185

Thassios

Καλύτερο πρόγραμμα

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για χθες! Δε πιάσαμε τίποτα , η μάλλον μόνο την Χοφενχάιμ , και δίκαια. Ακόμη κι αυτή οριακά κέρδισε γι αυτό και κάλυψα την ισοπαλία με τη διπλή. Η Ναντ για κάποιο λόγο μπήκε στο ματς με ένα άναρχο σύστημα και έπαιζε με τη φωτιά όπως ανέφερα στο chat. Έφαγε 4 γκολ και ησύχασε. Στη Μαγιόρκα είχαμε καλές φάσεις αλλά όχι ότι αξίζαμε το κόμπο.

Φυσικά και άμα ήθελε η μπάλα μπορούσε να βγει. Στη Πορτογαλία οι μπουκ μας κάνουν πλάκα. Χθες στα ματς της Πορτογαλίας δε δίνουν πολλές αγορές καρτών πλην της κόκκινης και σήμερα δίνουν κανονικά όλες τις αγορές. Αν τις είχαμε θα ήμασταν κερδισμένοι γιατί βγήκε από το ημίχρονο η κόκκινη στο ματς της Τσάβες. Σοβαρές εταιρίες σου λέει μετά.

Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση ήταν οι κόκκινες στη Γερμανία. Νομίζω ότι σπάσανε ρεκόρ. Μόνο τρεις στο ημίχρονο είχε το ματς της Μπάγερν.

Πάμε στα σημερινά όπου πάλι για μένα δεν είναι το top πρόγραμμα. Ελαφρώς καλύτερο από το χθεσινό αλλά όχι τίποτα τρομερό.

Ξεκινάω από το Βέλγιο και το ζευγάρι Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης.

Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μικρές οι αποδόσεις στον άσσο. Μπορεί η Γάνδη να έβαλε 5 στο Ευρωπαϊκό που είχε μεσοβδόμαδα αλλά δεν έπαιζε με καμιά σοβαρή ομάδα. Στο πρωτάθλημα έχει ένα μήνα που δεν έχει νίκη και απέναντι έχει μια Σταντάρ που πετάει φωτιές. Την είδαμε να κάνει ανατροπή στο μεγάλο ντέρμπι και είναι μια ομάδα που είναι αήττητη από 19/08.

Δε μπορεί να μου δίνει το διπλό σε απόδοση 5. Σαφώς υπάρχει αξία εκεί. Η Γάνδη εντός έδρας είναι αήττητη ενώ όλα τα παιχνίδι της ήταν με g/g. Είναι μια ομάδα που επιθετικά πατάει καλά. Οπότε περιμένω να σκοράρει και σήμερα ενώ είδαμε και αμυντικά τις αδυναμίες της Σταντάρ. Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το 1-1 και μετά αν γείρει , θεωρώ ότι θα γίνει προς τα δεξία μιας και η Σταντάρ θα έχει και πιο πολλές δυνάμεις.

Κρατάω το κόμπο Χ2+ g/g σε απόδοση 3,3. Από κοντά και λίγο το anytime score 2-2 σε απόδοση 8,5.

Φεύγουμε και πάμε στη Κύπρο. Μεγάλη αξία βρίσκω στα γκολ του παιχνιδιού Ανόρθωση – ΑΕ Ζακακίου. Οι Φιλοξενούμενοι κάνουν ματς γεμάτα θέαμα όταν παίζουν εκτός έδρας. Ημιανατροπές , ανατροπές και όλα g/g + όβερ 3,5 , έχοντας προηγηθεί σε όλα. Από την άλλη η Ανόρθωση σαφώς και έχει το προβάδισμα αλλά αμυντικά δε πατάει καλά.

Εντός έδρας έχει δεχθεί σε όλα τα ματς γκολ. Το g/g + όβερ 2,5 στο 2,10 , το g/g + όβερ 3,5 στο 2,8 και η ανατροπή σκορ υπέρ της Ανόρθωσης στο 8,5.

Στη Γαλλία έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στη Μαρσέϊγ και την Λυών όπου περιμένω να δούμε κάρτες. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι καλά , ειδικά η Λυών. Όλο αυτό θα φέρει νεύρα με τον Letexier στην σφυρίχτρα να δίνει κάρτες από το 1ο ημίχρονο φέτος.

Τώρα δε ξέρω αν θα τις κρατήσει για να μην ξεφύγει το ματς , πάντως αυτό το 2,4 στο όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο είναι τελείως λάθος. Δεν θα το έδινα πάνω από 1,80. Έχει αξία. Άμα το συνδυάσουμε με όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες η κάθε ομάδα , παίρνουμε μια απόδοση 3,70. Πολύ καλή απόδοση. Ακόμη και το θασίτικο στο 4 αξίζει. Αν τώρα βάλει 3-0 στο ημίχρονο η Μαρσέϊγ τι να πω ενώ ελπίζω να μην γίνει πάλι καμία διακοπή για κανένα μπουκάλι (χοχοχοχο).

Μένουμε στην Γαλλία και στο Μονπελιέ – Τουλούζ. Μεγάλη απογοήτευση η Μονπελιέ στο προηγούμενο ματς που είχαμε ποντάρει γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό , σκοτώθηκαν και μεταξύ τους παίκτες και προπονητής στη προπόνηση ενώ τιμμωρήθηκε και για τα επεισόδια με τη Κλερμον. Δε δέχομαι στο 4,5 τη Τουλούζ. Θεωρώ ότι μπορεί να πάρει εύκολα την ισοπαλία και να κλέψει μέχρι και το διπλό.

Κρατάω το κόμπο Χ2 + όβερ 1,5 σε απόδοση 2,75.

Στάση στην Ιταλία και στο Ίντερ – Ρόμα. Μεγάλο το g/g στο 2. Η Ίντερ δέχτηκε γκολ και στα τρία τελευταία εντός και βρίσκει μια Ρόμα που όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν μόνο g/g. Από εκεί και πέρα έχουμε τον Maresca στην σφυρίχτρα και περιμένω πάνω από 4-5 κάρτες στο ματς. Το κόμπο ”g/g+ όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” δίνει 3,10 και το κρατάω.

Από κοντά και η κόκκινη κάρτα.

Στο Ρίο Άβε – Φαρένσε θα μπορούσε κανείς να δει τι κόκκινες κάρτες. Οι δύο ομάδες ψάχνουν απεγνωσμένα καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα , ειδικά από τη στιγμή που αποκλείστηκαν και οι δύο στο κύπελλο. Εδώ το δικο μου θέμα είναι ο ρέφερι που φέτος δεν είναι στα καλά του. Διαιτητής στη Πορτογαλία που τελειώνει ματς με 0 κάρτες είναι καμπανάκι.

Θέλω να τον ξαναδώ.

Αφήνουμε το σήμερα και πάμε στο αύριο. Αυτό το 2,95 στο 1-1 anytime score στο αυριανό ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δε μπορώ να μην το κρατήσω. Ξεκάθαρα ένα παιχνίδι που ξεκινάει από εκεί. Ομάδες με τρομερές επιθέσεις ενώ πίσω βγάζουν θεματάκια.

Αυτά ήταν παιδιά όλα όσα είδα. Είδα και λίγο το 1-1 anytime score στο ντέρμπι του Μάντσεστερ αλλά δε με πάει η καρδιά να ποντάρω πάνω σε αυτή τη Γιουνάιτεντ.

Όπως καταλάβατε δηλαδή πάλι δεν έχουμε πάρα πολλά. Καλύτερα από χθες αλλά όχι ότι πέφτουμε με τα μούτρα.

Τι αφήνω και τι κρατάω. Αφήνω την Τουλούζ γιατί μπορεί να έχει μεγάλη κούραση. Δεν είναι ομάδα που μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει με Ευρώπη και πρωτάθλημα. Αφήνω και το Ιταλικό γιατί δε ξέρω μετά από Ευρώπη τι εικόνα θα παρουσιάσουν.

Κάνω παιχνίδι με όλα τα άλλα. Τρίξι με το κόμπο του Βελγίου , τα πολλά γκολ σε Κύπρο και το αυριανό anytime score.

Μετά μονά και δυάδα τα μεγάλα σε Βέλγιο και Κύπρο.

Κλείνοντας θα παίξω και το μονό με τις κάρτες στην Γαλλία.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS