3133

Billaras

Και…πάμε παρακάτω!

Τι ωραία μέρα… Τι ωραία μέρα (και νύχτα) ήταν αυτή χθες… Δεν ξέρω με τι να ξεκινήσω. Με στοίχημα; Ή με…γλέντι; Ας το πάρω ανάποδα, μέχρι να…μου φύγει ο πονοκέφαλος. Με γλέντι! Αυτό που έγινε (και) χθες στη σύναξη, είναι άνευ περιγραφής. Δεν είμαστε πολλοί. Λίγο ο καιρός (άστραφτε και βρόνταγε), λίγο το Σάββατο (έπαιξε ρόλο τελικά), λίγο κάποιες ηχηρές απουσίες της τελευταίας στιγμής.

Αλλά…αυτοί οι 20 που μαζευτήκαμε, το …τσιτώσαμε όσο δεν πάει ως το χάραμα. Λες και είχαμε βαλθεί να φάμε όσα λεφτά πήραμε το απόγευμα από τις εγγλέζες (γέλια). Μετά το τρελλό φαγοπότι, ακολούθησε τρελλό…πανηγύρι σε ελληνάδικο. Μπορείτε να δείτε φωτό και στο φόρουμ που θα ανεβάσω μετά, και στην σελίδα του Betsellers στο facebook (https://www.

facebook.com/BetSellers?ref=hl ). Θα…πάρετε μια γεύση. Μιά πολύ μικρή γεύση γιατί τα παιδιά του Betsellers είμαστε…αλλιώς. Ναι, το πιστεύω. Παρέα, φίλοι. Γουστάρουμε. Και το στοίχημα και τα πάντα. Και εντός και εκτός site. Αυτό που πάντα ήθελα, είναι γεγονός. Αυτά με τα…γλέντια μας, η Θεσσαλονίκη να ετοιμάζεται, η 10η Οκτώβρη είναι πολύ κοντά, την Τρίτη θα ανεβάσω ποστ στο φόρουμ με λεπτομέρειες, γιά συμμετοχή κλπ.

Ή μάλλον, κακώς είπα “αυτά με τα γλέντια μας”. Γιατί…είχαμε κι άλλα γλέντια χθες! Πως είπατε; Αλλοι “γλεντάνε” με δυάδες απόδοσης 3.2; Ε ναι, είναι οι ίδιοι που παίζουνε μονό αποδεκτό το 1.60 της Τσέλσι και παρολί με την Ρεάλ! Εδώ όταν…γλεντάμε, γλεντάμε. Αλλά ποστάρισμα στο Facebook (που βλέπω δεκάδες κάθε μέρα) δεν θα ανεβάσω ποτέ.

Ούτε γιά να..διαφημίσω την “πραμάτειά” μας, ούτε γιά τις επιτυχίες. Που είναι…κανονικές επιτυχίες. Ενα ακόμα patent χθες. Μπαμ και κάτω. Δύο γκολάκια στο 90', τέζα ο καμπούρης (όπου “καμπούρης”, χθες μπαίνει ο μπουκ). Στη Metrosport είχα δώσει…yankee ο αθεόφοβός. Πέρασε ατόφιο (με απόδοση μόνο της τετράδας και σε αποδόσεις ΟΠΑΠ, μόλις…83 φορές).

Στην Kingbet είχα δώσει οκτώ, περάσαν…τα έξι σερί (έσπασε μονάχα η Βίλα και το under της Τότεναμ, μετά πέρασαν…όλα τα μεγάλα). Γιατί η αλήθεια είναι ότι χθες, και κάποιο από αυτά που άφησα να έπαιζα, πάλι θα έγραφε. Πιτέρμπορο; Ρόδεραμ; Νιούπορτ; Ολα… Περίμενα (και περιμένω) τη στραβή. Δεν ήρθε. Αντί αυτής, ήρθε νέο μεγάλο ταμείο. Ως τώρα, σε ένα μηνάκι και κάτι, έχουν γράψει δύο ατόφια patent, δύο ξερές δυάδες, μιά δυάδα μαζί με μονά απόδοσης κοντά στο 30.

00, το μεγαλύτερο σημείο-μονό που χει δωθεί στην Αγγλία (Γουέστ Χαμ), η κάβα εκτοξέυτηκε από τις 8.000 στις 11.579 μονάδες, πάει να πει πάνω από 3.500 καθαρό κέρδος!!! Και παίζοντας μαζεμένα, προσεκτικά, με μαξ μπετ τις 300-350 μονάδες. Αν έπαιζα όπως πέρυσι, τώρα θα βλέπατε κάπου 6-7 χιλιάδες μονάδες κατ' αντιστοιχία. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο γιατί διαβάζεται και ανάποδα.

Γιατί πέρυσι αν έπαιζα όπως φέτος, θα..έχανα λιγότερα. Οπότε δεν με απασχολεί. Χάραξα πορεία γιά φέτος στο site και δεν παρεκκλίνω. Με απασχολεί ότι όλα βαίνουν (πολύ) καλώς. Ιδανικά. Οποιος έχει μάτια βλέπει, όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει. Οτι έγραψα στην πρώτη φετινή στήλη: Είμαι καλά, γουστάρω, απολαμβάνω. Και…πυροβολώ. Υπάρχει όμως κι ένα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ταμείο.

Πολύ μεγαλύτερο. Απείρως πιό σημαντικό. Τα σημεία come and go. Αύριο θα χάσουμε. Φυσιολογικό. Αυτό όμως που δεν θα αλλάξει, είναι η φιλοσοφία. Η προσέγγιση. Θυμηθείτε τι έγραφα χθες: “Ολοι ξέρουν τι ψοφίμι είναι η Νιουκάστλ, σωστά; Προχθές αξίζει η κόντρα της στο 4.75. Που ήρθε. Πόσοι την κόντραραν; Πέντε στους εκατό. Σήμερα παίζει με την Τσέλσι.

Η κόντρα της δίνει…1.60. Εκεί που ο Μουρίνιο δεν έχει κερδίσει ποτέ, είναι χωρις τον Ντιέγκο Κόστα, ακολουθεί και σεντονάκι. Ε, σήμερα θα κοντράρουν Νιουκάστλ οι άλλοι 95…. Εγώ σόρρυ, τους το χαρίζω. Μωρε 0-5 να έρθει, έχει καμιά αξία; Κι αν σπάσει, αρχίζουν τα αναθέματα μετά. Τα εμετικά “ψόφα μωρή” κι όλα τα σχετικά. Αν κερδίσει, τρίχες κατσαρές.

Και στις δύο περιπτώσεις δηλαδή, λάθος. Είπαμε, θέμα οπτικής και αντίληψης…”. ΑΥΤΟ είναι το μεγάλο ταμείο. Η αντίληψη και η οπτική. Η διαφορετική προσέγγιση. Σφηνώστε το καλά στο μυαλό σας, πορευτείτε με αυτό. Για αυτό ακριβώς διαφέρει το Betsellers. Γι αυτό είμαστε το “μικρό γαλατικό χωριό”…. Κλείσαμε με την (υπέροχη) χθεσινή μέρα (και νύχτα).

Πάμε παρακάτω. Η μπάλα χαμηλά, είμαστε στο 15λεπτο ενός αγώνα και κερδίζουμε 2-0. Εχει ακόμα 75' γεμάτα. Οπότε…τα χθεσινά τα ξεχνάμε, πάνε, έγιναν. Γιά τα σημερινά, κατ' αρχάς να ομολογήσω ότι…δεν είμαι και σε άριστη κατάσταση (γέλια). Πονάει το κεφάλι, η πλάτη, έχω κάτι…αναθυμιάσεις από τα ξύδια, γέρασαμε! Αλλά οκ, θα την παλέψω.

Απλώς θα είμαι…λιτός. Χωρίς πολλά -πολλά. Τι έχω στο σακούλι; Μπέτις -μόλις ξεκίνησε, αν θέλετε ψαχτείτε στο live- Λιντς, Τσβόλε, Κιέβο (Χ ή 2; ), Ρόντα, Λοριάν, Πανθρακικός, Νις κι αύριο την Γκρόιτερ. Α και δύο αποδόσεις-φαβορί, άσο την Αίντραχτ στο 2.00 και over το Σεντ Ετιέν-Νις (στο 2.07). Αυτά είναι. Μην τα παιδεύω πολύ. Αφήνω Μπέτις γιατί ξεκίνησε (αλλά επιμένω, δείτε το στο live, μπορεί να…εξοφληθούν κάποια γραμμάτια), αφήνω Πανθρακικό (εδώ έχουμε…άλλες σχέσεις που δημιουργήθηκαν μόλις προχθές, παρεπιπτόντως το χθεσινό Ηρακλης-Ξάνθη Χ μάλλον…δεν έσπαγε ποτέ), αφήνω Κιέβο γιατί δεν ξέρω αν θα παίξουν φιλικό (και από ένα ποντάκι) ή στα ίσια (οπότε διπλό), αφήνω Λιντς γιατί σέβομαι απεριόριστα τη Μίντλεσμπρο, αφήνω και Τσβόλε, γιατί ίσως το μεσοβδόμαδο 3-0 (πάλι μεταξύ τους) να επηρεάσει αρνητικά.

Τι έμεινε; Η Νις (5.25), η Γκρόιτερ (3.40), η Ρόντα (5.00). Μιά χαρά patent, παίζω και την δυάδα-φαβορί και αντίο! Ξέρω τις δυσκολίες (κοντράρω πχ την επίσης καλή Σεντ Ετιέν ή την επίσης καλή Μπραουνσβάικ), αλλά ρε γαμώτο, τέτοια φόρμα που έχουν αυτές που κρατάω, ας πάει και το παλιάμπελο, θα τις ρισκάρω. Εξάλλου, ένα μονό ίσως αρκέσει γιά τα πάρω όλα πίσω… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Κέρδη από 26/9: 1579 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.579 μονάδες. Ποντάρισμα 27/9: Δυάδα: Αίντραχτ 1-Σεντ Ετιέν over (4.14) με 70 μονάδες. Patent: Νις 2 (5.25)-Γκρόιτερ 2 (3.40)-Ρόντα 2 (5.00) με 9 μονάδες η τριάδα, 20 η κάθε δυάδα, 65 μονάδες στην Γκρόιτερ, 53 στην Ρόντα, 52 στην Νις. Ολο μαζί 239 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 309 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.270 μονάδες. Κλείσαμε. Χαλαρά και όμορφα, χωρίς κανένα άγχος.

Ραντεβού με νέα στήλη την Τρίτη, σε λίγο ανεβάζω ποστ στο φόρουμ με φωτό από χθες (αλλά ήδη υπάρχουν στο Facebook), θα μπω και λίγο (όσο αντέχω) στο chat μετά τις 3! Να έχετε μιά όμορφη Κυριακή.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras