353

Billaras

Και με ασόδια και με γκολ!

Οπως είναι γνωστό από…αρχαιοτάτων χρόνων, η μπάλα πάντα κάνει τα δικά της. Ετσι και χθες. Σε κάθε δυάδα μας έλειπε από ένα γκολ αλλά δεν μπήκε ποτέ παρότι είχαμε και χρόνο και αδιάφορα ματς. Πέρασε από ένα λοιπόν, μείναμε με το “αχ”. Η Χετάφε δεν άξιζε, το σκοράκι έγινε 2-1 αντί 1-1, οπότε τζίφος. Οχι ότι…έσκασα κιόλας, χαλαρά είμαστε χθες και αν μετανοιώνω για κάτι είναι που άφησα τη Σπέτσια αντουφέκιστη.

Σήμερα είναι…μεγάλη μέρα (μην ρωτάτε γιατί), ελπίζω να είναι και καλύτερη στοιχηματικά. Βασικός άξονας; Πάλι τα γκολ από τη μιά και η πάλι η κόντρα “ευρωπαίων” απ΄την άλλη.

Φιορεντίνα-Ρόμα-Αλκμάαρ-Σίτι-Λεβερκούζεν-Βασιλεία-Σεβίλλη. Επτά ομάδες που…καίγονται να πάνε τελικό. Γιούβε δεν κοντράρω, Γουέστ Χαμ δεν κοντράρω, οι άλλες τρεις (Ιντερ-Μίλαν-Ρεάλ) έπαιξαν χθες.

Πολύ γρήγορα:

Δεν κοντράρω Ρόμα στο 2,80 της (ντεφορμε και με απουσίες και ουσιαστικά χωρίς κίνητρο) Μπολόνια. Δεν κοντράρω Βασιλεία σε αποδόσεις καραφαβορί της (κάκιστης και σωσμένης) Σεντ Γκάλεν. Και δεν κοντράρω και Σίτι, ακόμα και με εντελώς αναπληρωματική ομάδα μπορεί να περάσει από την Εβερτον, αφήστε που και το Χ δεν χαλάει τους γηπεδούχους.

Εμειναν τέσσερις.

Βαγιαδολίδ-Στουτγάρδη είναι φαβορί με Σεβίλλη και Λεβερκούζεν. Ουντινέζε και Εμεν αουτσάιντερ. Οι τρεις καίγονται να σωθούν. Βασικά η Εμεν εχει σωθεί, αλλά θέλει να γλυτώσει και τα μπαράζ.

Σε αυτά τα σημεία προσθέστε και δύο δανεζικα. Δεν ξέρω γιατί Λίγκμπι (που καίγεται) και Μπρόντμπι (στο ντέρμπι με Κοπεγχάγη) δίνουν τόσο πολύ! Δείτε φόρμα, δείτε αποδόσεις, η Κόπε έχει και τελικό κυπέλλο σε λίγες μέρες, η Μπροντμπι την κέρδισε και προ ημερών, ενώ η Λίγκμπι έρχεται από τεράστιο αποτέλεσμα!

Για φινάλε, έχω και μιά Βερόνα.

Στην ίδια θεση με Βαγιαδολιδ και Στουτγάρδη κι αυτό. Καίγεται, η Τορίνο δεν πάει γιά κάπου.

Δεν έχω άλλα ασόδια. Αυτά είναι.

Τα άλλα είναι ματς με γκολ. Εβερτον στο under (2,20), Μόντσα στο over+g/g (2,25), Kλερμον επίσης στο over+g/g (2,00), Αρσεναλ στο 1+g/g (3,00) και αύριο Λέστερ στο over 3,5 (2,10).

Κλεισαμε. Δείτε τα όλα και αποφασίστε. Πάντα η χημεία θα κάνει τη διαφορά, μαζί με τις λεπτομέρειες.

Τι θα παίξω εγώ; Μιά δυάδα με γκολ, στη Μόντσα (over+g/g) και στη Λέστερ αύριο (over 3,5). Δίνουν 2,25Χ2,10, πήγα στο 4,72.

Μετά, ένα μονό ξερό την Εμεν. Εχει και πρώιμη αν γίνει 0-2. Είναι στο 8,50 και το δέχομαι.

Θα αφήσω όλα τα μικρά ασόδια, δεν θέλω να κάνω τόοοοσο μεγάλες εκπτώσεις. Το έλεγα και στο ραδιο προχθές. Στουτγάρδη στο 2,50 θα έπαιζα (με…έκπτωση), τώρα στο 2,37 δεν το δέχομαι.

Βαγιαδολίδ εξ’αρχης στο 2,20 δεν ψηνομουν, έμεινε το ιταλικό. Αυτο οριακά το αφήνω, η Βερόνα στο 2,40 “αντέχεται”.

Οπότε, έχω ένα μονό, μιά δυάδα με γκολ. Και κλείνω με ένα trixie.

Ουντινέζε 2 -Μπρόντμπι 1 -Αρσεναλ 1+g/g. Αφήνω δηλαδή και τη Λίγκμπι και τσιμπάω ένα combo για να πλαισιώσω τα άλλα δύο. ΟΛΑ έχουν πρώιμη. Και η Εμεν και η Ουντινέζε και η Μπρόντμπι και η Αρσεναλ (το παίζουμε από το “φτιάξε αγορά” έτσι ώστε αν γίνει 2-0 πρώτα, να πάρουμε τον άσο).

Εκλείσα, ελπίζω να έκανα καλή χημεία. Δεν θα είμαι στο chat σημερα, θα είμαι γήπεδο. Αύριο βράδυ νέο vidcast και την Τρίτη ή την Τετάρτη νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras