946

Billaras

Και ρίσκο και ράδιο και σύναξη!!

Μπορεί να μην είμαι εύστοχος τελευταία (έχω φλομώσει στο χινάρι) και είναι αποδεκτό, αναμενόμενο και θα αλλάξει. Αλλά…να βάζουμε και κανένα πέναλτι, έτσι; Γελάω τώρα, αλλά από Πέμπτη σε Κυριακή, μιά η Φενέρ μιά η Νις, χάνουν πέναλτι για νικητήρια γκολ και (πιθανά ή σίγουρα) κέρδη μου/μας! Είπαμε, να χάνουμε, αλλά το “σαδιστικό” του πράγματος με εκνευρίζει κομμάτι!

Anyway, μάλλον κακό φεγγάρι, το +20 έγινε -20, αλλά θα…ξαναγίνει +20, δεν αγχώνομαι.

Βασικά έπρεπε/μπορούσε/άξιζε να είναι ήδη +80 όταν από τύχη δεν έκατσε ήδη trixie πριν 15 μέρες, αλλά όλα είναι στο παιχνίδι. Και τα δέχομαι.

Κανένα άλλο σχόλιο γιά όσα έγιναν, θα πάω στα φρέσκα, αλλά πρώτα…ανακοινώσεις! Καλές ανακοινώσεις!

Πρώτον, καθόμαστε ξανά στα μικρόφωνα! Ξεκινάμε το Betsellers Radio, εντος του μήνα όπως σας είχα ενημερώσει.

Τα τεχνικά θέματα λύθηκαν, την Παρασκευή ετούτη, στις 4 το απόγευμα, κανονικά εκπομπή. Η οποία θα ηχογραφείται όπως ξέρετε, να την ακούει ο καθένας ότι ώρα θέλει. Πάει αυτό, τα λέμε την Παρασκευή και ραδιοφωνικά με όλους εσάς, τους συνδρομητές μας.

Δεύτερον, Σαλόνικα ερχόμαστε! Τα αεροπορικά εισιτήρια βγήκαν ήδη, το ξενοδοχείο επίσης (αν κάποιος θέλει να έρθει εκτός πόλης ας αποτανθεί στο “Αμαλία”, εκεί μένουμε κι εμείς, θα σας κάνει καλύτερη τιμή αν πείτε γιά το Betsellers), η συναξη θα γίνει ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ.

Θεού θέλοντος, κορονωϊού επιτρέποντος, καιρού…δεν μας νοιάζει (γέλια). Μένει να μάθετε το μέρος, μέχρι την άλλη εβδομάδα θα το μάθετε και αυτό, πάω γιά κάτι…σπέσιαλ. Οπως και να έχει, από τώρα το λέμε, ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10 φαγοπότι στη Θεσσαλονίκη μας! Θα κανονίσω να ειμαστε σε εξωτερικο χώρο ελέω covid, κάποιος μπορεί να φοβάται, κάποιος-οι να είναι ανεμβολίαστος-οι, οπότε έξω και μιά χαρά.

Οποιος το έχει σιγουράκι ότι θα έρθει, ας στείλει ένα e-mail σε μένα, στο [email protected] , θα είναι τεράστια διευκόλυνση στη συννενόηση που θα κάνω με το μαγαζί. Μην το αμελήσει, θερμή παράκληση.

Kαι τώρα πάμε στο στοίχημα, στα φρέσκα.

Θα σταθώ μόνο στα σημερινά, αύριο update ή νέα στήλη (ανάλογα τι θα προκύψει, πάντως σίγουρα θα δείτε φρέσκα tips και αύριο).

Σήμερα λοιπόν, από τα 4 τουρκικά, 3 ισπανικά, 3 ιταλικά, 2 ολλανδικά, ελβετικό, γενικώς με…ότι έχει, δεν μου προκύπτει σημείο. Αρα ΜΟΝΟ Αγγλία έχουμε στο μενού. Αύριο λογικά θα παίξουμε και μη εγγλέζικα.

Στο Νησί λοιπόν, θυμίζω στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ, τον 2ο που είχαν μπει και οι “μεγάλες” μέσα, δεν είχαμε καμιά έκπληξη.

Αυτό ήταν η έκπληξη, ότι δεν είχαμε καμία! Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Ας σκάσουν μαζεμένες τώρα, δεν με χαλάει (γέλια).

Δυο (σημερινά) σημειωμένα και θα παιχθούν. Το ένα είναι η ΚΠΡ στο 4,00. Το Σάββατο ήταν εξαιρετική, έκανε 26 τελικές, 11 στο στόχο, πυροβολούσε από παντού αλλά δεν σκόραρε και το έφαγε στο 93′! Και…καλά έκανε, να πληρωθεί ο Μάκης αδρά.

Αμα θέλει η μπάλα, τα κάνει όλα. Εγω κρατάω πάντως ότι η ΚΠΡ παίζει καλά, σταθερά καλά. Η Εβερτον πήγε στην Βίλα ελαφρώς “ψηλωμένη”, άρπαξε τρίμπαλο και αντίο. Είχε βασικές απουσίες, Πίκφορντ-Κόλεμαν-Κάλβερτ Λιούιν-Ριτσαρλισον. Δηλαδή ο βασικός γκολκίπερ, ο αρχηγός και οι δύο φορ μπροστά. Θα λείπουν όλοι και απόψε. Και ίσως λείψουν κι άλλοι (rotation;) αλλά αυτοί σίγουρα.

Ελπίζω η ΚΠΡ να μην κάνει μεγάλο rotation και να το χτυπήσει στα ίσα.

Το άλλο είναι…βουνό. Ροτσντέιλ. Why not; Στο 10,00 το διπλό, άνετα το καλύπτετε όπως θέλετε. Με dnb, με ασιατικό χάντικαπ, με διπλή ευκαιρία. Η Ροτσντέιλ ήταν σούπερ (και) με τη Μάνσφιλντ, το έγραψα και προχθές, άξιζε να κερδίσει (στη φωτό ο 20χρονος σκόρερ Κάσμαν, δανεικός από την Κόβεντρι, σούπερ ταλεντάκι, ας ξανασκοράρει απόψε).

Γενικώς είναι καλά η ομαδούλα (επτά ματς αήττητη) και καλή. Η Μπέρνλι που έχει να κερδίσει 13 ματς εντός, φέτος είναι στον πάτο. Χωρίς νικη. Τα έγραφα, ο Ντάις φέτος θα σφίξει. Οκ, τα κυπελλάκια τα χτυπάει ως βέρος άγγλος, αλλά σαν πολυτέλεια μου μοιάζει τώρα το Λιγκ Καπ. Γενικώς την Μπέρνλι την ψυχολογώ (θυμάστε πέρυσι άνετο διπλό στη Φούλαμ πάλι στο Λιγκ Καπ;) και τώρα την ψυχολογώ ότι έχει ζοριστεί, είναι στα σκοινιά.

Ακολουθει ματς με τη Λέστερ. Ας κανει μεγάλο rotation ο Ντάις, δεν μας ενοχλεί καθόλου. Και η απόδοση είναι ψυλλιασμένη, μην κοιτάτε το 10,00. Premier με 2η Αγγλίας είναι. Το φοβούνται οι μπουκ. Σημειώστε ότι ειναι και -ας το πούμε- ντερμπάκι, τοπικό είναι, κάπου 20 χλμ τις χωρίζουν τις δύο έδρες στο Λάνκανσιρ.

Και αφού έκλεισα με το Λιγκ Καπ,έχει και μερικά εξ’αναβολής.

Κάποιος να μου πει γιατί η Πλίμουθ (κακώς την άφησα το Σάββατο, ήταν στη διαλογή, ευτυχώς ο Μάκης την δάγκωσε), είναι τοσο αουτσάιντερ στο 4,00 μέσα στην Πόρτσμουθ. Τραίνο πάει, σκοράρει, σφιχτή πίσω, είναι σε φόρμα γενικώς. Και η Πόρτσμουθ 4 σερί ήττες και κλασικά γκρίνια και πίεση στο Φράτον Πάρκ. Το “σύνδρομο Σάντερλαντ” έχει και η Πόρτσμουθ κάθε χρόνο.

Δεν γίνεται να προσπεράσεις αυτό το 4,00. Κάποτε θα ξεσπάσει η (μιά χαρά ως ομάδα) Πόρτσμουθ, αλλά η φόρμα τώρα βγάζει μάτια.

Αρα: Δυο 4αρια και ένα 10άρι. Σε όλα έχει και πρώιμη πληρωμή αν παιχθούν “ξερά”. Οκ, στην Ροτσντέιλ θα βάλω ένα draw no bet στο 7,00, τέσσερις κατηγοριες διαφορά έχουν.

Αυτά είναι, όλα μονά, άντε και μιά μονάδα στη δυάδα των δυο 4αριών μπας και.

Πολύ ρίσκο προφανώς. Τα λέμε στο chat απόψε, αύριο update ή στήλη ίδια ώρα και…όπως είπαμε! Betseller Radio την Παρασκευή στις 4 και σύναξη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτώβρη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras