2761

Billaras

Κλασικά, με αγγλιδούλες!

Κι έτσι…ξαφνικά που λέει και ο Ρέμος, έσκασε ένα ακόμα ταμειάκι. “Μπόνους” το είχα χαρακτηρίσει αν έρθει πάνω από ένα την Τρίτη. Ήρθαν δύο και…τι δύο! 5Αρι το ένα, 6,5αρι το άλλο! Και…ήρθαν κι εύκολα! Αυτά είναι τα πιό γλυκά. Οταν παίζεις λίγα, χαλαρά και σκάει η καλή. Ψίχουλα πόνταρα, 948 μονάδες ήρθαν πίσω. Κι έτσι, σταθερά, πάω από δυάδα σε μονό, ξανά σε δυάδα, ξανά σε μονό, ξανά σε δυάδα! Ας μην κάθονται όλα, no problem! Aν μου έλεγαν να υπογράψω γιά δυάδα μιά φορά την εβδομάδα (τέτοιες δυάδες, τύπου Αλεσουντ-Στουρμ ή Κρόουλι-Γουόλσολ, να παίρνω 20-30 φορές τα λεφτά μου), θα το έκανα χωρίς άλλη σκέψη.

Οπότε η διακοπή μας βρήκε όχι απλώς με κέρδη, αλλά με καλά κέρδη. Στις 9.588 σκαρφάλωσε η κάβα, όλο και τον..ψειρίζω τον μπουκ (γέλια). Αλλά εδώ οφείλω να βαρέσω το καμπανάκι. Τώρα που είμαστε καλά και χαλαροί: Εχουμε κλείσει ένα δίμηνο παιχνιδιού (αν θέλετε να είμαστε τυπικοί θα το κλείσουμε με την επανέναρξη, στις 15 του μήνα). Ολα πάνε καλά.

Καμιά κουτουλιά δεν έχω φάει, πολλές ισοπαλίες (που τις…λατρεύω και έχω εξηγήσει το γιατί) και κάμποσες νίκες σαν αυτή της Τρίτης. Είναι βέβαιο, 1.10 πληρώνει, ότι θα έρθει και η αναποδιά. Και μιά και δύο και τρεις. Εχουν γνώση οι φύλακες βέβαια, αλλά οφείλω τώρα στα “πάνω μας” να το γράψω. Να ξέρουν όλοι που βαδίζουν. Τώρα είναι καιρός γιά πανιά, θα έρθει και ο καιρός γιά κουπιά.

Να μην… καλομάθουμε εν ολίγοις. Το “σπορ” δεν είναι εύκολο, μην το ξεχνάτε ποτέ. Εύκολο είναι μόνο γιά τους “τρειςκαιεξηντάκηδες” που αμολάνε ότι τους κατέβει και μετά…τα γνωστά. Το ξαναγράφω λοιπόν: Το νου σας. Χαμηλά η μπάλα, γιά πλάκα ένας κακός μήνας στα φέρνει όλα τούμπα. Μετά τον πρόλογο, το κυρίως θέμα. Αλλά…έχουμε κυρίως θέμα; Κυρίως θέμα είναι η εθνική και γενικά τα προκριματικά; Ποδοσφαιρικά ναι.

Ως φίλαθλοι ναι. Αλλά στοιχηματικά; Θέλω να κερδίσει η εθνική, θέλω να πάμε Μουντιάλ, θέλω να πάρουμε γενικά τα πάνω μας, όλοι μας πρέπει να έχουμε καψούρα με το εθνόσημο, αλλά…αυτά δεν αφορούν στο στοίχημα! Και γενικά, όταν έχει εθνικές (και δεν μιλάω για τελικές φάσεις όπου εκεί έχεις δείγμα άλλο, κάνουν προετοιμασία ένα μήνα, παίζουν φιλικά και μετά ένα μήνα τουρνουά που βλέπεις και όλα τα ματς), είναι να φυλάγεσαι.

Που ξέρω εγώ σε τι όρεξη θα είναι οι διεθνείς όλων των ομάδων; Δυο-τρεις μέρες πριν μαζεύονται. Εχω φόρμα να συγκρίνω; Πλάκα κάνουμε; Είδατε και τα χθεσινοβραδινά; Γι αυτό λοιπόν, πλην σπανιότατων περιπτώσεων, δεν ακουμπάω. Και τώρα δεν είναι σπάνια περίπτωση. Είδα λίγο το πρόγραμμα, χωρίς περιστροφές ένα τεράαααααστιο πάσο. Νο bet.

Δεκάδες sites θα βρείτε να σας δώσουν “εθνικά” σημεία. Εδώ, εγώ , δεν δύναμαι. Οταν δεν ξέρω κάτι, όταν φοβάμαι κάτι, δεν πετάω λεφτά. Γιά μένα λοιπόν απόψε, ως φίλαθλος είναι κυρίως θέμα η εθνική, αλλά ως κουμαρτζής και…μπαμπάς του Betselllers κυρίως θέμα είναι η…σύναξη στην Θεσσαλονίκη. Σε λίγες ώρες. Στο “Δια Ταύτα” στην Αθωνος.

Με πολλούς από εσάς θα τα πούμε εκεί, πάνω από 50 θα είμαστε! Μην..με στήσει κανένας, θα φάει κόκκινη κάρτα (γέλια). Και δόξα τω Θεώ, θα μιλήσουμε πολλές ώρες γιά στοίχημα εκεί. Οπως πάντα. Και θα φάμε, θα πιούμε, θα τραγουδήσουμε κιόλας (εσείς, όχι εγώ, αν το κάνω θα…σηκώσει μπουρίνι ο Θερμαικός, χεχεχεχε). Αυτό έχω λοιπόν στο μυαλό μου, όχι το οποιοδήποτε ποντάρισμα.

Γιά ποντάρισμα, θα μπεί… Σάββατο. Οπου και θα τα πουμε και ραδιοφωνικά. Αλλά και πάλι, στο χαλαρό (τυχαία πάμε με τον Μάκη Θεσσαλονίκη όταν δεν έχει πρωταθλήματα; Πως θα είμαστε χχχχχαααααλλλλλαρά;;). Να μην το ψειρίζω: Λίγες αγγλιδούλες και τέλος. Παιχνίδι σοβαρό θα γίνει σε οκτώ μέρες. Ως τότε, σβηστοί. Κι ας έρθει νέο…μπόνους σαν της Τρίτης.

Δεν ήρθε; Καλή καρδιά, θα δώσω πίσω του μπουκ τα 2/10 απο τα κερδισμένα της Τρίτης! Εχουμε και λέμε: Μπέρι από 1η κατηγορία. Ας έχασε την Τρίτη (είχα καλή έμπνευση να την βγάλω και να βάλω Γουόλσολ). Τώρα είναι πρωτάθλημα. Και έχει 5-0-1 στα έξι, η ήττα από το…θηρίο τη Σκάνθορπ. Στο 3.50 αξίζει. Η Πιτέρμπορο έχει κι αυτή 5 και 1 στα 6, αλλά… ισοπαλίες και ήττα, δηλαδή καμιά νίκη! Στραβοκοίταξα λίγο Νορθάμπτον, άντε και λίγο Πορτ Βέιλ (ωραίο ζευγάρι αυτό, 0-2-3 η μιά εντός, 0-2-3 η άλλη εκτός, άξιες), έφυγα όμως.

Μόνο Μπέρι. Και στην 2η; Ψυχανεμίζομαι ξέσπασμα Εξετερ (αλλά δεν αγγίζω σε αυτή την απόδοση), δεν πλησιάζω αυτές με νέο τεχνικό (Νιούπορτ και Λέιτον) γιάτι δεν νομίζω ότι έκαναν γκελ, οπότε τι μου έμεινε; Η Νοτς Κάουντι στο χέρι, στο 3.40. Μιά χαρά. Με 5-1-1 στα 7, με Σέρινταν εγγύηση στον πάγκο, με ένα φρέσκο 3 στα 3, μου κάνει. Κόντρα σε ομάδα που έχει…το ανάποδο, όχι μιά ήττα στα επτά, αλλά μόλις μιά νίκη! Μπέρι τσεκ, Νοτς Κάουντι τσεκ, μένει ένα ακόμα.

Και είμαι ανάμεσα σε δύο… Κέμπριτζ (4.20) ή Κρόουλι (3.60); Μια από τις δύο. Οχι και τις δύο, δεν θέλω yankee. Σε φόρμα και οι δύο. Μοιάζουν τα ματς. Με 3-1-0 η Κρόουλι, βάλτε και τη νίκη την Τρίτη (απίστευτα εύκολα με την Τσάρλτον). Με 3 στα 3 η Κέμπριτζ. Και μοιάζουν και οι αντίπαλοί τους. Δεν είναι γιά πέταμα, “κουνιούνται”. Είναι καθαρά έμπνευση, όπως είχα την Τρίτη.

Ας είναι η Κρόουλι, τιμής ένεκεν γιά προχθές (γέλια). Με αυτήν θα κλείσω την τριπλέτα. Ενα trixie, ούτε καν patent (με 3.50-3.40-3.60 δεν κάνεις patent). Θα παίξω πιό δυνατά τις δυάδες, να βγει μιά να πληρωθώ. Στο 66% που ψάχνω δεν είναι απλό. Ζόρικο είναι. Αλλά χωρίς άγχος παίρνεις το ρισκο πολύ πιό εύκολα. Οποιος θέλει, κοιτάει και την Κέμπριτζ, στο 50-50% ήμουνα! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Κέρδη από 4/10: 948 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.588 μονάδες. Ποντάρισμα 6/10: Trixie: Μπέρι 2 (3.50)-Νοτς Κάουντι 2 (3.40)-Κρόουλι 2 (3.60). Με 18 μονάδες η τριάδα και 50 η κάθε δυάδα. Ολο μαζί 168 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.420 μονάδες. Νομίζω το νόημα και γιά τις αγγλιδούλες και γιά τις εθνικές το πιάσατε. Βλέπετε και το ποντάρισμα, όπως το έιπα παραπάνω. Ούτε τα 2/10 των κερδών δεν έπαιξα.

Αυτό τα λέει όλα.Οπως και ότι έγραψα από Παρασκευή (το νου σας, τα δύο εκ των τριων ματς είναι νωρίς το Σάββατο). Τίποτα άλλο, βαλιτσάκι και αεροδρόμιο. Νέα στήλη την Τρίτη (ξανά στο πολύ χαλαρό), εκτός αν δείτε…κανένα ποστ με φωτό από τη σύναξη εδώ ή στη σελίδα μας στο Facebook.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras