505

Billaras

Κυνήγι σκορ και εκπλήξεων!

Καλό μήνα! Τι δεν περίμενα χθες; Τόσο κακή τη Δανία. Σαν να μην ήθελε! Με Βέλγους πχ ή Γερμανούς, πολλοι έπεσαν μέσα, ότι δεν θα είναι στα καλά τους. Αλλά με Δανία έγινε το ανάποδο. Κάκιστοι, δικαιότατα αποκλείστηκαν. Τι άλλο δεν περίμενα; Να είναι τόσο χασογκόληδες οι Μεξικάνοι, αλλά να παίξουν και τόσο κλειστά οι Αραβες. Ματς του 5-0 έγινε 2-1 και έμειναν έξω οι “αζτέκοι”, κρίμα.

Αλλά ας πρόσεχαν. Με κατενάτσιο οι πολωνοί κόντρα στους αργεντίνους πήραν αυτό που ήθελαν, έχασαν με λίγα και πέρασαν. Οι μεξικάνοι με 26/11 τελικές (σύνολο/στο στόχο) κι έβαλαν μόνο δύο. Κι έχασα και το over 3,5. Οκ, σιγά, μιά δυάδα ήταν, αλλά ήμουν λίγο άτυχος, καλά το διάβασα, τα περισσότερα γκολ δεν ήρθαν.

Τέλος, περίμενα (και ήταν) καλύτερη την Αργεντινή.

Με Εντσο Φερνάντες μέσα γλυκαίνουν τα χαφ πολύ και με Xούλιαν Αλβαρες “απλώνει” καλύτερα και η επίθεση αντί με τον Λαουτάρο. Αρχίζω και αισιοδοξώ, μιάς και έχουμε και βατό πρόγραμμα πλεόν ως την τετράδα, με Αυστραλία και μετά μάλλον με Ολλανδία (που απογοητεύει αλλά ήταν σε πανεύκολο γκρουπ).

Πάμε στο σήμερα; Κατ’αρχάς κάποιες σημειώσεις: ΠΡΩΤΟΝ, ΑΥΡΙΟ ΝΕΑ ΣΤΉΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΑΔΙΟ.

Ετσι όπως είναι το πρόγραμμα, καλυτερα στήλη αύριο και update το Σαββατο, παρά το ανάποδο. Εχει και αγγλιδες πολλές αύριο. Γιά να γίνει αυτό όπως πρέπει, δεν έχει νόημα να κάνουμε και Betsellers Radio και να είμαστε με τον Μάκη με την ψυχή στο στόμα. Κατά δεύτερον, η εφημεριδα, η Kingbet, θα κυκλοφορήσει εκτακτως την Δευτέρα κι όχι την Τρίτη, γιά να έχουμε μέσα τα ματς των ημερών.

Και τώρα πάμε στα σημερινά.

ΔΕΝ αγγίζω τα αυριανά και γιατι αύριο πάλι εδώ θα τα πούμε και γιατί δεν μου αρέσουν. Μπορεί να παίξω…μόνο αγγλίδες αύριο! Ιδωμεν, ας μείνω στα σημερινά.

Που προσανατολίζομαι ξέρετε πάνω κάτω. Τα έχετε ακούσει στο vidcast/podcast. Θυμίζω, απουσιάζει μονάχα το 2-2 σκορ και το αυτογκολ.

Γιά αρχή λοιπόν, στο χαλαρό, ένα μονό στο 2-2 του Μαρόκου με τον Καναδά.

Οι μεν περνάνε και με Χ, οι δε είναι αποκλεισμένοι και άνετοι, ας φέρουν ένα χαλαρό σκοράκι σε ωραίο ματσάκι. Το 2-2 είναι στο 21,00 (κακώς τόσο ψηλά).

Δεύτερο ματς όπου το 2-2 είναι πιθανό, είναι στο Κροατία-Βέλγιο. Εδώ θα γίνει ίσως χαμός. Το Βέλγιο θέλει διπλό, η Κροατία οκ και με το Χ, άρα και εδώ το 2-2 παίζει, το γκολ το έχουν. Ο Μάκης έπαιξε άσο ψηλά, κι εγώ αν φύγει από το Χ με τον άσο πάω, στο Βέλγιο ξέρετε τι σκοτωμός έχει γίνει.

Επειδή δεν θέλω να κοντράρω τον Μακη εντελως αλλά κι επειδή ως ματς μπορεί να γίνει και γουέστερν, πάω σε κάτι πιό “λάιτ”. Στο “2-2 σκορ κάποια στιγμή μέσα στο ματς”. Δίνει 7,20 αλλά είναι πιό ασφαλές, άπαξ και ξέρω ότι αν φτάσουμε εκεί το Βέλγιο θα τα παίξει όλα γιά όλα.

Και πάω παρακάτω. Χθες είχα Γερμανία over 3,5. Και επιμένω. Τίμιο το 1,90.

Θα το κάνω μιά δυάδα με το 1-Χ (δε)+over 2,5 της Κροατίας. Με πάει στο 6,10. Ουσιαστικά “ακολουθώ” το χθεσινό μπετ με μιά νέα δυάδα.

Και κλείνω με το Ιαπωνία-Ισπανία… Ξεκινάω με το απλό. Ξέρετε ότι η Ισπανία περνάει πρώτη και με Χ εκτός αν οι κοσταρικανοί νικήσουν τη Γερμανία (μπαλα είναι, αλλά το θεωρώ απίθανο ως τρελλό). Ξέρετε ότι και οι ιάπωνες με Χ μπορεί να είναι δεύτεροι (όσο οι γερμανοί θα είναι στο φτωχό +1 γκολ στο άλλο ματς).

Οπότε, πάω στο πρώτο “πονηρό” μπετ, στο “1-1 κάποια στιγμή στο ματς”. Δινει 2,95 και το κάνω και δυάδα με το άλλο “κάποια στιγμή” της Κροατίας.

Και κλείνω. Ξανακοιτάω το ταμπλό και βλέπω ότι η Ισπανία ως 1η πάει πάνω σε Μαρόκο μάλλον, αλλά μετά πάνω σε…Βραζιλία στους 8. Και αν κάνει το πρώτο θαυμα, πάει μάλλον πάνω σε Αργεντινή στους 4! Και αν κάνει και 2ο θαύμα και πάει τελικο, θα έχει πλέον αντιμετωπίσει (αν δεν συμβεί κάτι τρομέρο), τα τρία από τα τέσσερα πρωτα φαβορί τίτλου.

Βραζιλια-Αργεντινή-Γαλλία ή Αγγλία (στον τελικό)! Δεν το λες και απλό.

Κοιτάω το άλλο μονοπάτι. Αν βγει 2η, πάει με Κροατία μάλλον. Μετά, αν περάσει, πάει λογικά με Πορτογαλία στους “8”. Και μετά αν πάλι περάσει ημιτελικό με Αγγλία ή Γαλλία. Το κλειδί είναι η οκτάδα. Τώρα θεωρητικά πιό εύκολο ματς στους “16” αν βγει 1η, αλλά μετά στους 8, θες Πορτογαλία ή…Βραζιλία; Και μπορεί πολλοί ισπανοί να διαβεβαίωναν ότι θα παίξουν σπαθί απόψε, αλλά έχουμε δει πολλά (μόλις χθες η Γαλλία ήταν…χαλαρή με Τυνησία και είδατε).

Θα κάνει και rotation o Λουις Ενρίκε, ως τώρα η Ιαπωνία έχει “στείλει” κόσμο και στα δυο παιχνίδια της, βρε…λέτε; Ολα φυσικά πάνε περίπατο αν τυχόν οι Γερμανοί βάζουν 5-6 ως το 70′ στους Κοσταρικανούς. Αλλά αν είναι πχ 3-0 στο 85′, αμα θέλει η Ισπανία ξεκάθαρα διαλέγει μονοπάτι. Οπότε το νου μας στο live αλλά εγώ λέω ένα ξερό 1 στην Ιαπωνία να το ρίξω στο 8,50.

Nα σκεφτώ και εντελώς πονηρά; Μπορεί και η FIFA να μην γουστάρει και…τόσο πολύ τους γερμανούς στα νοκ άουτ.

Παίζω σε δύο εταιρίες, δεν κοντράρομαι, ίσα ισα μπορεί να πάρω και δύο μπετ από το ίδιο ματς.

Μονό το 2-2 του Μαρόκου, μονό ο άσος της Ιαπωνίας, μονά-δυάδα τα δύο “2-2 και 1-1 κάποια στιγμή στο ματς” και ξερή δυάδα χαλαρή (πονταρισμένη στο “φτιαξε αγορά”) και κλείσαμε.

Αρκετά μεν, μου αρέσουν δε. Και ξαναλέω, αύριο μπορεί και απο Μουντιάλ να μην παίξω και τίποτα! Τα λέμε chat και νέα στήλη σε ένα 24ωρο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras