1441

Billaras

Καλύτερο το “κάτι σαν μπάλα”!

Εφυγε λέει ο άνθρωπος απο το ξενοδοχείο, να πάει σε ένα φαρμακείο να πάρει μιά οδοντόκρεμα. Και τον τσίμπησαν. Και επειδή οι γερμανοί με αυτά δεν παίζουν, πάρε μιά καραντίνα 14ημερη προληπτικά! Φοβερά πράγματα. Ο λόγος γιά τον Χέρλιχ, τον νέο τεχνικό της Αουγκσμπουργκ, ο οποίος δεν θα είναι στον πάγκο σήμερα, γιά μιά οδοντόκρεμα!

Καλό μεσήμερί, εδώ είμαστε-επιτέλους.

Και ξεκινησα να γράφω με τον Χέρλιχ γιατί γιά τους γερμανούς προέχει να ξεκινήσουν όλα κανονικά, όποιος δεν σεβάστηκε τους κανόνες, καραντίνα. Και αυτό ακριβώς πρέπει είναι το ζητούμενο και γιά έμας. Να ξεκινήσουν και να τελειώσουν ομαλά οι γερμανοί. Γιατί όλα τα μάτια είναι πάνω τους. Και αν γίνει στραβή, σφίξαμε.

Επιτέλους μπάλα λοιπόν.

Θα δούμε μπάλα. Και ξαναλέω, το στοίχημα ακολουθεί αλλά δεν είναι το πρωτεύον σήμερα. Σήμερα-αύριο αυτό που προέχει είναι να γίνουν τα ματς, να μην έχουμε οτιδήποτε απρόοπτο, να πάρουμε την…κρυάδα των άδειων γηπεδων και των παράξενων συνθηκών. Τι θα δούμε; Τα λέμε καιρό, τα έγραψε και ο Μάκης χθες. Από πέντε αλλαγες (με τρεις διακοπές όμως), ως ιαχές απ’ τα μεγάφωνα και πανηγυρισμούς με τους…αγκώνες.

Ας είναι. Απ’ το “καθόλου μπάλα” προτιμώ το “κάτι σαν μπάλα”. Οπως γινεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας τον τελευταίο καιρό, έτσι σταδιακά επιστρέφει και το ποδόσφαιρο. Η μεγάλη μέρα θα είναι όταν γίνουν ματς όπως πριν τις 13 Μάρτη, αλλά ως τότε δέχομαι και ότι δούμε σήμερα και από εδώ και πέρα παντού…

Πριν πάμε στα ματς, μιά είδηση λίγο πολύ αναμενόμενη έρχεται από την Αγγλία, ίσως την ξέρετε.

Εξάλλου την είχα “προαναγγείλει” σε editorial. Τα κλαμπ της Λιγκ 2 ψήφισαν να τελειώσει τώρα η σαιζόν. Της Λιγκ 1 δεν ήρθαν σε συμφωνία. Τελεσίδικο δεν είναι τίποτα (πρέπε να επικυρώσει αποφάσεις η EFL), αλλά είναι σαν να έγινε ουσιαστικά. Λιγκ 2 τέλος. Και μένει να δούμε τι θα γίνει με τη Λιγκ 1…

Επιστρέφουμε στα σημερινά-γερμανίκα και πλέον στοιχηματικά.

Ο βασικός άξονας τώρα και σίγουρα και για μιά ακόμα αγωνιστική είναι ένας: Να τους δούμε. Με τα ματάκια μας. Είμαστε στο μηδέν. Εντελώς μηδέν. Υποθέσεις κάνουμε μονάχα. Μπορεί (λέμε τώρα) να έτρωγαν βουρστ δύο μήνες κάποιοι παίκτες και να δούμε πατσοκοιλιές (γέλια). Μπορεί (αυτό δεν είναι αστείο όμως) να έχουνε ψυχολογικά κάποιοι. Μπορεί τα ματς να μοιάζουν με…εσωτερικά διπλά, χωρίς τακλιν και αγριάδες.

Κανένας δεν ξέρει. Οπότε να δούμε. Live. Θα ζεστάνουμε ξανά το chat, εκεί θα είμαι, εκεί να είστε, να δούμε μπάλα 16,30 με 21,15 που θα τελειώσει και το βραδυνό. Εξαλλου έξω βράζει ο τόπος που να πάτε; Γιά μπάνιο; Και να πάτε, γυρίστε πίσω στις 16,30!

Βάρος σε (τυχόν) live λοιπόν. Και μόνο Bundesliga προς το παρόν.

Θα δούμε και την 2η, αλλά και αποδόσεις στο φτερό έχουμε εκεί και ακόμα περισσότερο άγνωστο.

Πέρα από το live στο chat, pre game σκέφτομαι τα γκολάκια. Μπορεί να μπούνε πολλά, γερμανοί είναι και -ίσως- διψασμένοι. Και τέλος, μιά ψιλή στο draw no bet της Σάλκε. Τεράστιο το 5,00, οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές απ’ τις γνωστές ενός ντέρμπι.

Το 6,5 του διπλού ξεφεύγει τρελλά, παίρνω και το dnb καλυψούλα. Ποιά παίζω pre game σε γκολ; Τη Φορτούνα (σε κρίσιμο ματς) και το βραδυνο της Αίντραχτ. Και τα δύο τα…τραβάω στο over 3,5 και τα κάνω δυάδα κιόλας! Στο 2,75 το καθένα. Φυσικά και παίζω ψίχουλα, φυσικά και απλώς δίνω ιδέες περί γκολ, φυσικά πειραμάτίζομαι.

Αν έπαιζα τρίτο ματς πάλι στο over 3,5 θα ήταν το δευτεριάτικο. Νέα στήλη την Τρίτη, αλλά μην ξεχαστείτε, σας περιμένω στο chat σε λίγες ώρες!

***Στα…κόκκινα επέστρεψε ο Skotostrious, ξεκινάνε οι γαλλικές ιπποδρομίες, σκοτώνει. Περνάει Ατλαντικό, πάει στις ΗΠΑ, ξανασκοτώνει! Τα αλογάκια είναι καλή περίπτωση αυτή την εποχή όταν τα κατέχεις.

Και επιστρέφουν και οι αγγλικές κούρσες όπως διαβάσατε!

***Θυμίζω, την Τετάρτη στις 20,30 θα έχουμε την τελευταία ελεύθερη live εκπομπή μας στο Facebook, την ημέρα αυτή ξεκινάει και η προσφορά μας γιά δύο μήνες δώρο σε όσους κάνουν εγγραφή/ανανέωση.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras