1948

Editorials

Καλά Χριστούγεννα απ΄την οικoγένεια του Betselllers!

Μέρα που είναι, θα σας πρότεινα σήμερα το μεσημεράκι, να κάτσετε να δείτε την ταινία Joyeux Noël! Δεν έχετε χρόνο; Δείτε απλώς ένα παλιό κλασικό διαφημιστικό εγγλέζικης αλυσίδας σουπερ μάρκετ (https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=NWF2JBb1bvM ). Και η ταινία και η διαφήμιση στηρίχθηκαν στο ίδιο γεγονός.

Τα Χριστούγεννα του 1914, στο 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανάμεσα από τα χαρακώματα, σύμμαχοι με γερμανούς έκαναν ανακωχή ωρών. Και έπαιξαν και ποδόσφαιρο…

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν! Ολόψυχα όλοι εμείς στο Betsellers σας ευχόμαστε να περάσετε τέλεια. Και το κυριότερο: Οχι μονο σήμερα. Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη.

Μόνο αγάπη. Δωστε αγάπη κάθε μέρα. “Παίξτε μπάλα” με τους “αντιπάλους” σας, κάθε μέρα. Οχι 364 μέρες στα χαρακώματα και μιά να ανταλλάσετε δώρα.

Δεν θέλω να γράψω πολλά, αυτό είναι απλώς ένα Editorial γιά ευχές. Γιά τους “εντός των τοιχών”, ο Μάκης ήδη ενημέρωσε την στήλη του εντός Betsellers, αύριο θα υπάρξουν κι άλλες μιάς και έχουμε Boxing Day και παράλληλα θα περάσουμε ώρες και στο chat!

Γιά τους “εκτός των τοιχών”, πέρα από τις ευχές, να σας θυμίσω τα….

δωράκια μας! Οσοι έχουν ήδη γίνει συνδρομητές, ΜΑΖΙ με όσους θα γίνουν ως τις 31/12, θα μπούνε σε μιά κλήρωση. Θα την κάνουμε στο chat, 3 ή 4 του Γενάρη, ζωντανά. Ποιά θα είναι τα δώρα;

Το πρώτο και καλύτερο θα είναι ένα όμορφο διήμερο στην Ελάτη Τρικάλων! Δύο διανυκτερεύσεις (χωρίς πρωινό), στο Arktos Suites (https://www.arktossuites.com/ ), εκτός εορτών και αργιών. Οποιος τυχερούλης κερδίσει, θα συννενοηθεί με το ξενοδοχείο γιά ημερομηνίες (μπορεί να είναι είτε Γενάρη είτε Φλεβάρη, έιτε…Απρίλη, όποτε τον βολεύει εκτός εορτών), θα πάρει το έτερον του ήμισυ και θα πάει στην πανέμορφη Ελάτη σε αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο να χαλαρώσει και μεταξύ άλλων να πίει κι ένα κρασί στην υγεία του Betsellers.

Το δεύτερο θα είναι μιά εξάμηνη ανανέωση συνδρομής. Ο δεύτερος τυχερός λοιπόν, όποτε λήξει η συνδρομή του, θα του την ανανεώσουμε εμείς, αξίας 120 ευρώ, γιά έξι μήνες.

Και το τρίτο, μιάς και…ποδοσφαιρο-στοιχηματικό site είμαστε, θα είναι μια αυθεντική φανέλα της αγαπημένης του ομάδας (ή τέλος πάντων όποιας ζητήσει αν είναι συλλέκτης).

Τίποτα παραπάνω, περιμένουμε “εντός των τοιχών” και όσους σκοπεύουν να γραφτούν, όσοι το κάνουν ως την άλλη Δευτέρα θα μπούνε και στην κλήρωση.

Ακόμα μιά φορά ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, υγεία και αγάπη.

Παλαιότερα Editorials