2729

Billaras

Και τελικά…τα ίδια!

Τι να σου κάνω ρε Μηνδρινέ που σε αγαπάω και δεν μπορώ να σου κακιώσω! Εφυγε ο Μάκης, πήγε το ταξιδάκι του, αμόλησε και τα σημεία από Πέμπτη και τώρα εγω….τι γράφω; Οποιος διάβασε εφημερίδα, θα διαπίστωσε ότι είχα επιλέξει ακριβώς τα…ίδια τρία ματς! Σε αυτά κατέληγα. Σριούσμπερι-Γουόλσολ-Μόρκαμ! Πέρασαν 48 ώρες, περίμενα μπας και αλλάξει κάτι, αλλά… τζίφος.

Μονάχα σε ένα άλλο ματς έγινε μιά περίεργη κίνηση της αγοράς (αναφέρομαι στο Μπλάκπουλ-Νοτς Κάουντι) και αυτό ουσιαστικά με προβλημάτισε. Γιατί οκ, έχει λίγα ματς, έχει μιά λογική να βλέπουμε μερικές ανακατανομές του τζίρου λίγο μεγαλύτερες απ' το συνηθισμένο (μιάς και όλοι γύρω από τα ίδια λιγοστά παιχνίδια γυρίζουν), αλλά μεταβολή άνω της μισής μονάδας χωρίς να έχει προκύψει κάτι, δεν εξηγείται.

Απο 3.00 ως 3.50 έπαιζε η Νοτς Κάουντι, παντού πάνω από 4.00 είναι πλέον. Και σιγά το φόβητρο την Μπλάκπουλ, που'χει τα γνωστά θέματά της με την διοίκηση (και τον κόσμο που δεν την γουστάρει). Αν θυμάστε, την κόντραρα και προ ημερών. Μπήκε λοιπόν η…φαγούρα γιά την Νοτς Κάουντι σφήνα. Ολα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Σε ένα 3.40 δεν θα την κοίταγα καν.

Στο 4.20 μου…γυαλίζει. Πάλι καλά βέβαια που μπήκε η σφήνα, γιατί αλλιώς τι θα έγραφα; Οτι έγραψε ο Μάκης ισχύει και γιά την Γουόλσολ (δέχομαι να κοντράρω στο 4.40 ομάδα που..δεν έχει νίκη εντός και είναι με υπηρεσιακό), δέχομαι να ποντάρω υπέρ ομάδας με νέο τεχνικό ο οποίος ήδη έκανε γκελ με νίκες στο κύπελλο και στο Τρόφι (γιά την Σριούσμπερι και τον Χαρστ αναφέρομαι), δέχομαι να ποντάρω στο εξωφρενικό 5αρι την Μόρκαμ.

Σέβομαι την Γουίκομ (με πλήρωσε και στο κύπελλο), αλλά η Μόρκαμ και έλυσε ένα οικονομικό θέμα που είχε (ήταν απλήρωτοι, πληρώθηκαν προχθές, πάνε με…γεμάτες τσέπες να παίξουν) και εκτός…φυσάει και την είδα κιόλας την περασμένη Κυριακή με την Κόβεντρι (1-1) και μου έκανε θετικότατη εντύπωση. Εν ολίγοις, δεν έχω να προσάψω κάτι στα τρία σημεία, μου κάνουν.

Κοίταξα κι αλλού από νωρίς (λίγο Σαουθεντ και λιγο Μάνσφιλντ), τα άφησα όλα. Είναι αυτά τα τρία, συν την Νοτς Κάουντι που…μπήκε σφήνα σήμερα. Με εθνικές δεν μπλέκω, ας κάνουν ότι θέλουν, ούτε είδα κάτι αμαν-αμαν στην Β'Ισπανίας. Και κάτι ακόμα: Στην εφημερίδα ανέφερα κα μερικά over, μερικά no goal και μερικά goal/goal, πάντα εγγλέζικα. Εδώ δεν τα γράφω καν, ήταν απλώς “πασπάλισμα”, δεν σκοπεύω να τα ποντάρω.

Οπότε, τι κάνουμε; Είμαστε σε άκρως χαλαρή εβδομάδα, δεν έχω παίξει τίποτα, δεν θα ξαναπαίξω ως το άλλο Σάββατο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Η αρχική σκέψη ήταν φυσικά ένα patent και τέλος. Τώρα με την Νοτς Κάουντι ζορίζομαι. Μετά από….3-4 τσιγάρα, κουβέντα με ένα φίλο γιά το ματς, καταλήγω. Τ' αφήνω. Εγραψα αρκετά γιά το συγκεκριμένο, αλλά έχουμε πει, γράφω…φωναχτά, να δείτε όλο το σκεπτικό και τον προβληματισμό μου.

Να πάω σε ένα σημείο απλώς γιά να κοντράρω την “αγορά”, δεν μου πάει. Θα μείνω με τα τρία αρχικά, τα ίδια τρία με του Μάκη δηλαδή, να πληρωθούμε παρέα. Είχα ενδοιασμούς -γιατί ξέρω ότι ο στοιχηματζής είναι και αναγνώστης, περίμενε ώρα να διαβάσει και…τελικά θα δει τα ίδια, αλλά σόρρυ, καταλήγω σε αυτά που θα παίξω, αφού έτυχε να είναι τα ίδια, so be it… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 7570 μονάδες. Ποντάρισμα 12/11: Patent: Μόρκαμ 2 (5.00)-Γουόλσολ 2 (4.40)-Σριούσμπερι 1 (3.50). Με 5 μονάδες η τριάδα, με 25 κάθε δυάδα και στα μονά βάζω 50 σε Μόρκαμ, 54 σε Γουόλσολ, 66 σε Σριούσμπερι. Ολο μαζί 250 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.320 μονάδες. Προφανές και απλό. Με ένα πατσίζω. Με δύο κερδίζω. Χαλαρά πονταρίσματα, τα…μοναδικά για τις μέρες που πέρασαν κι αυτές που έρχονται.

Αφήνω μόνο ένα παραθυράκι! Θα είμαι στο chat μετά τις 4.30, θα τα βλέπουμε, μπας και ρίξω τίποτα εκεί live (το βλέμμα στην Νοτς Κάουντι). Ή ρίξω τίποτα το βράδυ στις εθνικές που θα έχουμε κι εικόνα. Τα λέμε λοιπόν στο chat. Καλή επιτυχία αύριο στην Εθνική μας (προβλεπτικά εντελώς το βλέπω γιά ξερό Χ, μακάρι να λαθέψω), νέα στήλη λογικά την Τρίτη.

Υ.Γ: Η φωτό είναι εγγλέζικη μεν, άσχετη με τα ματς δε! Ο αγαπημένος μου “Ολι”, ο Ιαν Χάλογουεϊ επέστρεψε στους πάγκους και στην ΚΠΡ (αντί του Χασελμπάινκ). Θα'χουμε να ασχολούμαστε! Του έβαλα μιά φωτό…πανάρχαια βέβαια, από τότε που έπαιζε εκεί, λίγο μετά το 1991. Τώρα δεν έχει μαλλιά, αλλά…έχουμε αρκετή γυαλάδα στο site, δεν θέλουμε άλλη (πολλά γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras