789

Billaras

Καταλήγοντας σε δύο!

Πάλι ισοπαλία χθες με τον μπουκ, όπως την Πέμπτη. Ενα σημείο αρκούσε και…ποιό άλλο θα ήταν; Η Καρλάιλ φυσικά, μέσα στη Λέιτον φυσικά! Θα κοιτάξω τα κιτάπια μου, αλλά μάλλον είναι ρεκόρ, 5 στα 5 σερί να κοντράρω εύστοχα μιά ομάδα δεν το θυμάμαι τόσα χρόνια. Ξεκίνησα με το Λέιτον-Νιούπορτ 0-1 στις 25/1 και μετά ακολούθησαν Κόλτσεστερ 0-1, Σάλφορντ 0-2, Μπρίστολ Ρόβερς 0-2 και χθες 0-1.

Ούτε γκολ δεν φάγαμε, να’ναι καλά οι μπουκ πάνω από όλα, όχι η Λέιτον. Κραγμένο παράδειγμα είναι αυτό πως κι εκεινοι κάνουν λάθη. Και μεγάλα. Σερί φαβορί και στα πέντε την είχαν!

Γενικά πάντως έπαιξε πολύ ισοπαλία χθες. Αν θυμάστε, είχα επτά εγγλέζικα. Ολνταμ, Ντονκάστερ, Μπέρνλι ισόπαλες. Και η Σαλερνιτάνα το ίδιο. Οπότε, όλα καλά που με ένα σημείο ήρθα ακριβώς στα ίσια μου.

Δεν με αδίκησε όπως την Πέμπτη που μπορούσε παραπάνω. Χθες πήρα όσα έπρεπε (για την ιστορία, στο Γουίμπλεντον-Ντόνκαστερ μπορούσε να γίνει και 2-3, αλλά και 3-2 στο τέλος, το ματς ήταν ροντέο. Διαβάστε εδώ το BBC: “Doncaster’s Ben Jackson could have got the winner with 10 minutes to play, but Brown made a critical goal-line clearance. Wimbledon could have sealed the points themselves in stoppage-time but Mitchell made a reaction stop from a header following a scramble from Brown’s free-kick”.

Αυτά με τα χθεσινά. Σήμερα…ζορίζομαι. Χθες είχα 11 γιά να παιξω 5, σήμερα…το ανάποδο. Οριακά γιά το no bet είμαι. Οκ, τυφλός δεν είμαι, Αουστρια και Μπαρτσα θα παιχθούν κατά κόρον ως δυάδα σήμερα, αλλά φαβόρια δεν δίνω, δεν είμαστε γιά τέτοια εδώ.

Υπάρχουν λοιπόν πολλές ομάδες που σηκώνουν κόντρα, κυρίως “ευρωπαίες”, αλλά ρε γαμώτο, σκαλώνω, δεν είναι καλά τα σταυρώματα ή οι ειδήσεις! Η Ντορτμουντ ας πούμε, χωρίς Χάαλαντ (ξανά) αλλά και Ρόις και μετά από αποκλεισμό.

Παίζεις Αουγκσμπουργκ;

Η Νάπολι από ντόρτι και αποκλεισμό, γενικά ντεφορμέ. Παίζεις Λάτσιο που έπισης έπαιζε Πέμπτη και μας στέρησε και σούπερ ταμείο και έπεσε ο άσος τώρα στο 2,87;

Η Φίτεσε χάλια στο πρωτάθλημα, ντέρμπι με την εξαιρετική Ναϊμέγκεν, μεγάλο το διπλό, αλλά η πειστική νίκη της Φίτεσε την Πέμπτη στην Ευρώπη με σκαλώνει (της έδωσε και ηθικό, της άλλαξε και το κλίμα).

Η Σεβίλλη σε άλλο ντέρμπι με την σούπερ φετινή Μπέτις. Κολασμένο. Το έχω ζήσει. Θα πλήρωνα να ήμουν εκεί, ενώ ποτέ δεν έκρυψα και μιά αδυναμία που έχω στην Μπέτις. Ισως με ελκύει το… “Μπ” στο εξωτερικό, Μπόλτον και Μπόκα αγαπάω εκτός της ΑΕΚ. Αλλά στο 3,20 και χωρίς Χουάνμι; Η Σεβίλλη μάλλον σκαλωμένη κι έχει και απόντες καλούς στην άμυνα.

Αλλά χαμηλό 3,20 και χωρίς στράικερ “εμείς”.

Λειψία; Αυτή πάει στην Μπόχουμ που είναι επίσης καλά. Εδώ κολλάω στο ότι δεν κοντραρω εύκολα μιά φορμαρισμένη. Και η Λειψία είναι. Κακά σταυρώματα γαμώτο. Δεν μπορούσε πχ να παίζει Μπόχουμ-Ντόρτμουντ; Θα είχαμε σημείο 100%.

Σοσιεδάδ-Οσασούνα. Κι άλλο ντέρμπι (βάσκικο). Οσασούνα έπαιξα και προ ημερών με την Ατλετικο.

Εχασε. Αλλά το 0-3 ήταν λίγο βαρύ, δεν ήταν κακή η ομάδα. Γενικά είναι καλά και με πολλά διπλά φέτος. Η Σόσι είναι μιά εξαιρετική ομάδα αλλά δεν είναι καλά. Φάνηκε και με τη Λειψία, φάνηκε και στο άλλο ντέρμπι με την Μπιλμπάο, γενικά κάνει την κοιλιά της και έχει και απόντες, σαν έχει “σκάσει”, μιά νίκη όλο το Φλεβάρη, 5-13 γκολ και δύο 4αρες στην πλατη της.

Λέω να εμπιστευτώ ξανά Οσασούνα, έτσι κι αλλιώς είναι η 3η καλύτερη εκτός έδρας με 6 διπλά (7 έχει η Μπέτις, η 2η καλύτερη που λέγαμε παραπάνω).

Τέλος, έχω και το Γουέστ Χαμ-Γουλβς. Και τα “σφυριά” ευρωπαία όμαδα, έπεσαν με την Σεβίλλη, αγωνιστικά δεν είναι στα σούπερ τους, μόνο τη Γουότφορντ κέρδισαν οριακά εδώ και ένα μήνα. Αμα τους στριμώχνει η Νιουκάστλ και τους κερδίζει εκεί η Λιντς, δεν μπορεί η Γουλβς; Απλα σκαλώνω με τους “λυκους” λίγο, έπαιξαν Πέμπτη.

Και έπαιξαν και…γκίνια, τα είπαμε χθες. Παραμένει εξαιρετική ομώς, με 7 διπλά φέτος και πάντα στην εκτίμησή μου. Και το 4,00 με προκαλεί.

Σήμερα λοιπόν τα ανέλυσα όλα επίτηδες, γιά να δείτε πως καταλήγω κάπου. Και πως καταλήγω να παίξω δύο και μοναδικά σημεία.

Οσασούνα και Γουλβς. Στο 4,50 και στο 4,00 και με πρώιμη και τα δύο.

Γιά να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Μονά και δυάδα φυσικά. Νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras