845

Billaras

Καλή χρονιά με επιλογές τριημέρου!

Ξημέρωσε ωραία μέρα. Λιακάδα. Μπορεί να είναι ένα καλό σημάδι. Πήρα αγκαλια τα εγγόνια, ένα ζουμερό φιλί, λιάστηκα λίγο στο μπαλκόνι με έναν καφέ, το τηλέφωνο ήδη κουδουνίζει, ωραία η Πρωτοχρονιά.

Ηθελα να ξεχαστώ λίγο. Ολοι θέλαμε/θέλουμε. Ο καθένας ξέρει τι πέρασε το 2021. Το 2022 ας μας βρει με υγεία, ας τελειώσει αυτό το σκατόπραμα ο κορωνοϊός και τα άλλα θα τα βρούμε.

Ευχομαι ολόψυχα σε όλους να είναι καλά. Και να οπλιστεί ο καθένας από εσάς με χαμόγελο. Το χαμόγελο είναι όπλο. Και γιά τα μέσα μας και γιά τους γύρω μας. Να χαμογελάτε λοιπόν, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Και πάμε στα δικά μας. Εδω δεν μπορούμε (ακόμα) να χαμογελάσουμε. Το προγραμμα πάλι έφαγε “φάπες” και αναβολές και έμεινε μισό.

Οκ, όχι σαν της Boxing Day ή της 28ης, αλλά ξανά στερούμαστε ματς. Και καλά ματς/σημεία. Να σας δώσω ένα παράδειγμα: Πριν μπούμε στις γιορτές, ήδη κυνηγούσαμε τη Μάνσφιλντ. Είχε μπει με φόρα μετά από ένα κάκιστο τρίμηνο Αυγουστο-Οκτώβρη. Την περιμέναμε, άρχισε να στρώνει από Νοέμβρη, ποντάραμε και συνήθως πλήρωνε. Εμπαινε στις γιορτές με 8 νίκες σε 10 ματς.

18/12 αναβάλλεται με τη Φορέστ Γκριν. 26/12 κερδίζει 3-2 την Χάρτλπουλ με ανατροπή από 0-2. Την πληρωθηκαμε και στο chat. 29/12 με την Χαρογκέιτ εκτός ήταν must. Αναβλήθηκε ξανά. Και σήμερα με την Ροτσντέιλ ξανά εκτός, ξανά αναβολή. Ηταν περίπου σίγουρο ότι θα ποντάραμε και στα δύο. Ετσι παίζουμε τις γιορτές. Πας με τις φορμαρισμένες, απανωτά ματς, οι αποδόσεις κάλές, κερδίζεις.

Τώρα πως να πάμε και που να πάμε; Ναι, κάποια δείχνουν καλά, αλλά και πάλι έχεις ενδοιασμους. Και σοβαρούς. Πχ Νορθάμπτον. Ναι, φόρμα. Και η Σουίντον σε “λακούβα” ( και με κακή έδρα, με τη Στιβενέιτζ προχθες κάκιστη, από τύχη δεν έχασε). Ελα που η φόρμα της Νορθάμπτον έχει “μπαγιατέψει” γιατί είναι από τις 11/12! Θα την κουβαλάει σήμερα μαζί της μετά από 20 μέρες απραξίας;;

Είναι πολλά τα ερωτήματα.

Πολλά τα “ναι μεν, αλλά”. Και γενικά -όλες τις γιορτές- μας τα έκανε σκατά ο covid-19. Ας είναι. Μέρα που είναι, παραμένω χαμογελαστός. Και πάω στο παρασύνθημα:

Σήμερα Κρου-Σκάνθορπ-Νορθάμπτον. Αυτά τα τρία.

Αύριο Ντονκάστερ και…Βαγιεκάνο με κάλυψη.

Δευτέρα Ντέρμπι-Πρέστον-Γουλβς με κάλυψη αυτό.

Αυτά είναι. Θα έπαιζα 100% Μάνσφιλντ και πιθανότατα και Νιουκάστλ.

Δυστυχώς αναβλήθηκαν. Επίσης, υπάρχουν και δευτερεύοντες επιλογές απο την Premier, είτε με combo (πχ Σίτι 2+g/g ή Τότεναμ 2+over) ή me under (το Τσέλσι-Λίβερπουλ) ή με ξερό Χ (την Εβερτον). Δεν τα παίζω, δεν τα προτείνω, είναι απλώς σκέψεις. Μένω με όσα κράτησα παραπάνω.

Αν εξαιρέσω τις δύο μεγάλες μπόμπες (Βαγιακένο και Γουλβς), είναι ακόμα έξι σημεία.

Τα πρώτα που σβήνω είναι Κρου και Πρέστον. Δεν έχω πειστεί.

Και τα τεσσερα που ξεχωρίζουν είναι Σκάνθορπ (2,87),Νορθάμπτον (3,00), Ντονκάστερ (3,60) και Ντέρμπι (3,25). Είναι δυο σημερινά, ένα αύριο, ένα Δευτέρα.

Μένει ένα ερώτημα. Εχω δύο μονά σε draw no bet (Βαγιεκάνο, Γουλβς). Και από τα τέσσερα, να πάω σε yankee τριημέρου ή να σβήσω ένα; Μόνο αυτό μένει να απαντηθεί.

Θα σβήσω την Ντέρμπι της Δευτέρας. Μακάρι να επέλεξα σωστά. Δείτε κι εσείς. Οπότε πάω σε trixie διημέρου, όλα έχουν και πρώιμη. Πάντως ΔΕΝ αποκλείω και κάποιο update με κάποιο ακόμα σημείο. Να έχετε το νου σας κλασικά στο twitter. Προς το παρόν την καλημέρα μου, ξανά ευχές γιά καλή χρονιά, πολύχρονοι οι συνονόματοι, νέα στήλη Τρίτη αλλά και update παίζει πιθανά και στο chat θα είμαστε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras