4054

Billaras

Καλά νέα, κακά νέα!!!

Τα καλά νέα: Κερδίσαμε χθες, έγραψε όλο το trixie. Τα κακά νέα: ΑΚΟΜΑ χανω. Τα καλά νέα: Επιτέλους “έστριψε”. Εννοώ η τύχη. Οποιος είδε το γκολ που γλύτωσε η Αλκμάαρ στο 93' και το χαμένο πέναλτι της Αντερλεχτ στο 90', κατάλαβε τι εννοώ. Ολα γινόντουσαν γιά να πληρωθώ. Και το σκορ ανέφερα και τον Βόσεν που έβαλε το γκολ είχα φωτό.

Το πίστευα και το έγραψα. Κάποια “δανεικά” εξοφλήθηκαν. Υπάρχουν κι άλλα. Τα κακά νέα: ΑΚΟΜΑ χάνω. Τα καλά νέα: Μάζεψα όλη την ήττα μου. Χάνω ελάχιστα. Είμαι ζωντανός, παίζω, δεν με έβαλε από κάτω ο μπουκ. Με είχε γονατίσει, αλλά όχι “σπάσει”. Τα κακά νέα: ΑΚΟΜΑ χάνω. Τα καλά νέα: Είμαστε στο “καλό” κρίσιμο δίμηνο και αν το χθες-προχθές ήταν δείγμα θετικό, τότε… δικαιούμαι να αισιοδοξώ.

Τα κακά νέα: ΑΚΟΜΑ χάνω. Τα καλά νέα: Δεν θόλωσα, δεν κουράστηκα, δεν έχασα την πίστη μου, δεν παρασύρθηκα σε αλόγιστα μπετ ρέφας (και μπετ κοροιδίας με “άχαστα” ή με χιλιάδες μονάδες), δεν ίδρωσε το αυτί μου από όσα διάβαζα κατά καιρούς. Τα κακά νέα: ΑΚΟΜΑ χάνω. Τα καλά νέα: Τώρα θα πάρουμε ανάσες. Παίζουμε τέσσερις μέρες σερί. Το τριήμερο σήμερα-αύριο-μεθαύριο δυο λάθη έχουν κάνει οι μπουκ.

Στην Πιτέρμπορο (ακόμα και στο 3.40 που έπεσε) και στην Ρούμπιν (τεράστιο το 7.00, πολύ μεγάλο και το 5.00 στο draw no bet). Τα άλλα είναι απλώς γιά τηλεθέαση. Αν θα τα πληρωσουν τα λάθη, είναι άλλο θέμα. Αλλά λάθη αυτά τα δύο είναι. Τα κακά νέα: ΑΚΟΜΑ χάνω. Τα καλά νέα: Θα παίξω λοιπόν μόνο αυτά τα δύο σε μονά και δυάδα, ως το Σάββατο. Θα δω μπαλίτσα και ήδη από απόψε μελετάω το επόμενο κουπόνι.

Τα κακά νέα: ΑΚΟΜΑ χάνω. Τα καλά νέα: Γέλασε το χείλι πολλών, και το δικό μου. Η ψυχολογία γιά τους περισσότερους είναι σημαντικό πράγμα. Τα κακά νέα: ΑΚΟΜΑ χάνω…. Τα …τελικά νέα: ΤΙΠΟΤΑ δεν κρίθηκε. Τίποτα. Ηταν μιά κερδισμένη μάχη. Μετά από κάμποσες χαμένες και κάμποσες “αψιμαχίες”. Ευκολα παρασύρεται κάποιος τώρα και την πατάει.

ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί εδώ. Ετσι, τηλεγραφικά, τα κάλυψα όλα. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Να το κάνω…νιανιά;;;; ΔΕΝ τέλειωσε τίποτα, δεν κρίθηκε τίποτα, δεν αλλάζει τίποτα. ΠΑΙΖΟΥΜΕ. Κάτω τα κεφάλια και μελέτη. Και σωστό παίξιμο. Και καθαρό μυαλό. Και γερό στομάχι. Οοοολα όσα ίσχυαν και όταν τρώγαμε τις φάπες. Είμαι…μουλάρι, το ξέρετε.

Παράξενο τραίνο. Ούτε γλέντια λοιπόν, ούτε τίποτα. Οπως και τόσο καιρό δεν χαμπάριαζα από πολλά και διάφορα. Προσηλωμένος σε ένα στόχο. Ως τις 25 του Μάη. Ως τότε, αισιοδοξία και σωστό παιχνίδι. Εξάλλου, ΑΚΟΜΑ χάνω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 1/4: 2.916 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.516 μονάδες. Ποντάρισμα 2-4/4: Πιτέρμπορο 2 (3.40) με 156 μονάδες , Ρούμπιν 2 (dnb, 5.

00) με 100 μονάδες και όλο μαζί σε δυάδα 30 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 286 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.230 μονάδες. Κλείσαμε. Τα λέμε ξανά Παρασκεύη στο ράδιο και στην Kingbet και το Σάββατο από Ελευθεροτυπία και εδώ φυσικά, το μεσημέρι.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras