2702

Billaras

Και πάλι φτωχό μενού

Καλημέρα σε όλους μπετσελαράκηδες και μη .Λίγο ήθελε χτες (αχ αυτή η χημεία, από το σχολείο δεν την χώνευα) να είχαμε τουλάχιστον κάποια επιστροφή. Στο παρολί αν στην θέση της Βέρντερ Β ήτανε άλλη ομάδα με αυτήν την κακή Χέρτα θα έγραφε πολλά το κοντέρ και θα πληρωνόμασταν το over τέλος πάντων με τα αν δεν κέρδισε κανείς . Πάμε παρακάτω.

Κυριακή μέρα ποδοσφαίρου (ήμουνα και εγώ από τους τυχερούς να βρίσκομαι Αγγλία σαβ/κο και είδα τι θα πει ποδόσφαιρο από άλλη οπτική) τέλος πάντων αλλά και πάλι φτωχό το μενού. Έχω ξεχωρίσει στο νησί την Μίντλεσμπρο στο Βέλγιο την Οστάνδη αυτά από αουτσάιντερ.Στην Ιταλία το over στο Αταλάντα-Ουντινέζε το διπλό της Φέγενορντ το διπλό της Σεβίλλης στην Ισπανία και μετά κάποιες ισοπαλίες στο Άντερλεχτ-Κλαμπ Μπρίζ στο Τορίνο-Γιουβέντους στο Στουρμ Γκρατς-Σάλτσμπουργκ στο Σεντ Ετιέν-Γκινγκάμπ και στο Μπενφίκα-Σπορτιγκ Λισαβόνας και τέλος.

Πάμε στην ανάλυση : Η Σαουθάμπτον χωρίς τον Όστιν μέ έξτρα κούραση αφού αγωνίστηκε ως επί το πλείστον με βασικούς στο μεσοβδόμαδο με την Χάποελ που έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα και μάλιστα ερχόταν από την ήττα με την Κρίσταλ Πάλας στην Premier με 3-0 . Από την άλλη μια Μίντλεσμπρο που έχει σταθεί σε δύσκολες έδρες και μανούλα να περιμένει πίσω τον αντίπαλο της.

Φυσικά η Σαουθαμπτον είναι καλή ομάδα και μπορεί να βγάλει αντίδραση αλλά η απόδοση στο 7,5 του διπλού είναι λάθος. Στο Βέλγιο η κόντρα της Γάνδης θα μείνει σκέψη αν και η εικόνα της στο προχτεσινό με την Κόνιασπορ ήτανε κακή και ας προκρίθηκε στο τέλος γιατί σέβομαι το αήττητο της έδρας της. Το over δεν χρειάζεται ανάλυση όσο για Φέγενορντ και Σεβίλλη τις θεωρώ καλύτερες από τις αντιπάλους τους και σε καλή απόδοση.

Τα αρνητικά για την ολλανδεζα είναι το αήττητο της Αλκμαάρ εντός και ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός από Γιουρόπα. Οι ισοπαλίες δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό είναι δύσκολα παιχνίδια και μπορούν να κάτσουν παντού. Πάμε στην τελική διαλογή στην οποία οριακά κρατάω Φέγενορντ(πτώση απόδοσης) και από τις ισοπαλίες θα κρατήσω τρεις την Άντερλεχτ την Στουρμ Γ και την Σεντ Ετιεν όποιος θέλει συνδυάζει αλλιώς.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους Βασίλη Μάκη και τα παιδιά του σαιτ για την την ευκαιρία που μου δόθηκε όπως και πολλούς άλλους φυσικά. Βασίλη Μάκη η Αλεξ/πολη είναι ένα τσιγαρο δρόμος………………σας ευχαριστώ και πάλι. Πάμε στις επιλογές ……..σκέψη……. (χαχαχα) πως θα συνδυάσω τα μικρά…..θα πάω με λίγο ρίσκο. Προηγούμενο υπόλοιπο 110 μοναδες.

Μονό-Αποδεκτό : Μίντλεσμπρο 2(7,5) με 15 μονάδες. Trixie : Άντερλεχτ Χ(3,4)- Στουρμ Γκρατς Χ(3,6)- Σεντ Ετιεν Χ(3,25) με 5 μονάδες στην τριάδα και 10 μονάδες στις δυάδες σύνολο 35 μονάδες Παρολί : Σεβιλλη 2(2,62)- Φέγενορντ 2(2,37)- Αταλάντα over(2,07) σύνολο 12,94 με 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ 60 μονάδες Υπόλοιπο 50 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras