1651

Billaras

Καταλύτης το ένστικτο!

Καλώς τους! Μετά από μέρες σε “σοβαρό” κουπόνι, έγιναν πολλά όλο αυτό το διάστημα, τα οποία αφορούσαν την Εθνική μας, αφορούσαν εμάς εδώ (σύναξη, πρεμιέρα γιά το Betsellers radio). Μένω στο χθες, στην έναρξη του Betsellers Radio, νομίζω ότι όλα πήγαν καλά, το απολαύσατε, το χαρήκαμε κι εμείς, όσοι δεν μας ακούσατε ζωντανά πιστεύω να το κάνατε on demand αργότερα, η χθεσινή εκπομπή είναι ακόμα διαθέσιμη, ήδη έβγαλε και σημείο (χθες αργά τη νύχτα την Ράσινγκ στην Αργεντινή, κόντρα σε μιά Μπόκα με πολλές αλλαγές), ενώ το σημαντικότερο είναι ότι έγινε η διαλογή του τριημέρου νωρίς και θα μπορούσε κάποιος να ποντάρει πριν πέσουν τυχόν αποδόσεις.

Θέλετε παράδειγμα; Χθες η Σάντερλαντ στο 2,70 άξιζε. Το αναλύσαμε, όποιος πόνταρε καλώς έκανε. Σήμερα, στο 2,30 δεν φτουράει τίποτα….

Θα κάνουμε και την Τρίτη εκτάκτως εκπομπή, δεν ξέρουμε την ώρα ακόμα, θα δείτε ενημέρωση και twitter, να έχετε το νου σας. Και βέβαια, εκπομπή θα κάνουμε μεσοβδόμαδα γιατί ακολουθεί σεντονάκι αλλά και εμβόλιμη στις αγγλιδούλες…

Γράφω λοιπόν πιάνοντάς το από εκεί που το άφησα.

Και εφημερίδα υπάρχει από χθες, και η στήλη του Μάκη από χθες, και Betsellers Radio χθες, η ανάλυση εν ολίγοις έχει γίνει, δεν υπάρχει λόγος να πλατιάσω ξαναγράφοντας και λέγοντας τα ίδια. Ειδικά από τη στιγμη που δεν πρόσθεσα κάτι.

Πέντε επιλογές ήταν εκτός νησιού (Ολυμπιακός g/g), Λεγκανιές, Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ, Χέρενφεν (σβήστηκε η Χέλσιμποργκ αφού χθες η Σούντσβαλ δεν κέρδισε) και εννιά από το Νησί.

Αναφέρομαι μόνο στο σήμερα, αύριο θα υπάρχει νέα στήλη! Απ’ το νησί ήταν Γούεστ Χαμ, Χάτερσφιλντ, Σάντερλαντ, Μπόλτον, Μπρίστολ Ρόβερς, Τσέλτεναμ, Λέιτον, Πότερς Μπαρ Τάουν και Μέλπερ…

Τα πρώτα που έσβησα συνολικά και….γρήγορα, ήταν το g/g του Ολυμπιακού (ίδια περίπτωση με Σάντερλαντ, από 2,10 στο 1,80 και πλέον καμιά αξία), η Γκλάντμπαχ (διαισθάνομαι το κλίμα στην Ντόρτμουντ ως…αγριεμένο και οκ η Γκλάντμπαχ βρέθηκε πρώτη και λογω ευνοικού προγράμματος, δεν μου έβγαλε τα μάτια), η Σάντερλαντ φυσικά (ανέφερα το γιατί) και τα δύο του FA CUP (4ος και τελευταίος προκριματικός γύρος).

Εξάλλου αυτά τα δύο αναφέρθηκαν περισσότερο ως ιδέες-φαντασματάκια..

Ετσι, έμεινα με 3 μη αγγλικές (Λεγκανιές-Χέρενφεν-Βόλφσμπουργκ) και 6 αγγλικές. Πολλά τα εννιά ματς-σημεία, πρέπει να κόψω κι άλλες…

Μπαίνουμε πλέον σε λεπτομέρειες μικρές και σε ένστικτο. Ο καθένας ακούει το δικό του, ότι σβήσω δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει (γιά να φτάσει ως εδώ).

Σε ένα ιδανικό στοιχηματικό κόσμο (λέμε τώρα), θα έπαιζα ας πούμε ως και ξερή δυάδα Μπόλτον-Σάντερλαντ αν η μιά ήταν στο 3,20 και η άλλη στο 2,70. Τώρα θα σβήσω και την ομάδα μου, δεν παίζω στο 2,80. Και ας πιστεύω ότι σήμερα θα κερδίσει. Ισως ασχοληθώ μαζί της στο live. Και εντελώς διαισθητικά, θα σβήσω και την Μπρίστολ Ρόβερς (όλα στο όριο και λίγο τυχερά, η Ντονκάστερ στη μέρα της μπορεί να την κερδίσει και άνετα).

Πήγα στις επτά πλέον από τις αρχικές δεκατέσσερις. Και πάλι όμως, οι μισές είναι πολλές.

Αποφασίζω. Θα συνταχθώ με τον Μάκη. Αφήνω και Τσέλτεναμ ζυγίζοντας ότι δεν έχει παίξει εδώ και καιρό και πιθανώς η φόρμα της, η φόρα της, να έχει σβήσει. Κρατάω τις ίδιες τρεις λοιπόν, τις έχουμε αναλύσει, αν δεν έχετε ήδη δει λεπτομέρειες, τις έχει ο Μάκης από χθες δημοσιευμένες.

Γουέστ Χαμ, Χάτερσφιλντ, Λέιτον. Ο κύβος ερρίφθη. Η διαφοροποίηση θα είναι στον τρόπο, ο Μάκης πάει σε μονά.

Και εκτός νησιού; Η λογική λέει να κοντράρω Λειψία. Και άσχημα προ διακοπής και σεντόνι μπροστά της και αντίπαλος που μπορεί να την φρενάρει (η Βόλφσμπουργκ παίζει κλειστά και με αντεπιθέσεις, έτσι ακριβώς έκαναν κηδεία στην Λειψία και η Σάλκε και η Λυών, παιχνίδια που είδα).

Αντίθετα, η λογική λέει να αφήσω Αλμάαρ και Χετάφε γιατί καλές ομάδες είναι και δεν έχουν δώσει και δικαιώματα! Ισα ισα, κι εγώ τις έχω ποντάρει ήδη φέτος (πχ Αλκμάαρ με Μάντσεστερ και Χετάφε με Βαλένθια), δηλαδή μου αρέσουν.

Η πλάκα είναι ότι το ένστικτό μου εδώ κοντράρει τη λογική! Μου “μιλάνε” δηλαδή τα δύο που “κανονικά” πρέπει να αφησω! Ανάβω τσιγάρο, το ζυγίζω.

Επαναλαμβάνω, τα δεδομένα τα έχετε, εσεις αποφασίστε ατομικά. Γιά μένα, αποφάσισα. Θα πάω με το ένστικτο. Κι ας κάνω λάθος. Θα παίξω Λεγκανιές και Χέρενφεν, αφήνω το γερμανικό στην άκρη (ότι αφήνω πάντως, το έχω στο σημαδι γιά πιθανό live). Και έτσι κλείνω. Μονά-δυάδα τα μη αγγλικά και μάλιστα “ξερά” χωρίς κάλυψη. Και σε patent τα τρία εγγλεζικα.

Αύριο νέα στήλη ίδια ώρα περίπου, κλασικά μετά τις 16,30 θα είμαι και στο chat ως αργά το βράδυ σήμερα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras