3033

Billaras

Κι επίσημα…double score!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η μπάλα παίζει, είμαστε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Απλά χθες έγινε και το…4-0. Δεν χρειαζόντουσαν πολλά, αυτό το ξέραμε από την αρχή. Δύο και καλά. Οταν οι αποδόσεις είναι “βουνά”, φτάνει μια Γουόλσολ και μιά Κρύσταλ Πάλας. Κατόπιν εορτής, θα έλεγα ότι άξιζε μπετ η Τσέστερφιλντ, αν είχα κάνει λίγο καλυτερη χημεία, θα είχαμε ακόμα (πολύ) καλύτερο αποτέλεσμα (δεν θα το έγραφα όλο αυτό, απλά τσαντίστηκα χθες όταν έμαθα λίγο πριν τη σέντρα ότι η Γουλβς δεν βάζει τον καλύτερο της παίκτη, τον Αφόμπε (22 γκολάκια σε 46 συμμετοχές, τα λέει όλα αυτό), επειδή συμφώνησε μάλλον με την Μπόρνεμουθ.

Αν το ξέρα, μάλλον θα έσβηνα Γουλβς και θα έπαιζα Τσέστερφιλντ, αυτή και η Νταμφέρλιν είχαν μείνει ως το τέλος. Anyway, ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Δεν θα τολμούσα να έχω και παράπονο. Το ταμπλό στις 10 Γενάρη, έγραψε και…επίσημα double score. Οι 8.000 μονάδες έγιναν 16.115 με τις 1.115 χθεσινές. Χωρίς να παίζω φαβορί, χωρίς να παίζω παρολί, χωρίς να παίξω τίποτα απο το κεφάλαιο μου.

Ομως, αυτά κλείνουν εδώ. Εχουμε μέλλον. Η σαιζόν έχει δρόμο. Το ερώτημα που μένει ως το Μάιο δεν είναι “αν θα είναι καλή-νικηφόρα σαιζόν”. Αυτό έχει απαντηθεί. Το ερώτημα είναι πόσο καλή-νικηφόρα θα κλείσει. Και επειδή…κάτι χρωστάω, δεν επαναπαύομαι. Το αντίθετο. Στα φρέσκα λοιπόν. Ψιχουλάκια. Και να σκεφτόμουν την Οξφορντ (που την έσβησα απο χθες και εξήγησα το γιατί), στο 3.

00 που βούλιαξε δεν το κοιτάω καν. Στράφηκα αλλού, διάφορα ματς τσέκαρα, δεν έχει και πολλά. Γιά διάφορους λόγους, Σριούσμπερι, Γέοβιλ (αυτή λίγο με…τσίγκλισε αλλά τελικά πάω πάσο), Ειμπαρ, το καλό φαβορί της Εϊμπαρ, τα έσβησα ολα. Θα πάω …σβηστός με ένα trixie κι ένα…fun bet ακριβές σκορ! Τα τρία ματς του trixie θα είναι η Βαλένθια στο υπερβολικό 3.

30 (ναι, δεν…χωνεύω τον Γκάρι Νέβιλ, αλλά βλέπω βελτίωση, ενώ είδα τη Σοσιεδάδ με την Βαγιεκάνο και η άμυνα της είναι γιά γέλια, εχει και σοβαρές απουσίες σήμερα), το άλλο είναι το …ξερό Χ στο Μπολόνια-Κιέβο (μιά χαρά τα πάνε, δεν βλέπω λόγο να σκοτωθούν) και το τρίτο, με ρισκο, είναι η Τζένοα. Οκ, χάλια. Πέντε ήττες σερί. Είδα αντίδραση όμως με την Σαμπντόρια, είδα εγωισμό, παραλίγο να πάρει και τον πόντο.

Και η Αταλάντα επίσης ντεφορμέ και με ήττες κι έχασε και καλά στελέχη. Θα το ρισκάρω στο 3.40! Το fun bet είναι αλιευμένο από καλό φίλο , τον Βαγγέλη Χαραλαμπόπουλο, ειδικό επί της στατιστικής. Αν έρθει, θα το πιστωθεί εκείνος. Εδώ στο Betsellers δεν … “κλέβουμε” σημεία, αναφέρουμε την πηγή. Να τα βλέπουν αυτά αυτοί που έχουν “δανειστεί” ….

εκατοντάδες απο εδώ, αλλά …μούγγα, όλοι ειδικοί το παίζουνε με ξένα σημεία τρομάρα τους (τους βλέπω, ξέρω ποιοί είναι, απλά απαξιώ να ασχοληθώ, ας βγαίνουνε και ας πληρώνεται κάποιος είτε το δει εδώ, είτε αλλού). Αναφέρομαι λοιπόν σε ένα σκορ, στο 4-1 στο Ολυμπιακός-Λεβαδειακός. Αυτό το σκορ έχει να έρθει στην Σούπερ Λίγκα σε 204 αγώνες! Και ο Ολυμπιακός έχει να το φέρει από το 2012! Ε, μου αρκεί γιά να …χαβαλεδιάσω στο 17.

00 που το βρίσκω. Μέχρι και τα fun bet αναλύουμε (χεχεχεχε). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 9/1: 1.115 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 16.115 μονάδες. Ποντάρισμα 10/1: Trixie με Τζένοα 2 (3.40)-Μπολόνια Χ (3.10)-Βαλένθια 2 (3.30). Με 30 μονάδες οι δυάδες, με 10 η τριάδα, όλο μαζί 100 μονάδες. Fun Bet: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-1 σκορ (17.00) με 15 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 115 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 16.

000 μονάδες. Τα…έφερα στρογγυλά, να το..βλέπω και να το καμαρώνω (γέλια). Πέρα από την πλάκα, έτσι κι αλλιώς λίγα θα έπαιζα και ελέω προγράμματος αλλά και γιατί χθες έπαιξα περισσότερα και η διαχείριση χάνω-κερδίζω δεν αλλάζει. Το έγραφα και στην χθεσινή στήλη, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό, η διαχείριση είναι βασικός πυλώνας στο στοίχημα.

Τίποτα άλλο, θα τα πούμε αργότερα στο chat, νέα στήλη την Τρίτη που έχει άφθονα εγγλέζικα! Υ.Γ: Η φωτό είναι το πανηγυρικό της Γουόλσολ. Της αξίζει, ήταν και γκολάρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras