1327

Billaras

Καλό μήνα με Αρσεναλ!

Καλό μεσημέρι και καλό μήνα! Οκ, αύριο είναι πρωτομηνιά, αλλά επειδή λέω να πάω γιά καμιά βουτιά, είπα να πρωτοτυπήσω, να γράψω στήλη σήμερα και να ευχηθώ από σήμερα! Πλέον εγώ είμαι “εντός των τοιχών”, επέστρεψα, αλλά οι μέρες και οι συνθήκες (άφθονη ζέστη, ελάχιστα ματς) βοηθάνε γιά εξορμήσεις. Εξάλλου ξέρω ότι από σήμερα, όλο αυτό το 3ημερο, οι περισσότεροι όλο και κάπου θα φύγετε.

Διακοπές; Τριημεράκι; Μονοήμερο; Ολοι στη θάλασσα θα είστε (γέλια).

Εχουμε να τα πούμε πέντε μέρες, στοιχηματικά δεν έχω να πω πολλά, “τσιμπήσαμε” και τον άσο της Σουόνσι, οι τουρκάλες μπορούσαν καλύτερα (μάλλον κακώς δεν έπαιξα μόνη της την ήττα της Μαλάτια), αλλά γενικά φεύγει καλά ο Ιούλιος, με κέρδος. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο (μάλλον δεν είναι), από τις 8 του μήνα και μετά που είχα φύγει και άδειασε το μυαλό μου και το έγραψα κιόλας ότι επιβάλλεται να το πάρω “αλλιώς”, ηρθαν νίκες και κάπου 50 μονάδες κέρδους.

Είπε και η μπαλίτσα να μου κάνει λίγο τα κέφια (γέλια).

Πάνε αυτά όμως. Πέρασαν. Ουσιαστικά τώρα μηδενίζει το κοντέρ. Αν δεν μας προδώσει η τεχνολογία, απόψε θα μηδενίσουν και οι κάβες. Πάμε από το μηδέν, νέα σαιζόν ουσιαστικά. Τώρα τι νέα σαιζόν ενώ ακόμα δεν έκλεισε η παλιά και εκρεμμούν Champions League και Europa League ενώ στο μπάσκετ τώρα ξεκινησε ξανά το ΝΒΑ και ο Ζαφείρης δίνει μακροχρόνια (και όχι μόνο); Θα σας γελάσω.

Ας όψεται ο covid-19 και όσα απίθανα ζούμε.

Στο ποδόσφαιρο, στα δικά μου μάτια, η σαιζόν ουσιαστικά ξεκινάει σε 40 μέρες. Στις 12 Σεπτέμβρη. Λίγο πριν-λίγο μετά. Τότε επαναρχίζουν οι μεγάλες Λίγκες. Ολο αυτό το διάστημα, από τώρα ως τότε, θα κάνουμε “συντήρηση”. Χαλαρά. Οπως χαλαρά θα πάμε και τώρα το ΣΚ, ενώ η επόμενη στήλη θα είναι Τετάρτη ή Πέμπτη.

Με τα “δεύτερα” που έχει, δεν ασχολούμαι. Οπότε μην περιμένετε Τρίτη επόμενη στήλη. Τεταρτη ή Πέμπτη, με focus στα ευρωπαικά ματς που εκρεμμούν. Θα είμαι πάντως στο chat γιατί μου λείψατε, λογικά και αύριο κατά την διάρκεια του τελικού στο FA CUP και την Κυριακή κάποια στιγμή το απόγευμα.

Τι (χαλαρό) έχει να παίξουμε τώρα;

Θα κάνω αρχικά μιά στάση στον τελικό της Αγγλίας.

Εχει κάμποσους τελικούς αλλά εγώ…αυτές ξέρω-αυτές εμπιστεύομαι (γέλια).

Η Αρσεναλ κάνει-κλείνει μιά αθλια σαιζόν. Χειρότερη από το 1994-95 που τότε δεν είχε βγει Ευρώπη. Και τώρα αν δεν πάρει την κούπα, δεν θα βγει, μετά από 25 σερί χρόνια. Ομολογουμένως όμως σώζει τα προσχήματα τελευταία, ο Αρτέτα βρηκε άκρες σιγά σιγά και η πρόκριση επί της Σίτι λέει πολλά.

Και γιά την βελτιώσή της και γιά την κάψα της. Μην ξεχνάμε, ειναι και η πολυνίκης του FA CUP (21 τελικοί/13 κούπες).

Η Τσέλσι ανάποδα. Παρότι έδειχνε οτι θα πάει ανηφορικά, ο Λάμπαρντ το πήγε σούπερ το καράβι, με νέο αίμα, με απαγόρευση μεταγραφών, μπήκε 4αδα, θα βγει Champions League και ξεκίνησε ήδη ενίσχυση γιά του χρόνου.

Ανάποδα όμως με την Αρσεναλ, δείχνει να ψιλορετάρει μετά την διακοπή. Οκ, λογικό. Οπως λογικό είναι και ότι έχει την χειρότερη άμυνα της δεκάδας της Premier League. Γιά τις πατάτες και τις γκάφες της Αρσεναλ είπαμε πολλά, αλλά η Τσέλσι έχει παθητικο 54 γκολ, μεγάλο νούμερο. Η Αρσεναλ έχει την…δεύτερη χειρότερη της δεκάδας, με 48 γκολ παθητικό.

Θυμίζω οι δύο τους έπαιξαν πέρυσι και τελικό Europa League. Και είχαμε πολλά γκολ. Και τα περιμένω και τώρα. Οπως περιμένω και -οριακά- να επικρατήσει η Αρσεναλ. Κάτι σε 2-1 ή ακόμα και σε 3-2 αν ανοίξει πολύ το ματς. Και μου κάνει και ο άσος του 3,50 και το combo g/g+over στο 2,20. Μην σας πω και fun bets τα δύο σκορ που έγραψα (2-1 ή 3-2).

Πέρα από τον τελικό, στο φινάλε της Ιταλίας μόνο γιά live μπορούμε να μιλήσουμε (γιά τα κυριακάτικα ματς αναφέρομαι), απλά να βαρέσω καμπανάκι, η “αδιάφορη” Βερόνα μπορεί να μην εμφανιστεί τόσο αδιάφορη με την Τζένοα. Το νου σας λοιπόν και θα τα δουμε στο chat.

Το μονο που μπορώ να κρατήσω pre game και πάντα χαλαρά, ειναι το over 3 (προσοχή, όχι το αστείο over 2,5) στο Νάπολι-Λάτσιο.

Περιμένω κι εδώ γκολ, να βάλει και ενα-δύο ακόμα ο Ιμόμπιλε, να σπάσει και το ρεκόρ του (προδότη γιά την Νάπολι) Ιγουαίν. Ας τον αφήσουν να τα βάλει λοιπόν, το over 3,00 στο 2,20 είναι ανεκτό.

Κοίταξα και μιά Νοτς Κάουντι στον τελικό της Νασιοναλ Λιγκ αλλά γυρισε φαβορί, κοίταξα σοβαρά και μιά Αμπερντίν στην πρεμιέρα της Σκωτίας απέναντι στην Ρέιντζερς.

Συχνά πυκνά της κάνει ζημιές, η Αμπερντίν γενικά είναι η “3η δύναμη” μετα το δίδυμο της Γλασκώβης. Μεγάλα τα 7αρια γιά πρεμιέρα, μεγάλα και τα 5,5αρια στο draw no bet, η Ρέιντζερς έχει και μιά αναστάτωση με τον Μορέλος που είναι γιά να φεύγει προς Γαλλία και είναι φυσικά το “κανόνι” της. Σηκώνει λοιπόν ένα μπετάκι κι εδώ.

Αυτά ήταν όλα.

Στη σούμα; Λέω να παίξω μιά δυάδα με g/g+over στην Αρσεναλ μαζί με το over 3 στην Ναπολι. Μας κάνει 2,20Χ2,20=4,84.

Μετά λέω να παίξω ένα μονό dnb στην Αμπερντίν στο 5,5.

Μετά ένα καθαρό fun bet στο 3-2 της Αρσεναλ (34,00) και τέλος ένα ακόμα μονό τους “κανονιέρηδες” στο 3,50.

Κλείσαμε. Γιά το chat και αύριο και την Κυριακή τα είπαμε, όπως και γιά την επόμενη στήλη (Τετάρτη ή Πέμπτη) και τον μηδενισμό στις κάβες. Και πάλι καλό μήνα γιά αύριο και καλές βουτιές σε όσους τις κάνετε ήδη (ο Μάκης της κάνει στην Ανδρο ήδη) ή τις ξεκινάτε! Φυσικά πάντα το νου σας και γιά ιπποδρομιές και κυριως γιά ΝΒΑ από τους καλύτερους του είδους, τους…σκοτεινούς Skotostrious και Ζαφείρη!

***Η προσφορά γιά +2 μήνες σε κάθε ανανέωση ή νέα συνδρομή ΕΛΗΞΕ, ήταν μεγάλη η ανταπόκρισή σας και αυτό μας δίνει χαρά, δείχνει ότι τα δωράκια πιάνουν τόπο.

Πήραν +2 μήνες και όσοι ανανέωσαν χθες ή προχθές, παρότι έληξε τυπικά στις 26 του μήνα. Θα πάρει -έστω και χατηρικά- και αν κάποιος κάνει και σήμερα Παρασκευή 31. Από αύριο όμως τέλος η συγκεκριμένη προσφορά. Από αύριο όμως θυμίζω, επειδή είστε και πάρα πολλοί, ισχύει το…ΝΕΟ δωράκι, όσοι έχετε συνδρομή που λήγει μέσα στον Αυγουστο πήρατε ΗΔΗ ένα μήνα παράταση, με τα…χεράκια μου σας προσθεσα έναν μήνα ακόμα σε όλους.

Και θα κάνετε ανανέωση μετά τις διακοπες σας, τον Σεπτέμβρη στην αντίστοιχη ημερομηνία (αν πχ έληγε 8 Αυγούστου η συνδρομή σας, θα λήξει 8 Σεπτέμβρη). Και κλείνω: Κατά τα τέλη του Αυγούστου θα μάθετε πολλά κι ευχάριστα, θέλω να σας εκπλήξουμε θετικά και να σας δώσουμε “κάτι ακόμα”, σε ότι αφορά στήλες και προτάσεις. Stay tuned!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras