1764

Billaras

Και fun bets και χιναράκια!

Εν μέσω…χαλάρωσης, τσουπ, σκάει μύτη και μιά στήλη (γέλια). Πιστεύω ότι όλοι έχετε ρίξει τους (στοιχηματικούς) ρυθμούς, λογικό είναι, δεν θέλω να με…κακίσει κανείς επειδή μπορεί να θέλει να παίζει κάθε μέρα κανένα overακι/underάκι και στα τρία ματς του Κόπα Αφρικα, έτσι;

Γιατί γράφω σήμερα; Γιατί δεν έχω λόγο να περιμένω το Σαββατοκύριακο.

Αφήστε που οι περισσότεροι (και εγώ) θα είστε σε καμιά παραλία! Οποτε από σήμερα και κλείσαμε, αν χρειαστεί κάποιο update ίδωμεν.

Τι έχω βάλει στο στόχαστρο; Ενα-δύο ειδικά στο Βενεζουέλα-Αργεντινή, μιά ακόμα δυαδούλα στο Κόπα Αμέρικα και κάτι…ισοπαλιούλες στο Κόπα Αφρικα! Να’χουμε να ασχολούμαστε με κάτι δηλαδή το επόμενο τριήμερο (γέλια).

Είναι προφανές ότι η διάθεση μου είναι χαλαρή, η μελέτη λιγοστή, δεν θα κάτσω και να σκάσω αν δεν έρθουν, θα πιώ…κούτρα τα ποτάκια μου αν έρθει κάτι! Κάπως έτσι το βλέπω.

Για αρχή, αύριο βράδυ Βενεζουέλα-Αργεντινή. Σιγά μην μπλέξω με σημείο. Η Αργεντινή μόνο με…κολλύριο βλέπεται, κρίμα αλλά έτσι είναι. Το 1,57 που βλέπω είναι επιεικώς της πλάκας, μην ξεχνάτε ότι στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις η Βενεζουέλα δεν έχασε από την αλμπισελέστε! Εδώ θα παίξω τα ειδικά μου.

Η κόκκινη κάρτα στο ματς δίνει 3,75, το πέναλτι στο ματς δίνει 3,50, να σκοράρει με πέναλτι η Αργεντινή δίνει 7,00. Κάπου εκεί είμαι. Ετσι κι αλλιώς το VAR…δινει ρέστα στο Κόπα Αμέρικα. Παίξτε όποιο σας αρέσει, εγώ θα πάω στο μεγαλύτερο, να σκοράρει η Αργεντινή με πέναλτι (7,00).

Στα άλλα δύο του Κόπα Αμέρικα, αν έψαχνα fun bet θα ήταν το anytime Χαμές, που είναι ζεστός ο παικταράς της Κολομβίας, τώρα απλώς θα πάω σε μιά δυάδα χαλαρή.

Κολομβία g/g και Ουρουγουάη 1+no goal. Στο πρώτο βλέποντας και την Χιλή να είναι καλύτερη απ’ ότι την περίμενα (ειδικά ο Σάντσες), νομίζω ότι το ματς ξεκινάει από το 1-1. Θα σκοράρουν. Καλό το 2,00 του g/g. Στο άλλο…το ακριβώς ανάποδο. Η Ουρουγουάη δεν τρώει γκολ με τιποτα (στα τελευταία οκτώ ματς της είχαμε επτά no goal) το Περού σκοράρει με το…στανιό, αντί να πάω στο αστείο 1,60 του άσου, πάω στο συνδυαστικό 1+no goal που δίνει το τίμιο 2,40.

Και το κάνω δυάδα με το g/g της Κολομβίας.

Στο Κόπα Αφρικα, δείτε βαθμολογίες γιά αρχή. Και δείτε και τα ζόρικα ζευγάρια. Σενεγάλη-Αλγερία στο 3,10 το Χ σήμερα, Μαρόκο-Ακτη στο 3,10 αύριο, Καμερούν-Γκάνα στο 2,87 το Σάββατο. Μην σας πω και το Ουγκάντα-Αίγυπτος την Κυριακή (αν η διοργανώτρια και άνετη κάνει rotation δεν το αποκλείω).

Θα μείνω στα τρία πρώτα. Ολα ζόρικα ως ζευγάρια, καλές ομάδες. Οριακά θα κριθούν, με λίγα γκολ. Και αν δείτε και τις βαθμολογίες δεν τους πολυχαλάνε κιόλας. Οπότε λέω να παίξω ένα… λόττο με Χ και άμα θέλει μου κάνει τα κέφια!
Χωρίς λοιπόν καμιά υπερανάλυση, εχουμε και λέμε: Ενα ειδικό στην Αργεντινη, μιά δυάδα από τα άλλα του Κόπα Αμέρικα και τρεις ισοπαλίες στο Κοπα Αφρικα σε ένα trixie.

Μιά χαρά γιά τέτοια εποχή. Αν δεν κάνω update, επόμενη στήλη Δευτέρα βράδυ ή Τρίτη πρωί (έρχονται…καλά ξενύχτια στα ημιτελικά του Κόπα Αμερικα, φροντίστε να είστε φρέσκιοι να τα αντέξετε).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras