83

Germanos

Κλείνοντας το πρώτο δίμηνο 2024

Καλημέρα κούκλοι! Το μεσημέρι της Κυριακής έγραψα στο τσατ «θυμηθείτε το δοκάρι της Νυρεμβέργης για το 0-2 στις 22.15 το βράδυ της Κυριακής», έτσι και έγινε, αυτό το δοκάρι μας στερεί ουσιαστικά μια τεράστια νίκη, ένα πατέντ αποτελούμενο από ΒΑΚ – Φράιμπουργκ ΙΙ και Νυρεμβέργη. Τα κέφια της μπάλας δεν ήθελαν, η Νυρεμβέργη χάνει δύο τρομερές ευκαιρίες για το 0-2, η Φιρτ κάνει από το τίποτα το 1-1 και λίγα λεπτά αργότερα η Νυρεμβέργη μένει με δέκα.

Έτσι είναι, το παίρνουμε ως δεδομένο και προχωράμε.

Κατά τα άλλα ο Tsatalas και αδερφός του μπορούν ήσυχα να πάρουν το αεροπλάνο για να επιστρέψουν Ελλάδα, αφού έφεραν γούρι στην Γκλάντμπαχ. Να μας ξανάρθετε παιδιά. Όμορφο να γνωρίζει κανείς συνδρομητές και μάλιστα στο γήπεδο. Φεύγουν «γεμάτοι» από τη Γερμανία, πιο γεμάτοι δεν γίνεται.

Θα σας τα πει ο ίδιος όταν του δοθεί η ευκαιρία.

Όπως είπα και στην προηγούμενη στήλη, μπορείτε να κάνετε cash out τη Λεβερκούζεν. Στο 1,10 με 1,15 πλέον η κατάκτηση. Στο 26,00 το παίξαμε, επομένως έχουμε στο 95% του κέρδους από το cash out. Κατά τα άλλα απογοήτευση στα γκολ/γκολ ημιχρόνων για το Σ/Κ που μας πέρασε, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις τύπου Χόφενχαϊμ ή τύπου Κολωνία και Ντάρμστατ (έμειναν στο Χ).

Γενικότερα έγινε καλό διάβασμα, αποφύγαμε αρκετά και κάναμε πιστεύω την ιδανικότερη χημεία.

Μεσοβδόμαδα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, ευκαιρία λοιπόν να κάνω μια σύνοψη Γενάρη – Φλεβάρη, όπου βγήκαμε θετικοί, με το έτος 2024 να ξεκινάει αρκετά καλά για εμάς.

Ένα δοκάρι και ένα γκολ στο 93’

Συνολικά βρισκόμαστε στο -13,98 όσον αφορά το profit, τίποτα, ψίχουλα, ουσιαστικά ισοπαλία με τον Μπουκ είμαστε.

Αν υπολογίσουμε και το 26,00 της Λεβερκούζεν είμαστε αρκετά κερδισμένοι. Έμειναν 11 αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα, πιο εύκολο πρόγραμμα η Λεβερκούζεν, όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, εκτός αν μαθηματικά πια δεν είναι δυνατόν να γυρίσει.

Ο Γενάρης και ο Φλεβάρης ήταν αρκετά καλοί μήνες.

Έγινε καλό διάβασμα στις ομάδες που έκαναν μίνι προετοιμασία τον χειμώνα, ενώ θα μπορούσαμε δύο περιπτώσεις να κάνουμε πολύ γερή ζημιά στον Book. Δεν ξεχνιέται η ισοφάριση της Κολωνίας στο 93’ και φυσικά το δοκάρι της Νυρεμβέργης για το 0-2. Δύο κομβικά ματς, που θα μπορούσαν να είχαν φτάσει το πρόφιτ περίπου στο +120. Αυτό το λειψό δίμηνο πάντως ήταν από μόνο του θετικό.

Συνολικά ποντάραμε 40 παιχνίδια, με τον μέσο όρο να είναι στο 6,25. «Μαντέψαμε τα 9 (22,5%) και είχαμε την καλή τύχη τα «μαντεμένα» σημεία να βρίσκονται σε patent ή trixie. Πέρα από τα μονά, είχαμε δυάδα σε γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου και φυσικά δυάδα στο patent την Κυριακή που μας πέρασε.

Στο +9,85 το προφίτ αυτό το δίμηνο, με το yield να βρίσκεται στο +10,15%. Επίσης, παρότι τα γκολ/γκολ ημιχρόνων ήταν εξαιρετικά άθλια (3/16), είχαμε την τύχη τα 2 που βγήκαν να είναι σε trixie.

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του Μάρτη θα είναι γεμάτες με Ευρώπη, με γεμάτα Σ/Κ, έπειτα πάμε στη διακοπή για εθνικές ομάδες και μετά μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Η πρώτη μελέτη για το Σ/Κ έγινε και μιας και δεν υπάρχει κάτι να τρέχει, λέω να καταθέσω τις πρώτες σκέψεις

«Αχνοφαίνονται» οι πρώτες αξίες

Ξεκινώντας από την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, πολλοί θα πάνε στον άσο της Φράιμπουργκ.

Δεν διαφωνώ, όμως κάτι μου λέει να το αφήσω, η ευκολία της Φράιμπουργκ να τρώει γκολ είναι ; Η τραγική παράδοση της Φράιμπουργκ είναι ; Κάτι είναι τελοσπάντων που με απομακρύνει.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν σκέψεις για Χάιντενχαϊμ (2,87), Μπόχουμ (5,00), Βόλφσμπουργκ (3,30) και… Κολωνία στο 9,00. Όλα έχουν κάτι.

Σε γκολ κρατάω μόνο το Ντάρμστατ – Άουγκσμπουργκ.

Στη δεύτερη κατηγορία μπορούμε να συζητήσουμε για τον άσο της Χάνσα στο 3,30, νομίζω είναι λάθος τόσο ψηλά, ειδικά με μια Λάουτερν, που όλα της πάνε στραβά. Από γκολ κοιτάω τα ματς της Χέρτα και της Καρλσρούης.

Στην Γ δεν έχω κυκλώσει τίποτα απολύτως, κακό πρόγραμμα, κακά διασταυρώματα.

Παιχνίδια που μπορεί να έχουν γκολ είναι το Σαντχάουζεν, το Χάλεσερ και το Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Στην πρώτη κατηγορία της Αυστρίας μπαίνουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και τα παιχνίδια θα παίξουν όλα παράλληλα την Κυριακή. Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση η Αούστρια μετά την ήττα στο ντέρμπι, θέλει 2/2 μήπως και μπει πλέι οφ Ευρώπης, ενώ η Μπλάου Βάις Λινς εντός έδρας δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Λάθος το 3,75 στον άσο. Κυκλώνω για αρχή και το 11άρι της Κλάγκενφουρτ, που μου αρέσει πολύ στα τελευταία ματς. Προσοχή στη ΒΑΚ (4,33), που εδώ για να είμαι ειλικρινής, δεν ψήνομαι, καθώς έχω σχεδόν ίδια απόδοση με το διπλό που πληρωθήκαμε αλλά με πολύ καλύτερη ομάδα και μάλιστα φορμαρισμένη ομάδα. Μοναδικός παράγοντας διαφορετικός είναι η Ευρώπη που έχει μπροστά της η Στουρμ.

Τέλος, στη δεύτερη Αυστρίας κυκλώθηκε μόνο το ματς Λιφερίνγκ – Πόλτεν για γκολ, κατά τα άλλα απολύτως τίποτα. Αυτά από μένα, θα τα πούμε Παρασκευή με μίνι στήλη και το Σάββατο κανονικά με γεμάτη στήλη! Να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS