1622

Billaras

Και φαβορί και αουτσάιντερ και Χ!

Μετά τη μούτζα της Τρίτης με το χαμένο πέναλτι της Γουίκομ, αν και χθες στην “καμπούρα μου” συνέβαιναν τα απίθανα του Σλάβια-Ιντερ και δεν κέρδιζα, θα…έπαιρνα ρεπό και σήμερα και το Σαββατοκυριακο (γέλια). Οχι γιατί θα έχανα, αλλά γιατί θα έχανα με αυτόν τον τρόπο, σαν να μου έλεγε η μπάλα “πάρε ρεπό, αστο να φύγει”! Να γυρίσει πίσω φάση-γκολ γιά 0-2 ο διαιτητής και με πέναλτι να γίνει 1-1; Σε χίλια ματς ανα τον πλανήτη άλλη μιά φορά ξανάγινε, πέρυσι σε ένα Σπαλ-Φιορεντίνα.

Βασικά έγινε η απιθανιά στην “καμπούρα μου” αλλά οκ, η Ιντερ καθάρισε και ξεφύσηξα ανακουφισμένος. Η Νότιγχαμ δεν το συζητάω καν, οπότε πήραμε τα μπετ του διημέρου, βγήκαμε κι από πάνω με την δυάδα.

Τι εχει σημερα; Στο Europa League έχω πληρωθεί με ανατροπές, στο Champions League με χινάρια, έχω παίξει και ειδικά, γενικώς το.

.ψάχνω λίγο αλλιώς στην Ευρώπη φέτος (και αποδίδει). Σήμερα ειδικά δεν θα παίξω, σημεία όμως θα ρισκάρω. Μιά δυάδα “ξερή” με Κράσνονταρ και Φερεντσβάρος γιά αρχή. Νωρίς τα ματς. Βασικό δεδομένο; Είναι προκριμένες οι αντίπαλες τους και κατά 80% θα είναι και ως πρώτες. Η μεν Βασιλεία θα έχει εύκολο φινάλε εντός με την αδιάφορη και τελευταία Τραμπζονσπορ, οπότε και να χάσει δεν τρέχει κάστανο.

Η δε Εσπανιόλ και αυτή εντός θα έχει φινάλε (με ΤΣΣΑ) αλλά μπορεί να μην την απασχολήσει καν εκείνο αν την ίδια ώρα σήμερα η ρωσίδα κερδίζει την Λουντογκόρετς! Οπότε, έχουμε σίγουρες περασμένες και κατά τεράστιο ποσοστό και ως πρώτες. Δευτερο βασικό δεδομένο; Βασιλεία και Εσπανιόλ θα κάνουν αλλαγές και η…καψούρα τους είναι στο πρωτάθλημα.

Η μιά παίζει “μισό τίτλο” με την Γιουνγκ Μπόις καπάκι, η άλλη είναι προτελευταία και καίγεται να κερδίσει την Μπέτις σε λίγα 24ωρα!

Μονόπλευρα κίνητρα λοιπόν, δεν είναι τίποτα ομαδάρες Κράσνονταρ και Φερεντσβάρος αλλά αυτές θέλουν πολύ τα ματς. Πάω μαζί τους σε “ξερή” δυάδα.

Και μετά; Μετά έχω κάμποσα δυνατά χινάρια και ένα διπλό.

Το διπλό είναι της Αίντραχτ. Οκ, δεν είναι σε σούπερ φεγγάρι, έχει και 1-2 καλές απουσίες, αλλά στην Ευρώπη παίζει πάντα στα κόκκινα, φυσικά και θέλει και την πρόκριση και παίζονται πολλά, έχει μεγάλο κίνητρο. Η Αρσεναλ είναι το μέγα θέμα. Μιά νικη εδώ και σχεδόν δύο μήνες κι αυτή…τζούφια, 3-2 στο 93′ την Γκιμαράες! Γκρίνια τρελλή, σκάνε διάφορα (από το θεμα Τζάκα πχ αν θυμάστε), κλίμα θεόστραβο, οπαδοι καίνε διαρκείας, ο Εμερι σε μιά κλωστή, οι φήμες γιά Εσπίριτο Σάντο φουντώνουν! Και μέσα σε αυτά τα ωραία, είναι και “σχετικά” άνετη απόψε, θα πηγαίνει γιά δύο αποτελέσματα στην Λιέγη σε 15 βράδια.

Α, μπορεί και να είναι εντελώς αδιάφορη περί πρόκρισης και από απόψε, αν δεν κερδίζει η Σταντάρ στην Πορτογαλία..

Τα χινάρια ποιά είναι; Το αρκετά βολικό Μπράγκα-Γουλβς (δύο…πορτογαλικές ομάδες παίζουνε), όπως και τα Μάλμε-Ντιναμό και Λουγκάνο-Κοπεγχάγη στον όμιλο που “βρέχει” ισοπαλίες.

Θα επιλέξω να κρατήσω το Μάλμε-Ντιναμό (γιατί η Κοπεγχάγη δεν είναι καλά τελευταία και έχει και ματς με Μπρόντμπι στο καπάκι) και έκλεισα με ένα trixie.

Αϊντραχτ διπλό, Μπράγκα Χ, Μάλμε Χ. Εσεις βέβαια κάντε ότι χημεία θέλετε!

Τα λέμε στο chat γιά τυχόν live με μιά σημείωση: Προσοχή στο Σεβίλλη-Καραμπάκ. Αυτό το ματς ειδικά, θα το σκανάρω στο live από τα πρώτα λεπτά να δω ενδεκάδα, σύστημα, ενδιαφέρον της Σεβίλλης.

Μπορεί και να αμολήσει αετό…

Νέα στήλη το Σάββατο, αύριο κλασικά 5-7 Betsellers Radio ζωντανά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras