741

Skotostrious

Κούρσες που σηκώνουν ρίσκο…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Λίγο αργοπορημένος σήμερα λόγω ενός τεχνικού προβλήματος οπότε χωρίς καθυστέρηση πάμε να δούμε τι επιλογές έχουμε από τη σημερινή δεύτερη ημερίδα του σημαντικού φεστιβάλ στο Aintree.

Ξεκινάμε με μια επιλογή με ρίσκο στη δεύτερη κούρσα του προγράμματος, μια Grade 1 ιπποδρομία στα χαμηλά εμπόδια και θα στηρίξουμε τον AUCUNRISQUE (each-way) στην πρώτη του έξοδο στο κορυφαίο επίπεδο κουρσών.

Εχει μια αξιοσημείωτη παρουσία στις φετινές ιπποδρομίες έχοντας 3 νίκες και 2 πλασαρίσματα σε 6 αγώνες και δείχνει συνεχή βελτίωση ολοκληρώνοντας ένα χατ-τρικ επιτυχιών με πρώτη θέση σε Grade 2 κούρσα στο Kempton πριν 6 εβδομάδες. Σίγουρα θα αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο ανταγωνισμό της καριέρας του μέχρι τώρα άλλα ο τρόπος με τον οποίο προοδεύει από κούρσα σε κούρσα μας δίνει πάτημα να τον στηρίξουμε καθώς το προφίλ του δείχνει πως υπάρχουν πολλά περιθώρια για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μια με εξίσου μεγάλο ρίσκο και στην πέμπτη κούρσα της ημερίδας, μια Grade 3 ιπποδρομία που θα διεξαχθεί στους ιδιαίτερους φράκτες του Grand National θα στηρίξουμε τον TAMAROC DU MATHAN (each-way). Εχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις 2 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους με νίκες 2 νίκες σε 5 αγώνες μεταξύ των οποίων μια πρώτη θέση σε Grade 2 κούρσα στα ψηλά εμπόδια.

Η δετινη΄του καμπάνια δεν ξεκίνησε καλά άλλα φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τη φόρμα του όπως έδειξε στην τελευταία του έξοδο, μια Grade 3 handicap ιπποδρομία πριν 1 μήνα στο Newbury. Βρίσκεται σε ευνοϊκό επίπεδο στα βάρη στο handicap βασισμένα στη φόρμα του ως αρχάριος στα ψηλά εμπόδια και ο αγωνιστικός χώρος και απόσταση δείχνουν πολύ να του ταιριάζουν.

Γενικά έχει λίγα μίλια στα πόδια του και παρά το γεγονός ότι σήμερα θα χρειαστεί να είναι στα καλύτερα του για να είναι διεκδικητής, σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ αξίζει να τον στηρίξουμε.

Συνοπτικά :

Παρασκευή 08/04 16:20 Aintree Betway Top Novices’ Hurdle : AUCUNRISQUE (15,00 each-way)

Παρασκευή 08/04 18:05 Aintree Randox Topham Handicap Chase : TAMAROC DU MATHAN (23,00 each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious