1651

Editorials

Και…Εθνική έχουμε και Betsellers Radio έχουμε!

Ομολογώ ότι αυτό ήταν ένα σούπερ πενθήμερο. Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, κακός χαμούλης, φάγαμε-ήπιαμε-χαλαρώσαμε-είδαμε αγαπημένους φίλους. Θα είδατε τις φωτό στην σελίδα του Betsellers στο Facebook. Ταυτόχρονα, “αποτοξινωθήκαμε” από το στοίχημα, ίσα που πήραμε τις απαιτούμενες ανάσες.

Μετά, ήρθε η Εθνική μας.

Παραδεχτείτε το, κρεμάσαμε σαγόνια! Τι μπαλίτσα ήταν αυτή; Τι είδαν τα ματάκια μας; Θα πούμε πολλά περισσότερα εντός site, απλώς εδώ να καταθέσω τα σέβη μου, είχα να δω τόσο καλά την ομάδα από το 2014, μιά γεμάτη πενταετία…

Και τέλος-γιά να μπούμε στο θέμα του Editorial- σήμερα κάναμε ένα…ζέσταμα στο Betsellers Radio! Ετσι, γιά να μπούμε λίγο σε κλίμα, να βρούμε τα πατήματά μας, να δοκιμάσουμε ότι όλα δουλεύουν ρολόι και φυσικά γιά να δουν όλοι (και οι μη συνδρομητές) τι έρχεται! Βασικά…έφτασε.

Την Παρασκευή, σε λιγότερο από δύο 24ωρα, στις 5 το απόγευμα, η επίσημη “πρώτη” του Betsellers Radio. Μόνο γιά τους συνδρομητές μας. Το σημερινό “ζέσταμα” είναι ελεύθερο γιά όλους, μπορείτε να δείτε και ένα (μικρό) βιντεάκι στην σελίδα μας στο Facebook και να ακούσετε και ένα μισάωρο κανονικής εκπομπής στο κανάλι της Kingbet στο Youtube είτε απευθείας εδώ, είτε στο Youtube.

Να πάρουν όλοι δηλαδή μιά γεύση απο το τι θα ακούνε οι συνδρομητές μας από την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή (και όχι μόνο, μάλλον την Τρίτη θα έχουμε έκτακτη εκπομπή μιάς και έχει Champions League και εμβόλιμη στις μικρές κατηγορίες στην Αγγλία).

Και αφού ακούσατε-είδατε όλοι το….σημερινό μας ζέσταμα, πάμε στο παρασύνθημα που αφορά μόνο τους συνδρομητές:

Στην κορυφή της σελίδας, βλέπετε ΗΔΗ (και θα είναι εκεί μόνιμα) ένα κουμπί, το κουμπί του Betsellers Radio. Οταν θα είναι κόκκινο, δεν υπάρχει λόγος να το πατάτε, δεν θα υπάρχει live εκπομπή (αν το πατήσετε θα το διαπιστώσετε)! Οταν θα το δείτε ΠΡΑΣΙΝΟ (και φυσικά θα ενημερώνεστε άμεσα και μέσω twitter), θα υπάρχει live εκπομπή! Θα το πατάτε, κανονικά Log in (αν δεν έχετε κάνει ήδη) και θα σας ανοίγει νέο παράθυρο! Εκεί θα βλέπετε το κουμπί “play” φυσικά.

Πατάτε και αφού φορτώσει (loading) σε μερικά δευτερόλεπτα, θα ακούτε! Απλα πράγματα…

Θα βλέπετε όμως και ΑΡΧΕΙΟ εκπομπών στην ίδια σελίδα, οπότε σε αυτή την περίπτωση το πατάτε το κουμπί του Betsellers Radio ακόμα και κόκκινο! Γιά όσους δεν μπορούν να ακούσουνε ζωντανά πχ την Παρασκεύη στις 5 (και όποτε έχουμε εκπομπή), θα βρίσκετε συμπιεσμένο αρχείο mp3 (μην σας τρώμε και τα δεδομένα, χεχεχε), με ημερομηνία.

Θα πατάτε εκείνο το play και θα ακούτε ώρες αργότερα. On demand δηλαδή. Αυτό, κάντε το και τώρα οι συνδρομητές! Αντι να ακούσετε την εκπομπή-τεστ μέσω youtube, ακούστε την μέσω του site, εκεί είναι ήδη! Και φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν και γιά την mobile version. Ομορφα πράγματα…

Το τελευταίο που αφορά στο Betsellers Radio είναι το ευκολάκι.

Η επικοινωνία. Γι αυτό έχουμε το chat. Οσοι θα ακούνε live, ανοιχτό το chat, κουβεντούλα. Μπορεί εμείς να αναλύουμε τα ματς, αλλά είναι βέβαιο με 400 παιχνίδια (το χουμε ζήσει παλιά στο Betradio) ότι κάτι θα μας εχει ξεφύγει, οι συνδρομητές του Betsellers είναι γατόνια, το’να χέρι νίβει το άλλο!

Αυτα τα ολίγα.

Ξεκινάμε την Παρασκευή στις 5, αποκλειστικά γιά τους συνδρομητές μας. Οσοι δεν έχετε κάνει εγγραφή/συνδρομή, ας δώσω πάλι τις βασικές οδηγίες:

1)Τα ήδη μέλη που είχε λήξει η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί “ανανέωση”, αυτό ισχύει και γιά όσα μέλη λήγει μέσα στον Νοέμβριο. 2) Για τα νέα μέλη, όσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς πάτε μέσω του περιβάλλοντους της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή.

Και 3) Οσοι πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση, ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μιά φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω online banking) στο e-mail [email protected] . ΒΑΣΙΚΟ αυτό, γιά να γίνεται η ενεργοποίηση λογαριασμού!

ΥΓ: Το κερασάκι το άφησα γιά το τέλος: Σε ένα μήνα περίπου, άντε ενάμισι, ο στόχος είναι να προστεθεί νέο μέλος στην παρέα μας.

Που θα επωμιστεί σχεδόν αποκλειστικά το live betting! Πρωι-μεσημέρι-βράδυ στο chat και live πονταρίσματα. Stay tuned!

Παλαιότερα Editorials