2426

Μάκης Μηνδρινός

Κούραση στον… ορίζοντα

Μαζεμένη η κούραση στα πόδια των παικτών, καθώς αυτή θα είναι η πέμπτη αγωνιστική σε 14 ημέρες! Τα «δυνατά» χαρτιά της κατηγορίας δυσκολεύονται στο ξεκίνημα της σεζόν, κάνοντας την «Κόνφερενς» πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Σε καλό «μομέντουμ» Ολντερσοτ και Ντάγκεναμ, ωστόσο επισκέπτονται «αφιλόξενες» έδρες.

Δύσκολες αποστολές, επίσης εκτός, για Τρανμίρ και Λέιτον. «Μπουσουλάει» η Χάρτλπουλ του Χάρισον, ακόμα χωρίς «τρίποντο». Από «εξάρα» η Μπρόμλεϊ. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 993 Γήπεδο: ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ(11.800), ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ Απόσταση (χλμ.): 262 Σετ αποδόσεων: 2.00 – 3.30 – 3.50 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 2012-13): 4-5-2 Συνολική παράδοση στην έδρα της Γκέιτσχεντ για το πρωτάθλημα (από το 2012-13): 1-3-1 ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ Ρεπορτάζ: Δικαιούταν τουλάχιστον ένα βαθμό στην Ουαλία, κόντρα στη Ρέξαμ, ωστόσο μία ολιγωρία της άμυνας στην επανάληψη έφερε την ήττα.

Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, παίζει με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην έδρα της, όπου και έχει πάρει όλους τους βαθμούς μέχρι τώρα. Bet info: Σε γκολ/γκολ κατέληξαν οι 5/8 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στη Μάκλσφιλντ. Αγωνιστικά νέα: Οι επιθετικοί Χάναντ και Γιορκ είναι μόνιμα απόντες. Πιθανή επιστροφή του μέσου Μπάροου (2/0).

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ Ρεπορτάζ: Επιασε στον ύπνο την Σάτον (Γουίλσον 2’), προηγήθηκε για 85 λεπτά, αλλά τελικά έφυγε χωρίς βαθμό από τα νότια του Λονδίνου. Ολικό «μπλακάουτ» μέσα σε 2 λεπτά (85’, 86’) και τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Bet info: Εχει σημειώσει τρία under στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ στο τελευταίο ματς με τη Σάτον ήταν 0-1 μέχρι το 85’.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο βασικός γκοκίπερ Τζάλαλ, όπως και εντεκαδάτοι Ντάρελ (επιθετικός, 2/0) και Πίλκινγκτον (αμυντικός, 2/0). ΓΚΙΣΕΛΙ – ΤΟΡΚΙ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1020 Γήπεδο: ΝΙΔΕΡΜΟΥΡ (3.000), ΓΚΙΣΕΛΙ Απόσταση (χλμ.): 499 Σετ αποδόσεων: 2.40 – 3.30 – 2.60 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 2015-16): 3-1-0 Συνολική παράδοση στην έδρα της Γκίσλεϊ για το πρωτάθλημα (από το 2015-16): 2-0-0 ΓΚΙΣΕΛΙ Ρεπορτάζ: Τόνωση ηθικού για το «στρατόπεδο» των «λιονταριών».

Μπορεί το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν να μην ήρθε, όμως η εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Τρανμίρ μόνο καλοδεχούμενη είναι. Λειτούργησε το «ανακάτεμα» του Λόκγουντ στην ενδεκάδα, έχει βέβαια «πολλά» να λύσει. Bet info: Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες.

ΤΟΡΚΙ Ρεπορτάζ: Ντροπιαστικό βράδυ της Τρίτης, δεχόμενη τέσσερα γκολ (όλα στο δεύτερο ημίχρονο) μπροστά στο κοινό της από την Μπόρεχαμ. Μάλιστα κατάφερε να επανέλθει στο σκορ από 0-2, η άμυνα όμως «έμπαζε» ασταμάτητα. Αγνοεί τη νίκη. Bet info: «Τρύπια» προς το παρόν η άμυνα, έχοντας δεχτεί δέκα γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Αγωνιστικά νέα: Ο αρχηγός Τσάρλι Λι είναι και πάλι αμφίβολος, εκτός ο Ριντ (3/0) και ο αμυντικός Γκόουλινγκ (2/0). ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1019 Γήπεδο: ΚΙΝΓΚΦΙΛΝΤ (6.036), ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ Απόσταση (χλμ.): 107 Σετ αποδόσεων: 2.40 – 3.25 – 2.30 * Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην κατηγορία της Νάσιοναλ Λιγκ.

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ Ρεπορτάζ: Ξέχασε γρήγορα τις δύο απανωτές ήττες στα «ταξίδια» της και διπλασίασε τα «τρίποντα» εντός έδρας απέναντι στην Ιστλεϊ. Αποδεικνύεται σε «λίρα εκατό» ο χαφ Εφιόνγκ, πολλά συγχαρητήρια από τον Λίμπρικ στον γκολκίπερ Μπάξτερ. Bet info: Εχει σημειώσει 4/4 over, τα τρία από αυτά γκολ/γκολ. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες.

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ Ρεπορτάζ: Καλύτερα να ξεχάσει την «επίσκεψη» στην έδρα της Μπρόμλεϊ. Μάζεψε έξι φορές την μπάλα από τα δίχτυα της και έφυγε με το ντροπιαστικό 6-1. Μέρα με νύχτα οι εμφανίσεις της εντός έδρας και μακριά από το «Μπρίσμπεϊν ρόουντ». Δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός. Bet info: Αν συμπεριλάβουμε τις φιλικές αναμέτρησεις, χωρίς νίκη εκτός έδρας στα οκτώ τελευταία ματς.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΙΣΤΛΙΧ – ΤΡΑΝΜΙΡ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1018 Γήπεδο: ΣΙΛΕΡΛΕΪΚ (5.192), ΙΣΤΛΕΪ Απόσταση (χλμ.): 384 Σετ αποδόσεων: 2.60 – 3.40 – 2.30 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 2015-16): 1-0-3 Συνολική παράδοση στην έδρα της Ιστλεϊ για το πρωτάθλημα (από το 2015-16): 0-1-1 ΙΣΤΛΙΧ Ρεπορτάζ: Δεν κλείστηκε στην έδρα της Γουόκινγκ, αλλά δέχτηκε δύο γκολ σε «ανυποψίαστες» φάσεις και γνώρισε την πρώτη ήττα για φέτος.

Αναποτελεσματική επιθετικά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας όμως «σφιχτή» άμυνα παρά τα δύο γκολ που δέχτηκε μεσοβδόμαδα. Καλές οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής, Φίλποτ (επιθετικός) και Γιανγκ (αμυντικός). Bet info: Σκαμπανεβάσματα σε άμυνα και επίθεση, ξεκινώντας με δύο σερί under και no goal. Συνέχισε με δύο συνεχόμενα over και γκολ/γκολ.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο μέσος Τόγκγουελ (3/0). Απών ο αμυντικός Τζόνσον (2/0). ΤΡΑΝΜΙΡ Ρεπορτάζ: Εφυγε με ένα βαθμό από το «Νίδερμουρ», ωστόσο η «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Γκίσλεϊ δεν κρίνεται ικανοποιητική. Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών, με τον τεχνικό Μέλον να αισθάνεται σίγουρος πως η ομάδα του θα «ρολάρει» στη συνέχεια.

Bet info: Τελευταία φορά που ηττήθηκε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα ήταν στις 7 Μαρτιίου. Εκτοτε 5-4-0. Αγωνιστικά νέα: Επιθετική ομάδα, εξ ου και τα 4/4 over μέχρι τώρα. Στα δύο τελευταία μάλιστα πήρε τους τρεις βαθμούς. ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ – ΕΜΠΣΦΛΙΤ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1021 Γήπεδο: ΓΙΟΡΚ ΡΟΟΥΝΤ (4.000), ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ Απόσταση (χλμ.): 116 Σετ αποδόσεων: 2.

20 – 3.10 – 2.40 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 2010-11): 3-3-4 Συνολική παράδοση στην έδρα της Μέιντενχεντ για το πρωτάθλημα (από το 2015-16): 1-2-2 ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ Ρεπορτάζ: Πήρε φόρα η «πρωτάρα» και ποιος τη σταματά. Προσωπικό σόου με «καρέ» από τον στράικερ Τάρπεϊ, που συνεχίζει να σκοράρει για… πλάκα και φέτος.

Δεύτερο σερί «τρίποντο» για την ομάδα του Ντέβονσαϊρ, έχει βέβαια αδυναμίες στην άμυνα (τέσσερα γκολ/γκολ). Bet info: Επιθετική ομάδα, εξ ου και τα 4/4 over μέχρι τώρα. Στα δύο τελευταία μάλιστα πήρε τους τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΕΜΠΣΦΛΙΤ Ρεπορτάζ: «Περήφανος» βαθμός στην έδρα της Ντάγκεναμ. Η ομάδα του Μακμάχον βρέθηκε να χάνει 2-0 και 3-1, δεν το έβαλε όμως κάτω και επιβραβεύτηκε στο τέλος (3-3).

Καμία αλλαγή στην άμυνα παρά τα οκτώ γκολ που έχει δεχτεί στις πρώτες αγωνιστικές. Bet info: Τα τρία από τέσσερα παιχνίδια της κατέληξαν σε γκολ/γκολ και over 3.5. Τα δύο τελευταία σε over 5.5! Αγωνιστικά νέα: Λείπει ο αμυντικός και αρχηγός Γουίνφιλντ (2/0). ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ – ΡΕΞΑΜ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1022 Γήπεδο: ΓΚΑΛΑΧΕΡ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (3.030), ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ Απόσταση (χλμ.

): 398 Σετ αποδόσεων: 2.10 – 3.30 – 3.00 * Αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά την περσινή περίοδο. Ισοπαλία στο Μέιντστοουν και διπλό για τους «στόουνς» στην Ουαλία. ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ Ρεπορτάζ: Η τύχη της χαμογέλασε στο φινάλε κόντρα στην Ολντερσοτ και το κεφάλι του Χέιρ έδωσε έναν απρόσμενο βαθμό στο 95’. Το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν δεν ήρθε απέναντι στην πρωτοπόρο, μα το πιο σημαντικό ήταν άλλη μία κακή «εικόνα» της ομάδας του Σόντερς.

Bet info: Αγνοεί τη νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας καταφέρει να σκοράρει από ένα γκολ σε δύο από αυτές. Αγωνιστικά νέα: Προβλήματα για τον Ασκεϊ, με τους βασικούς Πίλκινγκτον και Ντάρελ να αποχωρούν τραυματίες την Τρίτη και να δηλώνονται ως αμφίβολοι. Εκτός ο μπακ Χότζκις (δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα ματς). ΡΕΞΑΜ Ρεπορτάζ: Ο επιθετικός Ριντ έφτασε μερικές ώρες πριν τη σέντρα με την Γκέιτσχεντ και σκόραρε, ως αλλαγή, το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Και πάλι έλλειψη δημιουργίας για τους Ουαλούς, τυχεροί που μάζεψαν το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. Bet info: Εχει σημειώσει τρεις φορές το σκορ 1-0. Στις δύο από αυτές ηττήθηκε. Νίκη η πιο πρόσφατη, εντός έδρας, με την Γκέιτσχεντ. Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο επιθετικός Χόλροϊντ (1/0). ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1014 Γήπεδο: ΜΙΝΤΟΟΥ ΠΑΡΚ (4.

502), ΜΠΟΡΕΧΑΜ Απόσταση (χλμ.): 87 Σετ αποδόσεων: 2.40 – 3.30 – 2.40 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 2015-16): 1-1-2 Συνολική παράδοση στην έδρα της Μπόρεχαμ για το πρωτάθλημα (από το 2015-16): 0-1-1 ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ Ρεπορτάζ: Πέτυχε τέσσερα γκολ μέσα σε ένα ημίχρονο και έφυγε με πανάξιο διπλό από το Ντέβον και την έδρα τη Τορκί (2-4).

Σταθερά σκοράρουν οι Μπαλάντα και Αντράντε, η άμυνα πάντως δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή. Μετρά τέσσερα over και γκολ/γκολ. Bet info: Με το μυαλό στην επίθεση φέτος η Μπόρεχαμ, έχοντας σημειώσει έως τώρα τέσσερα over και γκολ/γκολ. Αγωνιστικά νέα: Δεν προλαβαίνουν ο μέσος Ας και οι αμυντικοί Γουνταρντς και Γουέλς.   ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ Ρεπορτάζ: Κρατούσε στα «χέρια» της το τέταρτο συνεχόμενο «τρίποντο», όμως το κεφάλι του Χέιρ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων «χάλασε» το απόλυτο.

Πολύ συγκεντρωμένη στις πρώτες αγωνιστικές, δίκαια απολαμβάνει τη «μοναξιά» της κορυφής. Bet info: Αήττητη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 12 τέρματα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1015 Γήπεδο: ΧΕΪΖ ΛΕΪΝ (5.000), ΜΠΡΟΜΛΕΪ Απόσταση (χλμ.

): 450 Σετ αποδόσεων: 2.20 – 3.40 – 2.60 * Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. ΜΠΡΟΜΛΕΪ Ρεπορτάζ: «Χάρμα ιδέσθαι» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λέιτον Οριεντ. «Αγριεμένοι» οι παίκτες του Σμιθ, διέλυσαν την αντίπαλο της με 6-1 και παρέμειναν αήττητοι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0). Ιδανικό ξεκίνημα.

Bet info: Χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες (και οι δύο 0-0). Αγωνιστικά νέα: Λευκό το απουσιολόγιο για τον Σμιθ. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ Ρεπορτάζ: Ούτε τώρα. «Σφυροκόπησε» την εστία της Τσέστερ, πέτυχε τρεις φορές το δοκάρι, αλλά κατάφερε να νικήσει μόλις μία φορά τον γκολκίπερ Μίτσελ και απέτυχε για το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.

Βελτιωμένη η ομάδα του Χάρισον, αναποτελεσματική όμως στο ξεκίνημα της σεζόν. Bet info: Αν και κατάφερε να πετύχει γκολ στις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές, ακόμα δεν έχει χαρεί «τρίποντο» στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΠΑΡΟΟΥ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1017 Γήπεδο: ΚΡΑΜΠΛ ΑΘΛΕΤΙΚ ΓΚΡΑΟΥΝΤ (5.

745), ΝΤΟΒΕΡ Απόσταση (χλμ.): 591 Σετ αποδόσεων: 2.10 – 3.10 – 3.40 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 2015-16): 3-0-1 Συνολική παράδοση στην έδρα της Ντόβερ για το πρωτάθλημα (από το 2015-16): 1-1-0 ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ Ρεπορτάζ: Το απόλυτο μετά εκτός έδρας η ομάδα του Κίνιαρ, σε φιλικές και επίσημες υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά «χτύπησε» στο τέλος στην έδρα της Χάλιφαξ και τριπλασίασε τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Καλές εντυπώσεις παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Bet info: Πολύ καλό ξεκίνημα με 3 νίκες στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΜΠΑΡΟΟΥ Ρεπορτάζ: Η «χαζή» αποβολή του Νταν κόστισε στην επανάληψη, καθώς η γηπεδούχους Σόλιχαλ ανέτρεψε το 0-2 του πρώτου μέρους σε 3-2 (73’). «Φιλί» της ζωής από τον Παναγιώτου που εξασφάλισε τον βαθμό από την «άσπρη βούλα».

Βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Bet info: Εχει καταφέρει να σκοράρει σε όλες τις φιλικές και επίσημες υποχρεώσεις εκτός έδρας. Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο αμυντικός Νταν (τιμωρημένος, 4/0). Τραυματίες οι Χάρισον (βασικός επιθετικός), Φιτζπάτρικ (καλός μέσος) και ο Ντίξον (θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα ο πρώτος γκολκίπερ). Ενοχλήσεις ο αμυντικός Γιουσούφ (αμυντικός, 3/1).

ΣΟΛΙΧΑΛ – ΧΑΛΙΦΑΞ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1023 Γήπεδο: ΜΠΟΡΟΟΥ (5.013), ΛΟΝΔΙΝΟ Απόσταση (χλμ.): 211 Σετ αποδόσεων: 3.00 – 3.40 – 2.10 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 2010-11): 0-2-3 Συνολική παράδοση στην έδρα της Σόλιχαλ για το πρωτάθλημα (από το 2011-12): 0-0-2 Για το Κύπελλο Αγγλίας τη σεζόν 2011-12, Σόλιχαλ –Χάλιφαξ 0-1 ΣΟΛΙΧΑΛ Ρεπορτάζ: Εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Νταν (56’), έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάροου (3-2 από 0-2), όμως ήταν απρόσεκτη στις καθυστερήσεις και ισοφαρίστηκε με πέναλτι.

Πολλά τα αμυντικά κενά για τον Μακντόναλντ, που έχει δεχτεί 10 γκολ σε 3 ματς. Bet info: Εχει έναν αγώνα λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες (μαζί με την Τσέστερ) και μετρά τρία σερί over 3.5. Αγωνιστικά νέα: Πολλές οι απουσίες, με τραυματίες τους Μαγιέ, Κάμπελ, Γκριν, Χίλτον, Σάμονς και Φλάναγκαν. Ολοι τους με αρκετά λετπά συμμετοχής στην προετοιμασία.

ΧΑΛΙΦΑΞ Ρεπορτάζ: «Τζάμπα» εντός έδρας ήττα από την Ντόβερ. Κρατούσε σφιχτά τουλάχιστον ένα βαθμό, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 91’, δέχτηκε ωστόσο τέρμα στο 95’ για το τελικό 1-2. Εμφαση στην άμυνα ο τεχνικός Χιθ, που κοιτάει πρώτα να μην χάσει. Bet info: Ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρία under στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Over και ήττα στο τέλος, στην πιο πρόσφατη αγωνιστική κόντρα στην Ντόβερ. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΣΑΤΟΝ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1023 Γήπεδο: ΝΤΕΒΑ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (6.000), ΤΣΕΣΤΕΡ Απόσταση (χλμ.): 332 Σετ αποδόσεων: 3.00 – 3.30 – 2.10 * Συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περσινή περίοδο. Από μία νίκη, εντός έδρας, για κάθε ομάδα, αμφότερες over 3.

5! ΤΣΕΣΤΕΡ Ρεπορτάζ: Ο στράικερ Ακιτούντε χρειάστηκε 51 δεύτερα για παραβιάσει την εστία της Χάρτλπουλ και έπειτα ανέλαβε δράση ο Μίτσελ. Ο γκολκίπερ των «μπλε» αρνήθηκε κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία των γηπεδούχων, τελικά νικήθηκε στο β’ μέρος για το τελικό 1-1. Είναι σχεδόν σίγουρο πως οι βασικοί Κουκ και Μάνγκαν θα πάρουν θέση στο βασικό σχήμα, αν και δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο.

Bet info: Αν συνυπολογίσουμε την τελευταία φιλική αναμέτρηση, η ομάδα του Μακάρθι έχει σημειώσει τέσσερις σερί ισοπαλίες, οι τρεις με το ίδιο σκορ (1-1). Αγωνιστικά νέα: Χωρίς προβλήματα. ΣΑΤΟΝ Ρεπορτάζ: Για 83 λεπτά έδειχνε «αιχμαλωτισμένη» από τη φιλοξενούμενη Μάκλσφιλντ (0-1), η επιμονή όμως των παικτών του Ντόσγουελ έφερε μέσα σε δύο λεπτά (85’, 86’) τη δεύτερη σερί νίκη και την τρίτη συνολικά.

Αμφίβολος ο βασικός σέντερ μπακ, Μπέκγουιθ. Bet info: Εχει κερδίσει τις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις (4 επίσημα και 2 φιλικά). Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκέφτηκα το τριάρι της Τσέστερ αλλά αφενός «μπουσουλάει», αφετέρου η Σάτον είναι με το πόδι στο… γκάζι. Πάσο. ΦΙΛΝΤΕ – ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ (17:00) Κωδ.

ΟΠΑΠ: 1016 Γήπεδο: ΜΙΛ ΦΑΡΜ (6.000), ΦΑΪΛΝΤ Απόσταση (χλμ.): 407 Σετ αποδόσεων: 2.65 – 3.40 – 2.30 * Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ΦΙΛΝΤΕ Ρεπορτάζ: Η αποβολή του βασικού αμυντικού Λάνγκλεϊ (τιμωρημένος, 4/0) αποδείχτηκε μοιραία για τη νεοφώτιστη και δέχτηκε τέσσερα γκολ (1-4) από τον επιθετικό της Μέιντενχεντ, Τάρπεϊ. Πρώτη ήττα της σεζόν, αλλά και η ίδια δεν έχει πανηγυρίσει «τρίποντο» μέχρι τώρα.

Bet info: Και οι τέσσερις αγωνιστικές κατέληξαν σε over. Οι τρεις από αυτές γκολ/γκολ. Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο βασικός σέντερ μπακ, Λάνγκλεϊ (4/0). ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ Ρεπορτάζ: Απογοητευμένος με την άμυνα ο τεχνικός Στιλ, βλέποντας τους παίκτες του να προηγούνται με 2-0 και 3-1, αλλά να κερδίζουν μόλις ένα βαθμό κόντρα στην Εμπσφλιτ. Δεν είναι τυχαίο πως έχει σημειώσει τέσσερα σερί over και γκολ/γκολ.

Bet info: Τα προβλήματα στην άμυνα αλλά και η δυνατή επίθεση έχουν φέρει τα τέσσερα σερί over και γκολ/γκολ. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν θέλει πτυχίο για να διακρίνεις τα αμυντικά προβλήματα της Ντάγκεναμ, αλλά ακόμα και έτσι μου κάνει το διπλό των «ντάγκερς».     Πηγή: Kingbet.net

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος