907

Tzini

Καλή μας σεζόν! UPDATE

Τι και αν μπαίνει ο Νοέμβρης; Εμείς εκεί κάτω στην αγαπημένη Αφρικανική ήπειρο τώρα ξεκινάμε! Όπως είχατε καταλάβει, εδώ και αρκετό καιρό (2 μήνες κοντά) σχεδόν σε όλη την Αφρική έπαιζε μόνο το πρωτάθλημα του Μαρόκου. Πλέον μετά και τη δεύτερη διακοπή των εθνικών και λίγο πριν την τρίτη (φτάνει πια!) έχουν ξεκινήσει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα.

Αλγερία, Αίγυπτος και Τυνησία έχουν μπει ήδη στο μικροσκόπιο αλλά επειδή ένα Τzini μπορεί να είναι παντού και να κάνει ότι θέλει μην εκπλαγείτε αν δείτε κι άλλα σημεία από χώρες και πρωταθλήματα που δεν έχουμε ξαναπαίξει! Κάτι ακόμα που θα δούμε επίσης συχνότερα φέτος είναι τα ασιατικά χάντικαπ. Η αρχή έγινε τώρα με τo -0.25 της Berkane το οποίο σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης πληρωνόμαστε όλη την απόδοση, ενώ με ισοπαλία χάνουμε το μίσο μας ποντάρισμα και όχι ολόκληρο το μπετ μας.

Κλειδί για την πορεία της φετινής σεζόν θα είναι τα early bets. Όπως χθες για παράδειγμα που προλάβαμε τη Berkane σε πολύ καλές τιμές αλλά και την Esperance από την Τυνησία. Η πρώτη θεωρώ ότι θα πέσει κάτω από το 2,00 μέχρι την ώρα του παιχνιδιού και την Esperance δεν θα την έδινα πάνω από 1,40 απέναντι σε μια ομάδα δορυφόρο της που αν θυμάστε τα περσινά αίσχη των τελευταίων αγωνιστικών η Esperance την έσωσε! Δεν πιστεύω σε χρωστούμενα που κατά καιρούς ακούμε δεξιά και αριστερά, εδώ υπάρχει ξεκάθαρη αξία και καμία ανάγκη να χαριστεί η Bizertin στην Esperance για να έρθει αυτό το διπλό.

Μια Esperance που είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από την αμέσως επόμενη καλύτερη ομάδα της χώρας είτε αυτή είναι η Etoile Sahel είτε η Sfaxien είτε ακόμα και κάποια έκπληξη που δεν την περιμένουμε. Ενδεικτικό και το 1,15 που άνοιξε ο Stoiximan για να πάρει το πρωτάθλημα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά από το chat που ζήτησαν τιμές για διάφορα Αφρικανικά πρωταθλήματα και από ότι είδα τα άνοιξαν σχεδόν όλα! Από Μαρόκο, Αίγυπτο και Τυνησία μέχρι και Κένυα και Τανζανία.

Σε επόμενες στήλες θα κάνουμε ένα μίνι preview και σε Αίγυπτο αλλά και Αλγερία αφού ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα με τα γήπεδα τους. Φαίνεται προς το παρόν πως πολύ λίγα γήπεδα έχουν πάρει άδεια από τη FIFA. Ίδωμεν! Τα λέμε στο τσατ γύρω στις 16,30 για κουβέντα περί ασιατικών και Esperance φυσικά!

UPDATE

Καλησπέρα σας! Όσες φορές έφυγε το Tzini από τα αφρικανικά λημέρια του, είχε πάει σε πολύ σπέσιαλ γεγονότα όπως η μάχη του McGregor στο UFC και το Super Bowl.

Από τη χθεσινή στήλη σας είχε προϊδεάσει για μπετς και εκτός Αφρικής, καθόλου τυχαία προφανώς! Κάτι είχε σημαδέψει το Tzini και περίμενε το σήμερα για να δει με τι θα το “κολλήσει”. Τα λημέρια της Λατινικής Αμερικής είναι γνώριμα για τον Θασσιο, οπότε λέω ας πάρω και την τυπική άδειά του (μπορεί και όχι) και να δούμε αν έχει κάτι για δυάδα.

Antofagasta στο 2,50 του λέω εγώ, με Melgar μου λέει ο Θάσσιος, αλλά κόπηκε για λόγους αναξιοπιστίας του πρωταθλήματος ειδικά μετά και τα χθεσινοβραδινά τους. Τα ελληνικά γκολ-γκολ συνεχίζουν να έχουν αξία, και σωστά τα αναφέρει ο Bill σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, οπότε στρέφετε εκεί η προσοχή. Μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟ είμαι και σκάει το update του Bill οπότε ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Δυάδα νίκη Antofagasta με το γκολ -γκολ της ΑΕΚ στο ολοστρόγγυλο 5,00. Η Antofagasta μετά την αλλαγή προπονητή ίσως να παίζει την καλύτερη μπάλα στη Χιλή μαζί με την Espanola που είναι η μοναδική της ήττα με τον νέο προπονητή της. Έχουμε και την Berkane που έχει διαλυθεί ο άσσος της, ελπίζω να ξεκολλήσουμε επιτέλους από τις ισοπαλίες της! Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini