1589

Κώστας Ζαφείρης

Κανονικά και στην ώρα του…

Γεια χαρά σε όλους… Στριφνή η 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και γι’ αυτό το λόγο, χθες, δεν μπήκε τίποτα στο παιχνίδι μου. Ούτε σήμερα με τρελαίνει κάτι. Οπότε, θα το πάω πολύ χαλαρά με μόλις ένα ειδικό στοίχημα.

Με μία γρήγορη ματιά, κρατάμε τα εξής δεδομένα: η Ζαλγκίρις προέρχεται από έξι κολλητές ήττες και το 1,40 που πληρώνει για να νικήσει την Βαλένθια δεν είναι αποδεκτό, πολύ απλά γιατί η ομάδα του Σάρας έχει πολλά αγωνιστικά «θέματα» να λύσει και έξω τον 2ο σκόρερ της, Γκριγκόνις.

Εξι ήττες στα εφτά τελευταία για την Μπάγερν, πολύ μικρό επίσης το 1,30-1,35 των Βαυαρών κόντρα στην Ζενίτ. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε…

Περίεργο και το Βιλερμπάν – Αρμάνι. Από τέσσερις διαδοχικές ήττες έρχονται οι Γάλλοι από τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία το Μιλάνο που δεν έχει τον Νέντοβιτς, αλλά είναι πιθανό να πατήσουν απόψε παρκέ οι πολύτιμοι Γκουντάιτις, Μίτσοφ (έτσι τουλάχιστον έγραψαν χθες οι Ιταλοί – μερικές φορές δεν το… πολυπετυχαίνουν).

Τίποτα δεν βλέπω και στο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Πέσιτς λογικά έβαλε μυαλό από την άνευ προηγουμένου… σφαλιάρα που έφαγε προ λίγων εβδομάδων από την ΤΣΣΚΑ μέσα στη Βαρκελώνη, την ίδια ώρα που οι πράσινοι βρίσκονται στο καλύτερό τους φεγγάρι (τέσσερις σερί νίκες και έξι στα εφτά τελευταία).

Θα ρίξω μία… μπιλιά στο under τους Ράις (στους 10,5 π.

είναι το line). Την προηγούμενη εβδομάδα ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έβαλε 41 κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα επιστρέφει ως αντίπαλος στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την ομάδα που τον είχε στείλει να προπονείται με τα… τσικό. Βέβαια, πληρωνόταν κανονικά και στην ώρα του…

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης