566

Billaras

Κριτήριο οι αποδόσεις!

Δεν ήταν η πρώτη φορά, δεν θα είναι η τελευταία σίγουρα. Αναφέρομαι στην εκπομπή τη χθεσινή στο Betsellers Radio και πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι σε όλους εσάς αν την ακούσετε…στην ώρα της (δηλαδή χθες). Γιατί σήμερα, η Κάρντιφ είχε πάει 2,90 και η Μάνσφιλντ 2,25, η Τρανμίρ στο 3,10 ενώ η Κόνιασπορ είχε βουλιάξει στο 2,50!

Αυτά είναι τέσσερα σημεία μάνι μάνι που αναφέρθηκαν χθες, τονίστηκαν ιδιαίτερα και προσωπικά, στις παλιές τους αποδόσεις πιθανότατα να τα πόνταρα και τα τέσσερα.

Τι θα κάνω τώρα; Θα το δείτε παρακάτω.

Τετάρτη-Πέμπτη δεν έπαιξα τίποτα (κακώς την Πέμπτη λόγω Μπέτις που ναι μεν την συζητήσαμε αλλά πέρασε αντουφέκιστη), οπότε δεν έχω να σχολιάσω και τίποτα, πάμε στα φρέσκα.

Σβήνοντας αρκετά εύκολα 2-3 σημεία μη αγγλικά (Σασουόλο και Βέστερλο), εκτός Νησιού έμεινα με μιά τριάδα. Το g/g στο Αγρίνιο (λάθος το μεγάλο 2,05 γιά ομάδες που παίζουν ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο), το διπλό της Γιούβε στο 3,75 (έχω σκαλώσει, περιμένω ένα “μεγάλο” απότελεσμα από την Γιούβε, είναι σε άνοδο, αντίθετα είναι στα κάτω της και με ένα κάρο σοβαρές ελλέιψεις η Μίλαν) και η Κόνιασπορ που λέγαμε.

Ηταν…περίπου δώρο κοντά στο 3,00 που έπαιζε ως αουτσάιντερ, γιά την Αντάλιασπορ τα λέγαμε ξανά πρόσφατα όταν έπαιξε με τα Αδανα και…άρπαξε τρίμπαλο. Η Κόνια είναι εξαιρετική και φορμαρισμένη. Προφανώς στο 2,50 πλέον η συζητήσή μας αλλάζει. Πλέον είναι ένα τίμιο φαβορί, τίποτα παραπάνω.

Και στο νησί; Εσβησα όλη την Premier, έσβησα την 1η, έσβησα την Νάσιοναλ Λιγκ, δεν βρήκα τίποτα.

Γενικά, δεν άλλαξα τίποτα από όσα είπαμε χθες. Ούτε αφαίρεσα-ούτε πρόσθεσα. Κοινώς, έχω στην άκρη Ρόδεραμ-Καρντιφ-Λούτον-Τζίλιγχαμ-Τρανμίρ-Μάνσφιλντ-Μπράντφορντ. Γιά τις τρεις που άλλαξαν οι αποδόσεις τα είπαμε. Και ξεκάθαρα, Μάνσφιλντ δεν παίζω πλέον.

Οριακά λέω να μην παίξω και Τρανμίρ. Οκ, μας “πήγε” στο τελευταίο της, μας πλήρωσε στο 96′, αλλά εγώ βλέπω συνολικά τις εμφανίσεις της, δεν βγάζει μάτια.

Γιά 3,10 δεν φτουράει πλέον. Σβήνω και Μπράντφορντ, δεν έχω…κέφια γιά φαβορί στο Νησί, πρέπει να είναι κάτι σούπερ εξαιρετικό γιά να το ποντάρω. Και μένω με τέσσερα. Ο Μάκης έπαιξε Ρόδεραμ με κάλυψη. Σήμερα θα πάω…ανάποδα εγώ, όχι όπως προχθές με την Κόβεντρι που παίξαμε το ίδιο. Σήμερα θα την αφήσω τη Ρόδεραμ ήσυχη, δεν ξέρω πως διάλο θα ξυπνήσει αυτή η Μπλάκμπερν του 6-0-6 και μήπως φέρει και (στατιστικά) το πρώτο της χινάρι; Θα πάω πάσο.

Θα προσπεράσω και Τζίλιγχαμ (έχει μπει όμως στο μόνιτορ αυτή, γιά το άμεσο μέλλον) και έμεινα με δύο. Λούτον και Κάρντιφ. Η Κάρντιφ με τον υπηρεσιακό αναγεννήθηκε, πάει καλά, κερδίζει, μέσα στην Γουίγκαν των…μηδέν νικών παίζει. Πήγε 2,90 αλλά οριακά το δέχομαι ακόμα. Η δε Λούτον παίζει μέσα στην Γουέστ Μπρομ όπου σήμερα δύο τινά θα συμβούν.

Ειτε θα “ξεμπουκώσει”, είτε θα διώξουν τον Στιβ Μπρους. Τείνω προς το δεύτερο γιατί -την είδα με την Πρέστον- η ομάδα δεν τσουλάει, μάλλον δεν τον γουστάρουν οι παίκτες. Η Λούτον έχει δόντια, δεν θα το φοβηθεί.

Οπότε, το παιχνίδι μου σχηματίστηκε. Ενα trixie μικτό με Λούτον-Κάρντιφ-Γιούβε. Ολα εχουν και πρώιμη. Και μιά ξερή δυάδα Κόνιασπορ 2-Παναιτωλικός g/g! Εδώ δεν έχω πρώιμη.

Πριν κλείσω, να ομολογήσω ότι οριακά δεν έπαιξα απο σήμερα τη Λοριάν. Θα την κρατήσω για αύριο που θα έχουμε νέα στήλη ίδια ώρα. Φυσικά τα λέμε στο chat γύρω στις 5 σήμερα.

Υ,Γ: Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω: Οι νέοι συνδρομητές (και κάμποσοι, αρκετοί παλιοί), ακολουθήστε μας σε twitter και telegram. Και ενεργοποιήστε και τις ειδοποιήσεις τους! Απο εκεί παίρνετε όλες τις ειδοποίησεις (twitter) και εκεί δίνουμε και τα live (telegram).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras