3521

Billaras

Και τα καλύτερα…έρχονται!

Κάποια στιγμή χθες βράδυ, άραξα πίσω στην καρέκλα μου, εκεί στην πανέμορφη ταβέρνα της Πέυκης (“Τα Πεύκα”) και γύρισα γύρω μου. Εβλεπα πάνω από 40 άτομα να μιλάνε, να γνωρίζονται, να χαμογελάνε, να διασκεδάζουν, να μιλάνε γιά θέματα από στοίχημα ως φανταριλίκι. Ηταν όμορφα. Πολύ όμορφα χθες. Ανθρώπινα, ζεστά, όπως αρμόζει στο επίπεδο του Betsellers.

Και γιά μένα προσωπικά, ήταν μιά ακόμα επιβεβαιώση ότι κάτι καλό κάνουμε. Οχι απλά στοιχηματικό. Αλλά πολύ μεγαλύτερο. Να ενώνεις ανθρώπους, να τους κάνεις οικείους, είναι μεγάλη υπόθεση και μεγάλη χαρά. Ετσι γιά την ιστορία, το “κοντέρ” κατέγραψε: Payback, Rounti 7, K.Plestis, Korfis, Skototrious, adegeia14, Bogdan, Ilias46, boobis, chrysanthos, Dimis, Peter Ustinof, taraxcias, Roy Race 7, Atzelos21, Stratos1977, Teliosmarkos, godfather1983, Papadhimos, Vascos, Stelicovits, andreas73, Hristos_, gortssifnos, arisbet, loutsos21, Theo_oeo, Valtetony, Shivas, Kritonas, Spanovasilis, aizak, blueaegean, kyrstasi, Boutik, Estou, Cash-Kader, ακόμα τρεις φίλους που δεν είχαν νικ νειμ αλλά…ήρθαν και θα κάνουν και κωδικό, εμένα και τον Μάκη.

Το σύνολο; 43 φίλοι. Που στην ταβέρνα δεν μιλάγαμε με τους κωδικούς μας, αλλά με τα μικρά μας ονόματα, όπως αρμόζει ανάμεσα σε καλούς φίλους. Και τούρτα κόψαμε γιά τα 3 χρόνια του site (και με κεράκι και…τραγουδάκι) και γιά ποτό πήγαμε μετά οι τελευταίοι “ηρωικοί” 15 ρέμαλοι ως τις…πολύ πρώτες πρωινές ώρες, γενικά όλα ήταν υπέροχα και αν πάτε στη σελίδα του site που έχουμε στο Facebook θα δείτε ήδη ένα άλμπουμ φωτογραφιών γιά να πάρετε μιά…μικρή μυρωδιά.

Μόλις μπορέσω θα βάλω φωτό κι εδώ, στο φόρουμ. Τι ακολουθεί; Μα φυσικά η Θεσσαλονίκη! Μένει μόνο να αποφασίσουμε αν θα είναι 10 ή 11 Οκτώβρη, σε 20 μέρες. Επειδή στις 11 (Σάββατο) παίζει η Εθνική μας, σκεφτόμαστε αν θα το κάνουμε στις 10, Παρασκευή. Μόλις αυτό “κλειδώσει” (άμεσα, μέσα στην εβδομάδα), θα δείτε και ανακοινώσεις. Κάτω από 50 φίλοι θα είναι…αποτυχία, το νούμερο ολοένα και ανεβαίνει, όπως έγραψε και ο Μάκης “κάθε χρόνο και καλύτερα”! Αυτά με την…πέμπτη σύναξη του site.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία (γέλια). Τρεις ως τώρα στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη, έρχεται και η επόμενη να κλείσουμε…εξάδα. Πάμε στο κουμάρι. Το έγραψα και στην Kingbet, το κουπόνι μου αρέσει. Γιατι έχει λάθη των μπουκ. Ετσι κρίνεται (πριν) τα ματς ένα κουπόνι. Οχι από τα…φαβοράκια, αλλά από τα λάθη των μπου που αυτομάτως σημαίνουν καλές αποδόσεις γιά εμάς.

Οτι και να έρθουν τα αποτελέσματα, αυτό δεν αλλάζει. Εν ολίγοις, το κουπόνι μου αρέσει, αλλά θέλει βαρβάτη διαλογή και καλή χημεία. Αρχικά είχα σημειώσει Λούτον, Ακριγκτον, Γουίκομ, Εξετερ (από 2η), Αστον Βίλα, Σάντερλαντ, Χαλ και over Σουόνσι (από Premier), Μπόρνεμουθ και Ρέντινγκ (από Championship), Μπάρσνλεϊ (από 1η), καθώς και κάμποσα “τίμια” μικρότερα σημεία, όλα από την 1η (Λέιτον, Πιτέρμπορο, Τσέστερφιλντ και Μπρίστολ Σίτι).

Σήμερα σκάλωσα κι εγώ οπως κι ο Μάκης και με την Τζίλιγχαμ. Αυτά είναι όλα τα εγγλέζικα. Πολλά σαφώς. Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα πέταξε τις Σάντερλαντ (σιγά και την απόδοση), Μπόρνεμουθ (μεγάλη μεταβολή στο σετ, ασύμφορο πλέον το διπλό), Μπάρνσλεϊ (με μπέρδεψε η παραίτηση Ανταμς στην Πορτ Βέιλ), προσπέρασα τελικά και την Τζίλιγχαμ, παράξενο πάντως το σκαμπανέβασμα αποδόσεων.

Το over της Σουόνσι και τα “τίμια” διπλά είναι γιά παρολί ή δυάδα-ες. Στα μεγάλα σημεία έχω πλέον επτά. Λούτον, Ακριγκτον, Γουίκομ, Εξετερ , Αστον Βίλα, Χαλ, Ρέντινγκ. Εδώ πρέπει να γίνει η καλή χημεία. Και τα επτά πολλά είναι. Θα αφήσω τρία έξω. Μιά η Αστον Βίλα (πέρυσι πάντως, το αντίστροφο ματς στο Λονδίνο το'χαμε…φάει με 8.5 του διπλού), θα αφήσω και Ακριγκτον με…βαριά καρδιά (η επιστροφή Κόλεμαν είναι τεράστια υπόθεση, αλλά είναι σούπερ και η αντίπαλός της) και Γουίκομ (φόβαμαι το Φράτον Παρκ, γενναία έδρα).

Και με Χαλ-Λούτον-Ρέντινγκ-Εξετερ θα πάω σε yankee. Ανεβάζω στήλες και θέλω μίνιμουμ 50% γιά να πληρωθώ. Ζόρικο, αλλά το δέχομαι. Και εκτός του yankee, θα πάω και με την…τίμια δυάδα Σουόνσι over-Λέιτον 2. Δίνει 4,5 φορές τα λεφτά μου. Αυτή είναι η Αγγλία. Πέρα από αυτή; Ουκ ολίγα. Μίλαν over, Πάτερμπορν, Κρισιούμα, Μάλαγα (αυτή την πρόσθεσα απο χθες), Βακ Πέλετς (εξώφθαλμο), Μαρσείγ over, λίγο Νις είδα, Ατρόμητος (τον έσβησα αφού βούλιαξε το διπλό) και Χέρενφεν.

Τα ξανακόιταξα, κρατάω ένα trixie. Βακ, Χέρενφεν, Μάλαγα. Μιά χαρά μου φαίνεται! Και εδώ θα κλείσω το παιχνίδι μου, πέρασε και ώρα (άτιμο χανγκόβερ, χεχεχεχε). Bet of the day δεν έχω, ναι μεν είναι πολλά τα σημεία, αλλά κανένα τόοοοοσο must. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 6.910 μονάδες. Ποντάρισμα 20/9: Yankee (2-3-4): Λούτον 2 (3.00)-Εξετερ 2 (3.90)-Χαλ 2 (3.

70)-Ρέντινγκ 2 (3.90) με 30 μονάδες σε κάθε δυάδα (σύνολο 180), με 20 στις τριάδες (ακόμα 80) και 10 στην τετράδα. Ολο μαζί 270 μονάδες. Δυάδα: Λέιτον 2-Σουόνσι over (4.5) με 110 μονάδες. Trixie (2-3): Μάλαγα 2 (3.60)-Χέρενφεν 2 (4.75)-Βακ Πέλετς 2 (3.80) με 40 μονάδες κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα, όλο μαζί 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 510 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.400 μονάδες. Είναι προφανές ότι ανεβάζω ποντάρισμα.

Ενδεχομένως κάποια να έπρεπε να πάνε σε μονά, αξίζουν (πχ Βακ ή Χαλ). Κάντε τη δική σας χημεία, εγώ είπα να…ρισκάρω παραπάνω σήμερα. Και τα λέμε πάλι σε ένα 24ωρο με νέα στήλη! Υ.Γ: Χθες περίσσεψε ένα 10ευρω, μετά από προτροπή όλων, το έβαλα “στεγνά” σε…ξερή τριάδα το K.Plestis, του βενιαμίν της παρέας, σε αυτή που έβαλε στο φόρουμ (γέλια).

Υ.Γ2: Η φωτό είναι λίγο σκοτεινή αλλά χθεσινή και ωραία, σβήνω το…κεράκι της τούρτας, γιά τα τρία χρόνια που κλείσαμε (και δείχνω με τα δάχτυλα μου).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras