3687

Billaras

Καλό μήνα και…τα λέμε!

Καλό μήνα! Είμαι αρκετά τσαντισμένος από Κυριακή-Δευτέρα. Οχι γιατί έχασα. Οριακά από πάνω βγήκα το τριήμερο. Τα νεύρα μου έχουν να κάνουν με τις ομάδες. Είναι το χειρότερό μου όταν οι ομάδες που επιλέγω δεν το παλεύουν. Μου τη δίνει. Κουτσά άλογα. Με κάτω τα χέρια. Αυτό φυσικά δεν μπορούμε να το ξέρουμε πριν τους αγώνες. Βάση κάποιων δεδομένων ποντάρουμε και φυσικά βάση αποδόσεων.

Αλλά άμα βλέπεις τη Σάντερλαντ να τρώει γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων και τον Πογιέτ να έχει…έμπνευση να αφήνει τον Τζόνσον στον πάγκο ως το 60' (αν το είδατε το ματς, είδατε και την διαφορά με το που μπήκε), βλεπεις την Κότμπους να μην μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη επίθεση και να κάνει παιδικά λάθη πίσω (τι παιδικά, αλάνας λάθη ηταν αυτά), άμα βλέπεις την Οσασούνα να παίζει το σύστημα “φτου ξελευτερία” και να αμολάει τη μπάλα μπας και βρεθεί κάποιος να την σπρώξει, σου…τη δίνει.

Δικαιότατα δεν πήραμε κανένα σημείο, απλά…καρφώθηκα. Παίξε ρε μεγάλε, το τομάρι σου παίζεις. Παίξε και χάσε, κάνενα πρόβλημα. Τέλος πάντων, τα έχω αφήσει πίσω… Σήμερα τι κάνουμε; Καλά, ευχαριστώ! Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό, την Γιουνάιτεντ εντός στο 6.50! Και την Ατλέτικο επίσης στο 6.50. Ρε λες να είναι η Λούτον και η Αλαβές; Να έγινε κανά λάθος ή να είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα από τους μπουκ; Πάρε και Ντόρτμουντ στο…8.

50 (!) πάρε και Τσέλσι στο 4.30, να βάλεις μυαλό. Ο μπουκ απλά σου λέει: “μεγάλε, διάλεξε: Παίξε καταγέλαστα φαβορί, παίξε φαντάσματα ή μην παίξεις τίποτα”. Διαλέγω το τρίτο. Αν ήταν ρεβάνς, θα έπαιζα Ατλέτικο και Τσέλσι. Τώρα όμως, με μιά ισοπαλία δεν θα χαλαστούν. Οπότε πάσο. Ξεκάθαρο πάσο. Σκεφτείτε κάποιος να παίξει απόψε Μπάγερν-Μπάρτσα-Ρεάλ.

Και να κερδίσουν. Και μετά, να ..σκούζει ότι τους…μάμησε. Η τριάδα δίνει..ταβάνι 3,2 φορές (στον ΟΠΑΠ 2.75 φορές, είναι να κατουριέσαι στα γέλια)! Και μιλάμε για προημιτελικά σεντονιού…. Τι να παίξουμε λοιπόν; Χωρίς περιστροφές, απόψε θα κάνω τον χαβαλέ μου. Τόσο απλά. Μην περιμένετε αναλύσεις. Θα παίξω τρία χινάρια, σε Γουίγκαν, Κόβεντρι και Σέφιλντ.

Ενα trixie με ελάχιστες μονάδες. Πέρασαν; Τσάμπα θα παίξουμε το ΣΚ. Δεν πέρασαν; Στις 11.35 θα τα έχω ξεχάσει. Είχα αποφασίσει να παίξω κάπου την Σάουθπορτ. Μας…πρόλαβαν, γύρισε καθαρό φαβορί, εκεί ήταν το λαθάκι, πάει πέταξε. Στραβοκοίταξα λίγο την Ντάρτφορντ (αλλά δεν έχει δύο δανεικούς καλούς γιατί είναι από τη…Λούτον), ομοίως και λίγο Στιβενέιτζ, αλλά οριακά κάτι με χαλάει κι εδώ.

Θα έπαιζα και Βασιλεία, αλλά είναι χωρίς κόσμο, τιμωρημένη. Οπότε; Οπότε ο Μάκης μιά Σεβίλλη, εγώ ένα trixie-λόττο και αντίο σας. Ως το Σάββατο υπομονή. Το Betsellers δεν πάει με τη μάζα, δεν παίζει κάθε μέρα. Αν έχανα, δεν θα έπαιζα ούτε τα Χ. Θα απολαύσω μπαλίτσα και αυτό είναι…. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.360 μονάδες.

Ποντάρισμα 1/4: Trixie ισοπαλιών: Γουίγκαν Χ (3.40)-Κόβεντρι Χ (3.60)-Σέφιλντ Χ (3.30). Με 30 μονάδες κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα. Ολο μαζί 100 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.260 μονάδες. Θα τα πούμε οπωσδήποτε απόψε στο chat, όπως και αύριο. Ωρα γιά χαλαρή κουβεντούλα. Και από αύριο μελέτη του επόμενου κουπονιού. Ακολουθείστε αντίστοιχη (στοιχηματική) πορεία, ΜΗΝ παρασυρθείτε, όπως έγραψε και ο Μάκης έχουμε μέλλον ακόμα, έναμισι μήνα μάχης.

Νέα στήλη το Σάββατο από εδώ. Μιά μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή, ράδιο και εφημερίδα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras