο σήμερα-αύριο. Θεωρώ λάθη τα ψηλά g/g σε Λοκομοτίβ-Ατλέτικο (2,10) και Φερεντσβάρος-Γιούβε (αύριο, 2,25).

Είδα και τους ρώσους και τους ούγγρους, είναι καλές ομάδες, παίζουνε επιθετικά, κάνουν φάσεις, σκοράρουν. Και απ’ την άλλη, η Ατλέτικο σαν να έχει γυρίσει λιγο το παιχνιδι της, παίζει πιό ανοιχτά, βάζει-τρώει τελευταία, ενώ η Γιούβε ξεκάθαρα δεν είναι στα καλύτερά της και πίσω δέχεται γκολ. Πάνε αυτά τα δύο. Σημείο, 1-Χ-2, κανένα. Ούτε ένα.

Εχω ομως fun bets, σκοράκια. Εχω…καρφωθεί ότι σε Σαχτάρ-Γκλάντμπαχ και Αταλάντα-Λίβερπουλ πρώτο σημείο είναι το Χ με γκολ. Και λέω να πάω στο αγαπημένο μου 2-2. Δεδομένα Σαχτάρ και Αταλάντα παίζουνε παιχνίδι run and gun, δεδομένα σκοράρουν, δεδομένα τρώνε. Και ανάποδα, τρώει και η Λίβερπουλ, τρώει και η Γκλάντμπαχ. Μέσα στο ματς αν έρθει 2-2, στο 80′ γιά παράδειγμα, κάνω και cash out και βάζω τσέπη το κέρδος μου.

Ετσι απλά ξεμπερδεύω με το σεντονάκι.

Οσο γιά την Αγγλία; Ο Μάκης έγραψε κάτι άκρως σοβαρό: Προ ημερών, μεσοβδόμαδα, σφυρίξαμε αδιάφοροι. Προχθές, ορμήσαμε. Οτι έχει φουλ μενού δεν σημαίνει ντε και καλά παιχνίδι. Το Betsellers αυτό το έχει σημαία του. Τώρα το μενού είναι μέτριο.

Ξεκινάω από δύο “μικρά”. Λάθος ο άσος της Κόλτσεστερ.

Περίμενα 1,75-1,80. Και βλέπω 2,25. Αξία (πολυ σπάνια αλλά συμβαινει) βρίσκεις και σε μικρές αποδόσεις. Η Στιβενέιτζ δεν βλέπεται, πιστεύω θα πέσει, εξ’αρχής την θεωρούσα μαζί με την Σάουθεντ τα δυο μπαζα. Και η Κόλτσεστερ είναι σταθερά καλή ομάδα και ειδικά εντός. Μετά εκτιμώ λάθος το over στο Μπρίστολ Ρόβερς-Πιτέρμπορο. Στο 2,00. Το περίμενα 1,65.

Οι Ρόβερς αν δείτε, σταθερά ένα το βάζουν ότι κι αν γίνει. Παράλληλα, έχουν κακή άμυνα (13 γκολ παθητικό, η χειρότερη από την πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα). Η Πιτέρμπορο από την αλλη, είναι πρώτη, είναι καλά, την ξέρουμε ως free scoring ομάδα, κορυφαία επίθεση. Το βγάζει και…μονάχη της που λέμε.

Μετά, σε μεγαλύτερα σημεία. Λίγο Χάτερσφιλντ, λίγο Ροτσντέιλ, λίγο Λέιτον, λίγο Κρόουλι.

Αυτά τα τέσσερα. Παντού η λέξη “λίγο”. Καμιά σχέση πχ με Τσάρλτον ή Σαουθάμπτον που μόλις τις είδα την περασμένη Τετάρτη στην αρχική μου μελέτη γιά το ΣΚ που περάσαμε είπα μέσα μου “ώπα, εδώ είμαστε, ορμάμε”. Ο Μάκης πήρε μόνο Λέιτον. Ολα είναι βάση φόρμας/απόδοσης τα σημεία. Plus λίγο ειδήσεις (σε Γουόλσολ πχ λείπει ο ηγέτης-στόπερ).

Τα ζυγίζω. Αν παίξω δύο δυάδες που τις ανέφερα παραπάνω, παίξω και τα δύο σκοράκια fun bets, πως να κινηθώ, δεν θέλω “άπλωμα”. Αποφάσισα. Κανένα! Εφ’όσον είμαι στο “λίγο”, δεν τα παίζω. Ισως τα δούμε στο live (πάντα στο live πρώτη ματιά πέφτει σε όσα εξ’αρχής είναι κυκλωμένα). Δείτε κι εσείς, αποφασίστε. Εγώ θα πάω με δύο δυάδες (αν θέλετε, μπας και, βάλτε και κατιτίς στην 4αδα) και τα δύο fun bets.

Καιρός πανιά-καιρός κουπιά. Προχθές patent με αποδόσεις 4+, τώρα δύο “ταπεινές” δυάδες. Και μεγάλα σημεία μάλλον την Πέμπτη με update!

Update: Αμα η μπαλίτσα θέλει (και μετά απο μιά “κοιλιά” 15 ημερών δείχνει να…θέλει πάλι), σε φτιάχνει. Στο 90′, η πρώτη ουσιαστικα σοβαρή φάση της Φερεντσβάρος (δεν είχε καν πατήσει περιοχή γιά 80′), έγινε γκολ και πλήρωσε το g/g και η δυάδα, βγήκαν οι πίτσες και οι κρέπες του διημέρου που αφήσαμε παίζοντας χαλαρά.

Σήμερα, πιάνουμε απόγευμα, αφού ασχολήθηκα με το κουπόνι του ΣΚ γιά να στείλω κείμενο στην Kingbet (να σημειωθεί, το έκανα με τον πρωθυπουργό μπροστά μου στη τηλεόραση να ανακοινώνει το νέο λοκ ντάουν), έπιασα τώρα να ασχοληθώ με το Europa League. Το οποίο, όταν το πρωτοτσέκαρα την περασμένη Κυριακή-Δευτέρα μου άρεσε κάμποσο σε μεγάλα σημεία.

Ελα που τα περισσότερα πήραν όμως την κατιούσα… Πολλές ομάδες “χτυπημένες” με κρούσματα covid-19, από παίκτες και προπονητές, χαμούλης γίνεται, είναι το…νέο μας ρεπορτάζ. Ως το καλοκαίρι ψάχναμε γιά απόντες τραυματισμών/τιμωριών. Πλέον ψάχνουμε γιά κρούσματα κορωνοϊού. O tempora o mores που λέγε και ο Κικέρωνας. Ω καιροί-ω ήθη…

Anyway, τα χωρίζω στις δύο χρονικές ζώνες 8 και 10 και σε μικρά/μεγάλα.

Οπου μικρά, να έχουν και μιά τιμη fair έστω. Λοιπόν, στα ματς των 19.55:

Λεχ-Σταντάρ over 1,90. ΠΑΟΚ-PSV g/g στο 1,75 ή over στο 2,00. Σλάβια-Νις g/g στο 1,80 ή over στο 2,00. Αυτά είναι τα μικρά, τσεκάρετε εσείς αν θέλετε και κάποιο combo. Είναι τρία ματς που παίζονται είτε g/g ειτε over, είτε combo. Και “τρώγονται” οι αποδόσεις.

Στα ματς των 10, Μιλαν-Λιλ το g/g στο 1,75 και Φέγενορντ-ΤΣΣΚΑ το over στο 1,80.

Εδώ δεν αναφέρω και τα δύο (και g/g και over). Αρα στη σούμα, από πέντε ματς μας προκύπτουν “μικρά” σημεία με γκολ.

Απο μεγάλα: Στη ζώνη των 8, Μπενφίκα-Ρέιντζερς Χ-2 (3,50-3,40 αντίστοιχα), Ομόνοια-Γρανάδα 1-Χ (4,50 και 3,50 αντίστοιχα), Σλάβια-Νις Χ-2 (3,40 και 3,50 αντίστοιχα). Αυτά τσέκαρα. Και δεν είναι τυχαίο που βάζω δύο σημεία. Τα ζυγίζω και βαθμολογικά πλέον.

Και κάτι ακόμα από αυτή τη ζώνη των νωρίς αγώνων: Ενα τσεκ στο Σίβασπορ-Καραμπαχ, τα “αδερφάκια τούρκοι-αζέροι” μην φέρουν κανένα 2/1 (26,00) ή τέλος πάντων κάτι περίεργο. Το “Σιβασπορ να νικήσει με ανατροπή” που βρίσκω στο “φτιάξε αγορα” με 11,00 μου κάνει αρκετά ως fun bet, ας το φάει πρώτη και ας το γυρίσει και νωρίτερα, όχι ντε και καλά 2/1.

Τέλος, στη ζώνη των 10 από μεγάλα: Λεστερ-Μπράγκα Χ-2 (4,10 και 5,10 αντίστοιχα), Μίλαν-Λιλ Χ-2 (3,80 και 4,60 αντίστοιχα) και Φέγενορντ-ΤΣΣΚΑ ξερό διπλό (2,75).

Αυτά είναι όλα…

Βλέπετε πολλα Χ-2 γιατί στο μυαλό μου γυρίζουν έντονα οι ισοπαλίες απόψε. Σε κάποια ζευγάρια βολεύει και τις δύο (πχ Λέστερ-Μπράγκα) σε κάποια σίγουρα τη μιά.

Και μετράω πάρα πάρα πολύ την κούραση (τρανό παράδειγμα η Γρανάδα). Μετράω και τι ακολουθεί το ΣΚ πριν τη διακοπή. Η Νις πχ έχει ντέρμπι με την Μονακό. Ή έχουμε Μπενφίκα-Μπράγκα! Μην κάνω παραπάνω ανάλυση, αυτό είναι το σκεπτικό μου. Δείτε τα όλα και αποφασίστε, αυτό παραπάνω ήταν το προτελευταίο ξεδιάλεγμα.

Θέμα χημεία και έμπνευσης πλέον το τελικό ξεδιάλεγμα.

Θα παίξω αρχικά ως fun bet αλλά…όχι και “καθαρό” fun bet, το “Σιβασπορ να νικήσει με ανατροπή” στο 11,00. Ενα μονό, πάει αυτό.

Θα παίξω μονάχα μιά δυάδα από όοοολα αυτά τα g/g και over. ΠΑΟΚ over (2,00) και Φέγενορντ over (1,80). Οπου εμπλέκονται ολλανδικές ομάδες είναι πιό εύκολα θεωρώ. Τα άλλα δείτε τα εσείς και ως πιθανά combos.

Και τέλος, αποφασίζω, δεν παίζω κανένα μεγάλο διπλό, αλλά πάω σε ισοπαλίες! Μπήκαμε 5/11 γιά να κυνηγήσω χινάρια, εξήγησα το γιατί.

Συνολικά έχω πέντε (Μπενφίκα-Ομόνοια-Σλάβια-Λέστερ-Μίλαν). Θα κρατήσω τις τρεις. Μπενφίκα (τους κάνει αρκετά), Μίλαν (επίσης τους κάνει, μήνες αήττητες και οι δυο, ενώ δεν ξεχνάω τι παιχνιδάκι είχανε παίξει μεταξύ τους το 2006 στην ΑΕΚ τελευταία αγωνιστική) και τρίτο (αφού άναψα τσιγάρο και το σκέφτηκα), το Ομόνοια-Γρανάδα! Ελπίζω να βγουν χινάρια και κυρίω να…διάλεξα τα σωστά.

Θα πάνε σε trixie.

Κάτι σημαντικό: Κάνω διαχείριση. Λίγες μονάδες προχθές, μόλις επτά έπαιξα όλο το διήμερο. Και έβγαλα τελικά και 5 κέρδος! Οπότε, αυτές τις πέντε μαζί με λίγες ακόμα, καθάρισα. Οταν έπρεπε να “ορμήσω” το έκανα (γέλια). Τα λέμε στο chat φυσικά αργότερα, νέα στήλη Σάββατο, αύριο Betsellers Radio στις 5!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras