1094

Billaras

Και φαβορί και χινάρι και ρίσκο και…early bet-UPDATE!!

Το χάρηκα το Κυριακάτικο. Ολα ήταν καλά. Εσπασα την μίνι-κακοδαιμονία που ένοιωθα οτι με γυρόφερνε, πληρωθήκαμε καλά κέρδη και μάλιστα με μεγάλα σημεία, όχι κατιμάδες. Τους…κατιμάδες (βλεπε Ατλέτικο και άλλες) τους είδαμε τι έκαναν. Επίσης το χάρηκα γιατί ήταν άριστο το διάβασμα στις αγγλίδες (και στη Μπέρνλι που έπιασα σφυγμό και στο ξερό Χ της Λιντς), το χάρηκα που έμεινα chat δέκα ώρες παρέα σας.

Ειλικρινά, αν δεν με είχε “προδώσει” και η Ανκαραγκούτσου (όχι που έχασε, με τσάντισε που ήταν τραγική κι έκανε τη Μαλάτια να μοιάζει Μπάρτσα) ήταν όλα τέλεια. Κρίμα εδώ, αν έπαιζα Ερζερουμ θα είχαμε το απόλυτο. Την πίστευα όμως (και) την Ανκαρα.

Πάνε αυτά, φρέσκα κουλούρια. Ηδη Μεγάλη Τρίτη. Περίεργες μέρες τούτες. Πριν μισή ώρα έγραφα/έστειλα κείμενο γιά την Kingbet της Μεγάλης Πέμπτης, μελέτησα τα ματς του ΣΚ! Τώρα πως το έκανα ενώ έχουμε τόσες μεσοβδόμαδες εκρεμμότητες, μην το ρωτάτε (γέλια).

Ας έρθω όμως στο σήμερα και το αύριο. Και το μεθαυριο. Ξεκινάω με τα βασικά: Champions League δεν παίζω. Θα ειμαι chat να το δουμε παρέα και τις δύο μέρες (παρότι σήμερα έχω…τουρτες και γιορτές, έχει γενέθλια το άλλο μου μισό, η γυναίκα μου), αλλά δεν αγγίζω. Τι να αγγίζω δηλαδή; Παίξτε ότι σας φωτίσει ο Θεός, εμένα δεν μου αρέσει τίποτα.

Ούτε Europa League, εδώ λίγο τον άσο της Βιγιαρεάλ κοίταξα αλλά έκανα πίσω.

Οπότε, παμε στα…φτωχά, στα ταπεινά. Υπάρχουν πολλά και δυνατά φαβόρια στα εξ’αναβολής εγγλέζικα, κανω την καρδιά μου πέτρα και παίζω τη δυάδα Σαλφορντ-Λίνκολν. Η Σαλφορντ ήταν στο 2,10 κι έπεσε 1,90, εδώ…είναι που κάνω την καρδιά μου πέτρα. Ελπίζω να μην μετανοιώσω κάτι που κάνω σπανιότατα.

Μπράντφορντ και Σριούσμπερι αντίο, μονόπατο κίνητρο και φόρμα. Δέχομαι την “παρασπονδία”, στο 3,8 η δυάδα. Πιό στραβα μάτια δεν γίνεται…

Από μεγάλα; Λοξοκοιτάω το τρελλό μπαμ της Ρόδεραμ, προχθές ήταν καλή, η Μπρέντφορντ σβήνει μηχανές, πλέι οφ θα έχει ότι και να γινει, ίσως κάνει και rotation. Θέλει και κάλυψη, αφού και το Χ δεν “τελειώνει” τη Ρόδεραμ, έχει Μπλάκμπερν μέσα μετά και έχει και άλλο ματς στο χέρι.

Λοξοκοιτάω και Γκρίσμπι αλλά…φοβάμαι. Γιατι το θέλει και η Εξετερ. Πάσο.

Λοξοκοιτάω και το ξερο Χ στο Σαντερλαντ-Μπλακπουλ. Η μιά δεν χαλιέται σίγουρα (Σάντερλαντ), η άλλη υπό προυποθέσεις. Και είναι ντεφορμέ και οι δυο, ίσως συμβιβαστούν.

Λοξοκοιτάω και την Γκεντσλέρ, η Χατάι (από την ιστορικη Αντιόχεια), δείχνει να στοχεύει Ευρώπη, αλλά…στοχεύει; Το θέλει; Εδω κάνω πίσω γιατί δεν έχουν κονέ και η Γκεντσλέρ έχει και απουσίες.

Το νου σας στο live όμως. Και μετά πάω στο αυριο, και Σαντχάουζεν κοιτάω και Βαγιαδολίδ κοιτάω! Μπιλμπάο και Βαγιαδολιδ “κήδεψαν” λαό το ΣΚ, τώρα μην εκπλαγείτε αμα σκάσει το παπάκι! Και τέλος, Μεγάλη Πέμπτη, κοιτάω Ερζερούμ. Σκύλα σκέτη. Σε ματς-τελικό με την Μπασάκ, κάκιστα ο άσος είναι αουτσάιντερ στο 3,30. Ελπίζω μόνο μην έχουμε “άνωθεν παρέμβαση” γιά να σώσουν την ομάδα του κράτους (γιατί αυτό είναι η Μπασάκ).

Και το…κερασάκι. Θα παίξω από σήμερα διπλό Αλαβές μέσα στην Ειμπάρ. Ηταν 3,30, πήγε 3,10, δεν θέλω να πέσει αλλο. Θεωρώ ότι η Εϊμπαρ χαιρέτησε, η Αλαβές άγγιξε το διπλό στη Βαλένθια, βάσκικες είναι, ας μην πάρει η μιά την άλλη στο βυθό. Σκέφτηκα να παιξω και τη Λιντσάρα από σήμερα μέσα στο Μπράιτον, αλλά ας μην…το παρακάνω.

Σύνοψη: Δυάδα με φαβόρες.

Early bet η Αλαβές. Και από τα άλλα, ένα τελευταίο ξεδιάλεγμα.

Αποφασίσω να κάνω ένα trixie με Ρόδεραμ στο draw no bet, με ξερό Χ τη Σάντερλαντ και με άσο Ερζερούμ της Πέμπτης. Ας περάσει έστω ένα σημερινό να έχουμε να περιμένουμε. Στα δύο φαβόρια έχουμε και πρώιμη πληρωμή, όπως και στην Αλαβές).

Δείτε και τα άλλα και αποφασίστε. Τα λέμε στο chat σήμερα αργά, αύριο πιό…άνετα.

Και νέα στήλη ισως και Μ.Παρασκευή αργά το απόγευμα αντί Μ.Σαββάτου.

UPDATE: Η εγγλέζικη δυάδα μας έβγαλε κι από πάνω προχθές, χθες είδαμε ωραία μπάλα, σήμερα χαλαρά να απολαύσουμε πάλι τόπι. Απλώς με έτρωγε αν θα έπαιζα ξανά την Ερζερουμ που είχε μείνει “ορφανή” από το trixie της Τρίτης. Η απόδοση της έπεσε, από 3,30 που ήταν εξώφθαλμο λάθος, σε 2,95.

Λογικό. Αλλά και πάλι είναι λάθος. Φαβορί έπρεπε να είναι. Τρεις σερί νίκες, το πιστεύουν, παίζουν καλά, έχουν και ρέντα με γκολ στο τέλος. Και η Μπασάκ με σοβαρές απουσίες. Μόνο “ανωθεν βοήθεια” φοβάμαι, το έγραψα και προχθές. Αλλά ας είναι. Μιά στεκιά, ένα μονοπαίχνιδο γιά το τέλος του μήνα. Νέα στήλη αύριο απόγευμα-βράδυ, όχι Μ. Σάββατο.

Οπότε δεν εύχομαι ακόμα γιά το Πάσχα. Ενα μονό η Ερζερούμ, τελευταίο μπετ γιά τον Απρίλιο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras