217

Billaras

Καλός ο μήνας, λίγα τα σημεία!

Πωπωπωπω, τι χαμούλης ήταν αυτός χθες; Καλό μήνα σε όλους, φοβερά σκηνικά χθες, καλή νίκη στο φινάλε, αν και πάλι…στο φτερό ήταν το κάτι παραπάνω. Για να το συνοψίσω, χθες αποδείχθηκε (για χιλιοστή και βάλε φορά) ότι η μπάλα…κάνει ότι θέλει. Χάνεις σημείο με αυτογκολ στο 96΄, πιάνεις σημείο ενώ η αντίπαλη ομάδα έχει χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια μετά το 85΄! Ετσι χάθηκε το Χ της Τότεναμ, έτσι πιάστηκε το διπλό της Σλασκ.

Ή πιάνεις σημείο του 4,00 δια περιπάτου (περίπτωση Αστον Βίλα). Να πάω σε άλλο ματς πέρα απο τα δικά μου; Η Γουλβς κέρδισε 2-1 την Σιτι με…μιά τελική στο στόχο! Στις 100 φορές αυτό τις 99 δεν θα ξαναγίνει, αλλά να που η μιά έγινε χθες.

Επίσης αποδείχθηκε ότι όποιος παίζει φαβοράκια έχει κλείσει θέση στα Διαβατά. Χθες οι μπουκ κονόμησαν άντερα.

Αντερα. Μύρια. ΟΧΙ από εμάς (αυτό θα έλειπε). Αλλά απ΄αυτούς που παίζουνε μπετά σαν την Σίτι, την Γιουνάιτεντ, την Παρί και άλλες. Ξέρετε τι είναι να κλαίει το σύμπαν κι εσύ την ίδια ώρα να κερδίζεις και απλώς να αναρωτιέσαι πόση θα είναι η νίκη σου; Αξία ανεκτίμητη. Το ταμπλό τελικά έγραψε +12, κέρδισα 22 καθαρές μονάδες και εχασα 10.

All and all, επιστρέφοντας στη στήλη, έκλεισε ο Σεπτέμβρης σαν τον Αυγουστο.

Με ισοπαλία. Είτε δείτε το ταμπλό στο site που λέει -4,26. Είτε δείτε το δικό μου excel που λέει +4,01 απο 1η Αυγούστου. Η ουσία δεν αλλάζει. Η διαφορά είπαμε ποιά είναι. Εγώ μετράω τα πάντα ως μονά, με φλατ μπετ μιάς μονάδας. Το μηχάνημα μετράει στήλες. Γι αυτό και ενώ έχω παίξει 46 ματς τον Σεπτέμβρη και 77 συνολικά, το μηχάνημα δείχνει 88 μπετ. Ειναι οι στήλες.

Παίζω τρία ματς σε ένα trixie, το μηχάνημα όμως “βλέπει” τέσσερις στήλες. Επίσης, ενώ έχω εύστοχα 28 (στα 77), το μηχάνημα λέει 12 στα 88! Δείτε και τις δύο φωτό (η πρώτη είναι του Σεπτέμβρη και μετά είναι του διμήνου) να καταλάβετε:

Οπως και να’χει, αυτά θα τα πουμε ξανά στη διακοπή. Η ουσία είναι η ίδια. Ισοπαλία. Το παίρνω και φεύγω, δεν με χαλάει. Ανέβασα στροφές το Σεπτέμβρη, μπορούσα και ήθελα παραπάνω, εγώ τσεκάρω το ROI και τα ποσοστά ευστοχίας συνέχεια και δεν μπορώ να κάνω λάθος (αλιμονο σε όσους παίζουν στα τυφλά).

Οπότε, το 32.26% ευστοχίας του Αυγούστου ανέβηκε στο 39,13% τον Σεπτέμβρη. Το οποίο είναι σούπερ γιατί ο μέσος όρος απόδοσης είναι το 3,33 (και ανάποδα, αν αγγίζεις το 40% παίζοντας πχ με μέσο όρο απόδοσης 1,75 τότε είσαι…φυλακή).

Πάμε πλέον παρακάτω, στον νέο μήνα και τη νέα μέρα, ο απολογισμός θα ολοκληρωθεί στην διακοπή, θα βάλω και όλα τα ματς του Σεπτέμβρη, όπως κάνω πάντα.

Στο σήμερα λοιπόν, είναι…ρηχά νερά νομίζω.

Με ξενέρωσε η βουτιά της Νότιγχαμ στο 2,50. Τα έγραψα και χθες. Εκπτώσεις δεν κάνω. Οπως πχ δεν έκανα με τη Σόλιχαλ. Η Νότιγχαμ ήταν 2,75-2,80. Πήγε 2,50. Πάπαλα απο ξερό σημείο. Καμιά αξία. Προτιμώ να παιξω 1-Χ+g/g που δίνει 2,30 (εδώ έχει αξία γιατί παιρνείς διπλή και ειναι ψηλά με λαθάκι το g/g).

Τίμιο και το g/g στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (στο 2,00), τίμιο και αύριο στο ΟΦΗ-ΑΕΚ (1,90). Ακόμα και στο ματς κορυφής Νις-Μπρεστ (τσέκαρα και δεξιά αλλά το άφησα), καλό είναι το 1,90 στο g/g. Ναι αλλά με τα g/g θα ασχοληθούμε; Αυτά είναι για σοβαρό παιχνίδι; (τωρα θα μου πείτε εδώ για σοβαρό παιχνίδι κάτι σκιτζίδες/πιόνια μας πλασάρουν κάτι…οφ σάιντ, κόρνερ, πλάγια, τάκλιν και λοιπές τέτοιες μπούρδες, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο, σύντομα θα το αναλύσουμε κι αυτό).

Από ασόδια λοιπόν, τι κάνουμε κουμπάρε; Εσβησα Μπρεστ (είναι καλά και η Νις), έσβησα Γκέτεμποργκ (είναι κακή εκτός), έμεινα με δύο! Γι αυτό είπα ότι η μέρα είναι “ρηχά νερά”. Χθες είχα τρία για trixie και άλλα τρία για μονά και σήμερα έχω…δύο όλα κι όλα.

Τζένοα (3,30) και Βίκινγκ (4,20). Πεντακάθαρα λάθη και στα δύο.

Η Ουντινέζε έχει 2-10 σε έξι ματς (κανένα γκολ εντός) και φυσικά έχει 0-3-3.

Και δεν είναι να πεις οτι έπαιξε με “βουνά”. Δεν έβαλε γκολ πχ σε Φροζινόνε και Κάλιαρι. Η Τζένοα είναι λίγο ασανσέρ, αλλά δέχομαι το ρίσκο. Ερχεται από ντόρτι στη Ρόμα, έχει κερδίσει και Λάτσιο στη Ρώμη, έχει πάρει Χ και στη Νάπολι! Δεν θα το έδινα πάνω απο 2,85. Και πολύ λέω.

Στο νορβηγικό, το δείγμα είναι τεράστιο. Σέβομαι τη Μόλντε και την έδρα της, γενικώς…ειναι η Μόλντε.

Ομως, έχει και μια Λεβερκούζεν μπροστά της την Πέμπτη και κυρίως οι αποδόσεις έχουν βγει λες και δεν παίζει με την πρωτοπόρο! Η Βίκινγκ έχει 9-1-0 από αρχές Ιουλίου. Πέρυσι 3-4, πρόπερσι 2-2. Είναι φυσικά πρώτη (+10 από Μόλντε), γενικώς είναι…τούμπανο. Γιατί έχω 4,20; Πως μας προκύπτει; Να είχα 3,20 να μην ασχοληθώ καν. Οπως έχουν βγάλει το σετ, αξία έχει να πας και στο πονηρό Χ-2+g/g που είναι στο 2,75! Κι αυτό μεγάλο είναι, αν κάποιος δεν θέλει το ξερό διπλό.

Οπότε, τι παίζουμε;

Μια δυάδα με Νότιγχαμ 1-Χ+g/g (εξήγησα γιατί αυτό έχει αξία ενώ το ξερό 2,50 του άσου δεν έχει) μαζί με g/g στη Λεωφόρο, στο ελληνικό ντέρμπι, στο 2,00 αυτό. Αφήνω τα άλλα δύο ήσυχα (σε Νις και ΟΦΗ). Και παίζω Τζένοα ξερό διπλό (έχει πρώιμη) και Βίκινγκ ξερό διπλό (έχει πρώιμη). Μονά και δυάδα. Και τέλος. Λιτό και “μικρό” παιχνίδι με ότι βρήκα να έχει αξία.

Οποιος θέλει, έχω δώσει και εναλλακτικές πχ στο νορβηγικό.

Νέα στήλη την Τρίτη (έχει φουλ μελέτη σήμερα, τεράστιο κουπόνι έρχεται με αγγλιδούλες και σεντόνι), αύριο κλασικά vidcast στις 8 και τα λέμε αργότερα σημερα στο chat!

Υ,Γ: Για να πάει καλά ο μήνας, σημερινή φωτό της Πέρλας, πάνω στις σημειώσεις μου για Τζένοα και Βίκινγκ, εγώ να καίγομαι και αυτή να παίζει με το στυλό μου (τόσα παιχνίδια έχει η ρουφιάνα, το στυλό μου θέλει…)

Παλαιότερα άρθρα του Billaras