545

Billaras

Και telegram (γιά live) έχουμε!

Καλή-φθινοπωρινή- εβδομάδα, χαλαρή στοιχηματικά εβδομάδα! Γιά το Σαββατοκύριακο τα σχολιάσαμε όλα πιστεύω χθες στο vidcast, αν δεν το είδατε το youtube βρείτε το εδώ

https://www.youtube.com/c/KingBetOfficial ή αν θέλετε απλώς να το ακούσετε ως podcast βρείτε το εδώ https://open.spotify.com/episode/1jNfltL95qpPSsUVWkNAvf .

Εχουμε και δωράκι, να δώσουμε μιά μπλούζα του Αντετοκούμπο μέσω instagram! Οπως καταλάβατε, φέτος είμαστε πολύ πιό ενεργοί στα social, ενώ στο χορό θα μπει από σήμερα και το…telegram!

Αγώνες δεν έχει για παιχνίδι (σιγά μην ασχοληθώ με Λιγκ Τρόφι), οπότε είναι ιδανική ευκαιρία, αυτήν περίμενα, να ασχοληθούμε με την μετάβασή μας στο telegram, ΜΟΝΟ γιά το live μας.

Και εξηγούμαι:

1)Θα σας δώσω ένα λινκ και από αυτο θα μεταβείτε στο γκρουπ του Betsellers στο telegram. Το λέω καιρό, όσοι δεν το έχετε κατεβάσει, κάντε το (και στο λάπτοπ σας, όχι μόνο στο κινητό σας).

2)Θα περιμένετε λίγο να μπείτε γιατί θα περνάτε από ΕΓΚΡΙΣΗ. Υποχρεωτικό και αναγκαίο, γιά να μην μπει κανείς παρείσακτος, κανείς που να μην είναι συνδομητής.

Μην παραξενευτείτε αν δεν μπείτα άμεσα στο γκρουπ αλλά μετά από μερικές ώρες.

3)Θα σας κάνω ταυτόχρονα add και στη friend list μου, θα σας προσθέτω στους φίλους μου στο telegram.

4)Εκεί ΔΕΝ θα μιλάτε. ΔΕΝ θα μπορείτε να γράφετε. ΜΟΝΟ οι admins μπορούν. Δηλαδή δεν θα αντικαταστήσει το chat, σε καμιά περίπτωση. Μόνο οι admins θα περνάνε το παιχνίδι/σημείο που είναι γιά live και τέλος.

5)Θα εξακολουθούν να υφίστανται οι ειδοποιήσεις και στο twitter. Απλως αν μέχρι τώρα η ειδοποίηση έλεγε “live ποντάρισμα στο chat”, τώρα θα λέει “ live ποντάρισμα στο telegram”.

6)Θα εξακολουθήσουμε να περνάμε τα live και στο chat και μετά στα πινακάκια, απλώς στο telegram γλυτώνουμε (βασικά εσείς γλυτώνετε) χρόνο. Θα είναι ακαριαίο, θα δίνουμε το σημείο/ποντάρισμα εκεί, έτσι ώστε αν κάποιος είναι εκτός chat να μην πρέπει να κάνει πρώτα login στο Betsellers και μετά να μπει στο chat για να το δει.

7)Εννοείται οτι ενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις του telegram (γιατί κάποιοι-όπως και στο twitter- το ξεχνάνε και μετά λένε “δεν είδα τίποτα”)!

8)Σε οποιον τελείωνει η συνδρομή, εντός 24ωρου θα φεύγει και εκτός γκρουπ telegram και αν και όταν κάνει ανανέωση, τότε θα ξαναμπαίνει.

Δεν νομίζω ότι ξέχασα κάτι, θα μας πάρει 2-3 μέρες να οργανωθούμε, μην βιάζεστε, δεν έχει ματς εξάλλου.

Δίνω το link και σιγά σιγά θα σας εγκρίνουμε και θα περνάτε μέσα στο γκρουπ! Καλό θα ήταν να έχετε τα κανονικά σας ονόματα γιά να κάνω αντιπαραβολή με τη λίστα συνδρομητών. Να μην μπει κάποιος παρείσακτος (και μην πάει κανείς από εσάς να δώσει το λινκ σε φίλο του εκτός Betsellers, θα πέσει ban). Ιδου το λινκ, ΕΔΩ θα μπειτε:

https://t.

me/+OwZV1w0uaghhNTI0

Νέα στήλη το Σάββατο κανονικά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras