1058

Editorials

Καλοκαίρι, ώρα γιά απολογισμούς, γιά EURO, γιά…διαγωνισμούς και δώρο!

“Κανονικά” καλό καλοκαίρι λέμε στις 21 του Ιούνη. Τότε μπαίνουμε στο θερινό ηλιοστάσιο, έχουμε τη μεγαλύτερη μέρα του έτους.

Ομως, είναι πρωτομηνιά. Και μπήκε Ιούνιος! Οπότε, ας μην ευχηθώ καλο καλοκαίρι, ας ευχηθώ καλό μήνα και…καλό EURO! Το EURO 2020 που έγινε 2021, ξεκινάει σε 10 μέρες. Και Copa America πακέτο, αυτό θα γίνει (τελικά) στη Βραζιλία.

Αρα…καλά θα περάσουμε ως τα μέσα περίπου του Ιουλίου. Θα χορτάσουμε μπάλα. Και όσοι είναι εντός Betsellers, θα περάσουν ακόμα καλύτερα, αυτό είναι “σιγουράκι”. Και ante post-μακροχρόνια θα δοθούν, φυσικά και pre game θα έχουμε παιχνίδι και ειδικά στοιχήματα θα έχουμε και άφθονο live θα έχουμε κάθε μέρα! Ολοι στις επάλξεις γενικώς, ενώ αυτές τις μέρες που θα διανύσουμε ως τις 11 του μήνα θα έχουμε…μελέτη λες και δίνουμε πανελλήνιες!

Και αυτό που θέλουμε είναι ένα και απλό: Να περάσουμε…όπως περάσαμε όλη τη σαιζόν! Και ως παρέα, μεγάλη παρέα, αλλά και να κερδίσουμε.

Οπως κερδίσαμε φέτος. Μιά χρονιά που ήταν “να φύγει και να μην ξανάρθει”, που όλοι περάσαμε τα πάνδεινα λόγω πανδημίας, στοιχηματικά γιά το Betsellers ήταν εξαιρετική.

Το έγραφα δημόσια και στο προηγούμενο Editorial, τον Μάρτιο. Και σε ακόμα πιό παλιά κείμενα. Οταν ξέραμε ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στα γήπεδα και οι έδρες πάνε περίπατο, όταν ξέραμε ότι οι προετοιμασίες πέρυσι έγιναν κακήν κακώς, ότι θα έρθουν τα πάνω-κάτω γενικώς, ένα πράγμα περιμέναμε.

Εκπλήξεις. Και ήρθαν. Και ήταν πολλές. Τα φαβορί καταποντίστηκαν, φάνηκε ακόμα και στους πρωταθλητές, σε τεράστιο ποσοστό είδαμε να παίρνουν τα τρόπαια ομάδες που είχαν να το πάρουν χρόνια. Και καμιά να μην κάνει νταμπλ.

Εκπλήξεις=αξίες. Στοιχηματικές αξίες. Και αυτές εκμεταλλευτήκαμε. Με πονταρίσματα μέσου όρου τις 2 ή τις 5 μονάδες ανά ματς ή τις 15 μονάδες σε μιά φουλ στοιχηματική μέρα, τα κέρδη ήταν καλά.

Κάντε την αναγωγή, αν πχ τα πονταρίσματα ήταν 4-5 φορές επάνω. Αν ως site παίζαμε 20 μονάδες σε κάποιο ματς ή 100+ σε ένα Σαββατοκύριακο τα νούμερα που βλέπετε θα ήταν τετραπλάσια ή πενταπλάσια. Πολλοί φίλοι εκτός site μου ζήταγαν με e-mail να δουν τις κάβες. Ιδού λοιπόν πως έκλεισαν οι κάβες όλων μας στη σαιζόν 2020-21. Η κεντρική φωτό του Editorial τα λέει όλα.

Την ξαναβάζω εντός κειμένου γιά μπορεί να την δει οποιοσδήποτε αναλυτικά και ευκρινώς.

Με 396 μονάδες καθαρού κέρδους έκλεισε το Betsellers αυτόν τον δεκάμηνο μαραθώνιο. Με yield εξαιρετικό. Με πονταρίσματα μικρά, κινούμαστε με 1 ως 10 μονάδες max αυτά τα χρόνια που είμαστε συνδρομητικό.

Και αναλυτικοί απολογισμοί έγιναν και θα γίνουν ανά tipster (όπως γινόντουσαν και ανά μήνα).

Κέρδη καλά, παρέα καλή, στοιχηματοκουβέντα και στοιχηματομαθήματα άφθονα, όπως έγραψα παραπάνω, όσο χάλια χρονιά περάσαμε εξωστοιχηματικά, τόσο ωραία ήταν όλα εντός Betsellers σε ότι αφορά στο στοίχημα. Και σημεία τεράστια (ως και 11αρια) και απίθανα ειδικά με κάρτες ή πέναλτι ή ότι μπορείτε να φανταστείτε, και απόλυτα έγιναν και early bets όπου η αρχική απόδοση κυριολεκτικά καταποντίστηκε δόθηκαν και σημεία από χώρες “εξωτικές” δόθηκαν και…μυρωδάτα δόθηκαν και Betsellers Radio είχαμε (όταν μας το επέτρεπε η καραντίνα) και τα πάντα όλα.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο γιά τη σαιζόν που αφήσαμε. Ερχεται EURO, θα παίξουμε από τα κερδισμένα, ενώ γιά…αλατοπίπερο, ξεκίνησε ήδη και ένας “διαγωνισμός” γιά τους συνδρομητές μας, με ερωτήσεις απλές, κλασικές, γιά το EURO. Και ο νικητής θα κερδίσει μιά εξάμηνη ανανέωση συνδρομής. Ετσι γιά κερασάκι ο διαγωνισμός, να έχουμε και την “αγωνία” και την “καζούρα” μας μεταξύ φίλων, γιατί πάνω από όλα, στο Betsellers -δεν θα πάψω ποτέ να το γράφω- είμαστε μιά μεγάλη παρέα.

Οποιος θέλει, ας έρθει να συμμετέχει σε αυτή την παρέα και χαμένος δεν θα βγει. Μετά από μιά πορεία 11 ετών, όλοι ξέρουν ότι στο Betsellers δεν μένουμε ποτέ στα λόγια (απεχθανόμαστε και τα παχιά), μας αρέσουν οι πράξεις.

Ακόμα μιά φορά, καλό μήνα, καλό EURO, να απολαύσουμε μπάλα, καλά να περάσουμε όλοι εντός και εκτός Betsellers! Και με υγεία.

***Μερικές βασικές υπενθυμίσεις/οδηγίες: Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials