1875

Κώστας Ζαφείρης

Κι ας χάσω…

Γεια χαρά… Ξενέρωτο το μενού σήμερα στην Ευρωλίγκα (συμβαίνει κι αυτό…). Ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού, Νταρουσάφακα με το χάντικαπ να είναι «περίεργο». Η Ζαλγκίρις εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσει την Γκραν Κανάρια των εννέα κολλητών ηττών στην Ευρωλίγκα, αφού συν τις άλλοις οι νησιώτες έχουν το μυαλό τους στο ισπανικό πρωτάθλημα και στο πως θα σώσουν την παρτίδα.

Μεγάλο ματς για ένα εισιτήριο στην οχτάδα αυτό που θα γίνει στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μακάμπι και εκτιμώ πως η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Και τι μένει; Το ντέρμπι Ρεάλ – Φενέρ, με τους δύο μονομάχους να μην έχουν ουσιαστικά το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Την ομάδα του Πάμπλο Λάσο δεν μπορείς να την υποτιμήσεις στη Μαδρίτη σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται και την ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν μπορείς να την κοντράρεις στην αγωνιστική κατάσταση που είναι τους τελευταίους μήνες και ειδικά με την άμυνα που παίζει.

Τσέκαρα με προσοχή τα ειδικά των παικτών κι αυτό που κράτησα είναι το Under 1,5 τρίπ.

του Νίκολα Κάλινιτς. Η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος φόργουορντ είναι πολυεργαλείο και αμυντικός «εξολοθρευτής», αλλά όχι «φονιάς». Δεν γίνεται να κλείσω τα μάτια στο 1,95 κι ας χάσω.

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης