2061

Billaras

Καλή Παναγιά με…Λιγκ Καπ!

Μετράω αντίστροφα γιά την επιστροφή μου στην έδρα μου, αλλα λίγες βουτιές ακόμα θα τις ρίξω ως το Σαββάτο. Καλημέρα, καλή Παναγιά, χρόνια πολλά αύριο σε εορτάζοντες και εορτάζουσες. Λίγα θα γράψω, δεν θα παίξω, το ξεκαθαρίζω. Προχθές απ' τα πέντε σημεία πέρασαν τα τρία και μάλιστα τα δύο με ντόρτια (Λιντς, Πιτέρμπορο), άρα…καλά πάει το ζέσταμα.

Το οποίο και συνεχίζω. Μόνο με Λιγκ Καπ ασχολήθηκα, 1ος γύρος, τις εγγλέζες ξέρω, αυτές εμπιστεύομαι (γέλια), οπότε από τα ευρωπαικά…γιόκ. Καλή επιτυχία στους “Δικέφαλους”, ολόψυχα εύχομαι να τα καταφέρουν, έχουν πολύ δύσκολο έργο αλλά έδειξαν και στα πρώτα ματς ότι είναι καλά και μπορούν. Οκ, ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί, τα αποψινά “ζεματάνε”.

Λοιπόν, πίσω στα εγγλέζικα. Πάλι μιά πεντάδα ξεχώρισα. Οκ, Λιγκ Καπ, θέλει και…τρελλίτσα! Πιτέρμπορο (3.60), Τζίλιγχαμ (6.50), Χαλ (5.25), Λούτον (6.50) και Φόρεστ Γκριν (4.33). Αυτά τα πέντε. Εγραψα και στην σημερινή Kingbet, εκεί θα δείτε και Πλίμουθ, αλλά την έσβησα, θα κάνει πολλές αλλαγές. Λίγα λογάκια γιά το καθένα: ΚΠΡ-Πιτέρμπορο. Η ΚΠΡ φέτος θα έχει ζόρια, φάνηκε από την αρχή.

Δύο ήττες έχει γιά ξεκίνημα. Την ίδια ώρα, η Πιτέρμπορο στην 1η κατηγορία έχει ….αγριέψει. Ντορτία προχθές, θα χτυπήσει άνοδο. Στο Γουέστ Μπρομ-Λούτον ειναι βίοι αντίθετοι. Ως πέρυσι η μιά έπαιζε Premier, η άλλη στην 2η. Αλλά η μιά έπεσε, η άλλη ανέβηκε και τώρα τις χωρίζει μιά κατηγορία μόνο. Τουλάχιστον υπουλο και το 6.50 δεν είναι κακό.

Το τρίτο που μου αρέσει είναι το Μίλγουολ-Τζίλιγχαμ. Οκ, (πολύ) ζόρικη έδρα το Ντεν, το ματς είναι και τοπικό ντερμπάκι, αλλά η Τζίλιγχαμ με 2 στα 2 δειχνει καλά, αντίθετα με την ομάδα του Χάρις που προχθές πήρε μιά τυχερή ισοπαλία. Ακολουθεί ένα σετ ομάδων από την ίδια κατηγορία. Σέφιλντ-Χαλ και με ξενίζει λίγο αυτό το 5.25 στο διπλό, σαν…μεγαλούτσικο το βλέπω.

Σημειώστε ότι ο Αντκινς της Χαλ ηταν το 2015-16 στην Σεφιλντ! Και τέλος, Σουίντον-Φόρεστ Γκρίν, το “κλειδί” είναι η…άμυνα-χωνί της Σουίντον. Αν φάει κι απόψε 2 (και πάνω), πως θα κερδίσει; Η αντίπαλος της είναι καλά και καλοπληρώνει. Τώρα, όπως και προ ημερών, θα πω…διαλέχτε. Πρόταση δεν κάνω, ένα κλικ ίσως να δίνω σε Πιτέρμπορο και Φόρεστ Γκριν, αλλά εσείς αποφασίστε στην τελική.

Ξεκαθαρισα ότι δεν θα παίξω εξάλλου! Παραμένω χαλαρός και σε mood διακοπών και τα λέμε ξανά το Σαββατο. Και πάλι, Καλή Παναγιά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras