2662

Billaras

Καμιά σχέση με χθες…

Μιά στιγμή και αλλάζουν όλα. Ετσι πάει. Αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Κάποια στιγμή θα πάψει να στραβώνει. Καλημέρες, με άριστη διάθεση παρά το χθεσινό σοκ εκεί γύρω στις 6.50! Οχι τίποτα άλλο, δεν με άφησε να χαρώ μιά …μαγκιόρικη διπλάρα, την Ταραγόνα. Που έφερε επιστροφές, αλλά μέχρις εκεί. Η αναφορά μου πάει φυσικά στο Μπλάκπουλ-Γέοβιλ.

Προσέξτε πως έρχονται όλα: Λίγες ώρες πριν το ματς φέρνει έναν παίκτη που τον είχε και παλιά, τον Ντελφουνέσο. Κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν (όταν έγραφα δεν είχε αποκτηθεί). Τον βάζει αλλαγή στο 60'. Με δική του ασσίστ η Μπλάκπουλ ισοφαρίζει. Εχουμε έναν τραυματισμό, ο διαιτητής δείχνει…9' καθυστερήσεις, κρατάμε το 1-2 και έρχεται ο Ντελφουνέσο και κάνει το 2-2 στο …95'! Κερασάκι; Στο 97' η Γέοβιλ έχει δοκάρι γιά το 2-3! Είπατε κάτι; Αυτό μονάχα ήταν 600 μονάδες ακόμα, μιά χαρά κέρδη.

Δε θα σταθώ πχ στην Καρλάιλ γιατί δεν άξιζε. Κι ας έκλεινε δυάδα πάνω της. Στέκομαι σε αυτό που άξιζε το ρημάδι. Γιά να μην πω -το έγραφα χθες, λες και το είχα δει το όνειρο- γιά την απίθανα ηλίθια κόκκινη κάρτα της Αιντραχτ. Μόνος του, έχει βγει 5 μέτρα έξω από την περιοχή και πάει και μπλοκάρει μπάλα ο τέρμας! Φοβερά πράγματα… Anyway, ξαναλέω η διάθεση είναι καλή, χάρηκα την -προσωπική επιλογή- Ταραγόνα, πάω παρακάτω.

Γιά την ιστορία, από τα 15 αουτσάιντερ (Μόρκαμ αναβλήθηκε και η Αντάλια παίζει τώρα), έχασαν μόνο τα 5… Πάω στο σήμερα. Στα μάτια μου έχει τρία σωστά φαβορί. Οχι της πλάκας. Σασουόλο (2.30), Σεντ Ετιέν (1.85) και Κάντιθ (2.00). Τα ανέφερα, φεύγω πάραυτα. Πάω σε μεγάλα. Εχει πολλά “ναι μεν, αλλά”. Να πάω σε Λέστερ (η Σαουθάμπτον έχει το τεράστιο ματς-ρεβάνς με τη Λίβερπουλ σε λίγα 24ωρα); Είναι χωρίς Σλιμανί και Μαχρέζ και με.

.μηδέν νίκες εκτός φέτος. Να πάω σε Θέλτα; Κι αυτή έχει τη ρεβάνς κυπέλλου με Ρεάλ και θα κάνει rotation αλλιώς θα όρμαγα (βγάζει κούραση η Σοσιεδάδ). Να πάω σε Κολωνία (αποδυναμώθηκε αισθητά η Μάιντζ); Μικρό το 2.90. Η Αντάλιασπορ που είπαμε χθες, ξεκίνησε ήδη… Και μετά…ακροβασίες. Να πάω με Μαρσέιγ; Δεν με πείθει μεν, μεγάλο το 5.25 δε! Να πάω σε…Χέρενφεν; Στο 8.

50 το σημείο, στο 7.00 το draw no bet! Θυμίζω, είχα παίξει και του πρώτου γύρου, είχε έρθει 1-1. Πολλοί θα πάνε με Χιχόν. Νέος προπονητής, καλές σχέσεις με Μπέτις (αδελφοποιημένοι οι οπαδοί). Αλλά κολλάω σε τρία θέματα. 1) η Χιχόν είναι χάλια, μόνο αν το δώσει στεγνά η Μπέτις μπορεί να το πάρει. 2) η Μπέτις δεν είναι …τόσο άνετη και ακόμα είναι 22/1, όχι 22/4.

3) Η Χιχόν χρωστάει στην Μπέτις (μιά άνοδο, μιά σωτηρία) κι όχι ανάποδα. Δεν ξέρω. Οταν ξέρω κάτι (πχ Ταραγόνα χθες ή Ειμπάρ-Οσασούνα προ διμήνου) το γράφω. Δεν θα το …ξεφωνήσω, αλλά το γράφω και όσοι με διαβάζουν χρόνια το πιάνουν αμέσως. Εδώ ξέρω όσα έγραψα. Και σκαλώνω. Και τι απέμεινε; Μιά Ουτρέχτη ίσως; Καυτή έδρα, εκεί ο Αγιαξ ζορίζεται σταθερά (τελευταία νίκη το 2009).

Μιά Μπασακσεχίρ; Πρώτη, καμαρωτή, αήττητη, κόντρα στο “μεγάλο όνομα”. Ναι αλλά ποιά είναι καλύτερη ομάδα; Θα παίξει ρέστα η Φενέρ. Ε και; Και απόντες έχει και η Μπασακ είναι εξαιρετική, ειδικά αμυντικά. Το…ψείρισα πολύ. Καμιά σχέση με χθες δηλαδή. Να μην το παιδεύω άλλο, ξεκινάει και η Ουτρέχτη σε λίγο. Ουτρέχτη 1/Μπασακσεχίρ 2 σε μονά και δυάδα, στο live θα έχω τα μάτια μου στραμμένα σε Χιχόν (αν δω διάθεση χαλαρή από Μπέτις το ρίχνω), και Μαρσέιγ.

Και ξερή τη δυάδα φαβορί με Σεντ Ετιέν και Σασουόλο και χαίρετε. Ούτε τα μισά από χθες. Σβηστός πάω σήμερα… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 21/1: 240 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.450 μονάδες. Ποντάρισμα 22/1: Δυάδα: Σεντ Ετιέν 1-Σασουόλο 2 (4.25) με 75 μονάδες. Μονά-δυάδα: Ουτρέχτη 1 (4.33) -Μπασακσεχίρ 2 (3.90) με 20 μονάδες η δυάδα, με 50 σε Ουτρέχτη και 55 σε Μπασακσεχίρ, σύνολο 125 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 200 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.250 μονάδες. Θα είμαι στο chat μετά, να δούμε τα δύο που ανέφερα γιά live. Δεν ξεγράφω εντελώς δηλαδή Χιχόν και Μαρσέιγ. Αλλά θέλω να δω πρώτα. Μικρές οι απαιτήσεις, ένα μονό ή η δυάδα μου φτάνουν. Νέα στήλη την Τρίτη αλλά πάλι χαλαρό είναι το μεσοβδόμαδο…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras