40

Billaras

Κούλουμα με…ρίσκο

Με…έχει αγριέψει το παιχνιδάκι, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Πρώτα γκολ χθες σε όλη την Αγγλία, το 1-0 της ΜΚ Ντονς και το 0-1 της Νοτς Κάουντι! Απο το 3ο λεπτό δηλαδή, να παίζω με χάντικαπ! Ετσι δεν γίνεται δουλειά. Πέρασε της Γκρίσμπι, αλλά χάθηκε η Ακριγκτον. Πέρασε η Αουγκσμπουργκ, αλλά χάθηκε η Κρου. Μένει σήμερα η Μπέτις…

Προφανώς πάντως, ακόμα μιά μέρα, έγινε ένα ματς απίθανο, επιβεβαίωσε ότι έγραφα (και) χθες, ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε “δεν γίνονται αυτά”.

Αναφέρομαι φυσικά στο Γουλβς-Κόβεντρι το κυπελλικό. Πήρατε χαμπάρι φινάλε που είχε; Με 0-1 της Κόβεντρι, η ανατροπή (βάση εικόνας) έμοιαζε απίθανή. Κι όμως, στο 83′ και στο 88′ η Γουλβς το τουμπάρει. Και πάνω που λες “κρίμα η μικρούλα, άξιζε να πάρει κάτι”, γίνεται το…έπος. Πρώτα 2-2 στο 97′ και μετά 2-3 στο 100′!!! Μιλάμε για αδιανόητα, για μαγικά σκηνικά.

Τούμπα στην τούμπα, με τέσσερα γκολ απο το 83′ και μετά και πρόκριση στα ημιτελικά της Κόβεντρι για 2η φορά στην ιστορία της…

Και τώρα στα φρέσκα. Δεν έχω να γράψω πολλά. Θυμίζω, περιμένω την Μπέτις όχι απλά για να πάρω πίσω τα χθεσινά αλλά και να διπλασιάσω. Οπότε δεν την ξανακουμπάω, έχει πρώιμη, την πιστεύω, κοιτάω τα υπόλοιπα!

Εχω ένα “μικρούλι”, το 2,50 της Μαλίν.

Φινάλε κανονικής περιόδου, φόρμα έχει, κίνητρο έχει, τίμια απόδοση, περίμενα κάτι σε 2,20-2,30. Μετά ένα μέτριο, την Μπάρτσα στο 3,10! Νομοτελειακά, ποιό θα σπάσει; Το αήττητο εντός της Ατλέτικο ή το αήττητο εκτός της Μπάρτσα; Πάντως καταπονημένη και ξεζουμισμένη είναι η Ατλέτικο.

Και μετά, πάω σε μεγαλύτερα. Στην Ολλανδία η Ναϊμέγκεν.

Τοπ φόρμα, φοβερή σαιζόν, ωραία μπάλα. Και η Ουτρέχτη καλά το πάει, αλλά δύο ματς τώρα σαν να…κατηφορίζει. Με Αγιαξ (που το είδα) και με Αλμέρε. Και το διπλό της Ναιμέγκεν στο 4,20.

Στην Γερμανία ύπουλο σημείο η Αϊντραχτ. Εμένα η Ντόρτμουντ το μάτι δεν μου το γεμίζει. Και η Αϊντραχτ έρχεται ξεκούραστη και σε φόρμα. Πάει στο 5,25 αυτό.

Ανεβαίνω κι άλλο, Λέστερ στο κύπελλο, στο 6,50! Τα είπαμε και στο ράδιο προχθές. Η Τσέλσι βάζει/τρώει και κάπου η ρουλέτα κάθεται και στραβά. Με την Νιουκάστλ 3-2. Με την Μπρέντφορντ 2-2. Με την Λιντς (προηγούμενος γύρος) 3-2 οριακά στο 90′. Κάπου θα έρθει και το 2-3 όταν παίζεις με τη φωτιά.

Και τέλος, Μίλγουολ στο εξωφρενικό 10,00 μέσα στη Λιντς.

Δηλαδή κάπου ώπα. Ναι καλή η Λιντς, ναι με νίκη πάει πρώτη (αφού η Λέστερ παίζει στο Λονδίνο κύπελλο), ναι αήττητη εντός. Αλλά το ματς είναι ντέρμπι, η Μίλγουολ ανεβασμένη με Χάρις (3 νίκες στα 4) θα πάει για…αγριάδα στο Ελαντ Ρόουντ. Δεν θα το έδινα πάνω απο 5,00 και το βρίσκω…νταμπλ σκορ.

Αυτά είναι. Ολα έχουν πρώιμη πλην της Μάλιν.

Και φυσικά αντέχουν άνετα κάλυψη. Η Λέστερ στο 3,40 με Χ-2+gg. Η Ναϊμέγκεν στο 2,75, η Αϊντραχτ στο 3,00 και η Μίλγουολ στο 5,00!

Τι παίζω πλέον έχοντας πάντα κατά νου ότι περιμένω την Μπέτις;

Δυάδα με Μαλιν και Χ-2+gg την Ναϊμέγκεν. Μιά χαρά 2,50Χ2,75=6,87.

Και μετά κάνω διαλογή. Αφήνω Μίλγουολ, αφήνω Μπάρτσα (σέβομαι τα δύο αήττητα των Ατλέτικο και Λιντς εντός) και παίζω…ξερά, όχι με κάλυψη, Αϊντραχτ και Λέστερ! Με 5,25 και 6,50.

Μονά και δυάδα. Εχουν πρώιμη αυτά. Και έκλεισα, αφού έχουμε και την Μπέτις στο παιχνίδι.

Νέα στήλη Τρίτη ή Τετάρτη (χαλαρώνουμε τώρα, δεν έχει κάτι στα επόμενα 24ωρα, έχουμε διακοπή ελέω Εθνικών), vidcast την Τριτη αντί Δευτέρας. Και τα λέμε στο chat σήμερα μετά τις 5, να βγούμε λίγο έξω μέρα που είναι. Καλό χαρταετό αύριο, καλά Κούλουμα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras