1301

Billaras

Και μεγάλα έχουμε και μικρά έχουμε!

Τι να θυμηθώ-τι να ξεχάσω από το Σαββατοκύριακο. Και δεν αναφέρομαι στη στήλη. Γενικά μιλάω. Οποιος τολμήσει να ξαναπεί “αυτά δεν γίνονται”, να πάει γιά τιμωρία σε μαυροπίνακα να γράψει 100 φορές “γίνονται και παραγίνονται”.

Αν σας έλεγαν την Πέμπτη πχ ότι μέσα στο διήμερο θα φάει 4 η Μπάγερν, 5 η Σίτι, θα υπάρχει ματς με 5 δοκάρια από την ίδια ομάδα, θα δοθεί πέναλτι μετά το σφύριγμα της λήξης, θα δοθεί κόκκινη μετά το σφύριγμα της λήξης, θα συμβούν απίθανες ανατροπές με 3-3 και 4-3 (Τσέλσι και Ιντερ), ως και ότι θα κερδίσει με ντόρτια η Γουέστ Χαμ την Γουλβς, θα το πιστεύατε; Οχι.

Να όμως που…όλα αυτά έγιναν!

Ηθικόν δίδαγμα: Η μπάλα άμα έχει κέφια κάνει “αίσχη”. Δεν είναι θέμα πρόβλεψης λοιπόν το στοίχημα. Είναι θέμα απόδοσης. Πρόβλεψη ήταν ότι θα κερδίσει η Νιούπορτ το Σαββατο στο Μπόλτον και κέρδισε. Παίχθηκε; Οχι γιατί στο 2,50 δεν άξιζε. Πρόβλεψη όμως ήταν ότι θα κερδίσει και η Σοσιεδάδ ας πούμε προχθές άνετα τη Βαλένθια.

Κερδισε; Οχι. Παίχθηκε; Πάλι όχι, γιατί δεν άξιζε. Οταν η πρόβλεψη συνδυάζεται με ΑΠΟΔΟΣΗ, τότε προχωράμε. Και ας μην έρθει ποτέ, είπαμε η μπάλα κάνει τα δικά της. Και μενα με αδίκησε προχθές με την Φράιμπουργκ. Ηρθε 1-1 αντί 3-0. Να κάτσω να σκάσω; Οχι δα. Δεν ήθελε, πάει και τελείωσε. Αλλη φορά θα θέλει. Σημασία έχει να επιλέγεις σωστά βάση των σωστών κριτηρίων, με την εξισωση φορμα+απόδοση.

Μετά δεν εξαρτάται απο εσένα…

Αυτά με όσα έγιναν, χθες έκατσα στα αυγά μου και καλά έκανα, δεν μου άρεσε τίποτα. Σήμερα, τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη (παρένθεση: κάντε τα τελευταία σας μπάνια, σαν καλοκαίρι θα είναι από το Σάββατο ως την Τρίτη) λέω να μην κατσω στα αυγά μου. Κάτι θα παίξω.

Ξεκινάω από τα “λαμπερά” ευρωπαικά.

Και μάλιστα αναποδα. Από τα αυριανά. Δεν είδα κάτι “ουάου”, επιφυλάσσομαι μπας και κάνω update αύριο. Προς το παρόν στέκομαι μόνο στο ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ. Βλέποντας την γερμανίδα και με Λεβερκούζεν και με Φράιμπουργκ, ο τίτλος είναι εύκολος: “τσακωμένη με το γκολ”. Οχι τώρα. Και πέρυσι τα ίδια ήταν (10η χειρότερη επίθεση στις 18). Οι “λυκοι” θα παίξουν μπαλίτσα, θα δούμε ενδεχομένως φάσεις, αλλά όταν φτάνουν στην εστία πάπαλα.

Το ματς είναι νοκ άουτ και απόλυτα κρίσιμο, ρίσκα δεν περιμένω ούτε από την ΑΕΚ πολλά, κακώς λοιπόν το under είναι αουτσάιντερ στο 1,95 (ήταν και πάνω από 2,00). θα το έδινα 1,70 ταβάνι.

Ερχομαι στο σήμερα. ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ. Το…ανάποδο με το άλλο ελληνικό ματς. Η Κράσνονταρ δεν έχει μάθει να αμύνεται. Είναι στο χούι ομάδων αυτό. Πχ Σαχτάρ.

Πχ Μπάρτσα. No matter what, θα επιτεθούν. Και χωρίς επιθετικούς να μείνουν, θα…επιτεθούν. Το είδαμε και στο πρώτο ματς. Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη, του αρκεί 1-0, είναι το ματς της ζωής τους. Μπορεί να μην ορμήσει μεν, αλλά άμα βρει κενά, εύκολα σκοράρει (κι αυτο το είδαμε στο πρώτο ματς). Θα έχει και νέο φορ, είναι εντός. Γιά μένα, το ματς ξεκινάει από το 1-1.

Και ανεβαίνει. Μπορεί ξανά 2-1 και παράταση; Δεν το αποκλείω καθόλου. Το over στο 1,95 λάθος, ταβάνι 1,70 θα το έδινα κι αυτό. Στη σούμα; Αντί 1,70 και 1,70 σε over/under ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχω 1,95 και 1,95. Παίζω τη δυάδα. Και για fun bet, ένα ψιλό στο 2-1 σκορ (9,00).

Φεύγω από τα σαλονάτα, πάω στα άλλα. Ισπανία τίποτα. Γερμανικό σουπερ καπ τίποτα. Ιταλία στα εξ’αναβολής; Εχει ζουμάκι ίσως το Μπενεβέντο-Ιντερ.

Σας βάρεσα προχθες ένα καμπανάκι γιά την ομάδα του Πίπο Ιντσάγκι. Οπως πχ βάρεσα και γιά την Φατίχ στην Τουρκία (και δεν έπαιξα καμιά, κακώς-κάκιστα). Υπάρχουν και νεοφώτιστες καλές και δυνατές. Εχει λαθάκι και το g/g (1,80) και combo με over γίνεται και λάθος έχει και ο άσος. Το 9,00 είναι τεράστιο (8,00 στο dnb). Να ήταν πχ 6,00 δεν θα το συζητάγαμε.

Να το κάνω πενηνταράκια: Το 9 μας λέει ότι η Μπενεβέντο εντος έχει ταβάνι πιθανότητες 11% να κερδίσει. Στο 6,5 ο άσος θα σήμαινε 15%, που είναι και το σωστό.

Και πάω στο…τιμημένο και ένδοξο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο Μακης έπαιξε απο χθες Στόουκ. Που μας πλήρωσε ήδη μιά φορά. Να μην παίξω και μιά Νιούπορτ που επίσης μας πλήρωσε η κούκλα; Εκει μέσα έχουν γονατίσει (ή δεν έχουν κερδίσει) από Τότεναμ και Λέστερ ως Σουόνσι και Γουότφορντ (φέτος αυτές).

Καλά είναι η ομαδούλα, τηλεοπτικό είναι (άρα…να μας δει και ο κόσμος τι καλοί που είμαστε), η Νιουκάστλ σίγουρα θα κάνει rotation και σίγουρα δεν είναι καλά. Με την Τότεναμ είχε όλους τους αγίους μαζί της, ούτε σέντρα δεν πέρασε (μην πω γιά το ματς με τη Μπράιτον). Οκ, απόψε είναι ορθώς φαβορί, αλλά στο 6,5 του draw no bet θα πάω με την ουαλλέζα (λάθος έχει και το g/g του 2,00, να σημειωθεί παρακαλω).

Βάζω κι εγώ και την Στόουκ αύριο (ξερό διπλό), έγιναν δύο. Και με τρώει και η Μπράιτον ρε γαμώτο. Στο 4,00 ο άσος. Προχθες παίξανε. Πλασματικό 2-3, τα ξερετε. Πέντε δοκάρια, πέναλτι μετά τη ληξη, μίνιμουμ ισοπαλία άξιζε. Το ερώτημά μου είναι “πόσο θα δώσει βάρος στη διοργάνωση”. Γιατί οκ, αλλάγες θα κάνει η Μάντσεστερ, αλλά αν κάνει και η Μπράιτον, δεν είναι το ίδιο.

Ο ένας (Σολσκιερ) έχει εφεδρείες.

Μαζεύτηκαν πολλά. Δυάδα over/under ΠΑΟΚ/ΑΕΚ και σκορ 2-1 ως fun bet, αυτά τα παίζω σίγουρα. Νιούπορτ με κάλυψη, Στοουκ, Μπραιτον, Μπενεβέντο με κάλυψη. Τέσσερα μεγάλα.

Αποφασίζω, παίζω Νιούπορτ dnb, Στόουκ ξερό και κάνω και μιά…ντρίπλα. Παίζω Μπενεβέντο 1-Χ διπλή ευκαιρία σε combo με g/g που το στέλνει στο 4,75 (γίνεται στο “φτιαξε αγορά”)! Τρία μονά μεγάλα.

Plus το fun bet, plus η δυάδα, έκλεισα.

Aν παίξω κάτι άλλο αυριανό, θα δείτε update. Ειδάλλως μένω με αυτά, νέα στήλη πλέον Σάββατο, αλλά απόψε κλασικά (τι ωραία που περνάμε) στο chat. Και καλό μήνα γιά αύριο φυσικά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras