436

Billaras

Κυρίως για να ξεχαστώ…

Χθες δεν ήθελα να γράψω. Βασικά ούτε σήμερα ήθελα, το κάνω περισσότερο γιά να ξεχαστώ κι επειδή θα παιξω κατιτίς. Ξέρατε όλοι την κατάσταση της γατούλας μου, της Πούπσι, είχα γράψει προ ημερών. Χθες την “κοιμήσαμε”, με ευθανασία. Δεν γινόταν αλλιώς, ο καρκίνος, το σάρκωμα στο λαιμό της την έπνιγε, τυραννιόταν και θα μου έμενε στα χέρια.

Χθες λοιπόν, μετά από 13,5 χρόνια (την είχα φέρει μωρό από την Ελευθεροτυπία τον Οκτώβρη του 2009), δεν είναι πιά μαζί μου. Την χάιδευα και της μίλαγα ως το τέλος, ώσπου να την πιάσει η ένεση και να φύγει…

Μην το περάσει άνθρωπος αυτό, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Υπέφερα, υποφέρω ακόμα, σαν παιδί μου την είχα, με zanax ήμουν χθες και δεν ντρέπομαι να πω ότι πλάνταξα στο κλάμα.

Πως να έγραφα; Τι να έγραφα; Σήμερα παρότι έχω κοιμηθεί ελάχιστα, είμαι κάπως καλύτερα, η ζωή προχωράει. Με πιάνει βέβαια το παράπονο κάθε τόσο και βουρκώνω, όπως τώρα που βάζω αυτή την παλιά φωτό στη στήλη. Ηθελε παιχνίδια η ρουφιάνα και δεν με άφηνε να μελετήσω, ξάπλωνε πάνω στην Kingbet. Τώρα θα παίζει κάπου ψηλά με άλλα γατάκια κι εδώ το σπίτι άδειασε απότομα.

Τέλος πάντων, συγχωράτε με αν σας μαύρισα, νοιώθω να μιλάω σε φίλους και θέλω κατανόηση. Πάντα έλεγα εξάλλου ότι ο αναγνώστης θα ήταν καλό να γνωρίζει την κατάσταση του γράφοντος. Αν κάτι σε επηρεάζει, αν δεν είσαι focus 100%, κάτι θα στραβώσει και εδώ μιλάμε γιά λεφτά, σέβομαι και το ενα ευρώ που θα παίξει κάποιος. Στο κάτω κάτω, τα άλλα παιδιά είναι σε εξαιρετική φόρμα, μεγάλες νίκες από Skotostrious και Tzini αυτά τα τελευταία 24ωρα, οπότε όλα καλά γιά το site.

Εξω χιονίζει 3η σερί μέρα (εδώ στα βόρεια της Αθήνας που είμαι), στο κουμάρι έχουμε ένα μικρό κουπόνι, αλλά οι εξελίξεις γενικώς τρέχουν. Η Σίτι έχει μπλέξει με τους αγγλικούς νόμους και να δω πως θα ξεμπλέξει, ο Μαρτς μας χαιρέτησε απ΄τη Λιντς, έχουμε κι ένα Μάντσεστερ-Λιντς απόψε εξ’αναβολής, είμαι περίεργος να το δω αυτό το ματς.

Οπως και να’χει, κάντε υπομονή μιά εβδομάδα, έρχεται Champions League και γεμίζει και το μεσοβδόμαδο.

Αν θα παίξω κάτι; Και Σάντερλαντ τσεκαρα και Μαρσέιγ τσέκαρα, βασικά αυτα τα δύο. Και από κοντά, το combo της Μάντσεστερ με 1+g/g που πάει στο 3,00. H Λιντς πιστεύω μπορεί να βρει γκολ, η απώλεια του Κασεμίρο είναι σοβαρή στα χαφ της Γιουνάιτεντ, η απόλυση Μαρτς θα φέρει κι ένα κλίμα συσπείρωσης ανάμεσα στους παίκτες Λιντς, το ματς θεωρείται ντέρμπι…μονόπλευρα (μόνο από τη μεριά των φιλοξενούμενων), πιστεύω θα δούμε κάτι σε 3-1 ή και 3-2.

Tην Κυριακή θα έχουμε το ίδιο ζευγάρι ανάποδα να ξέρετε! Ο Μάκης έπαιξε Σάντερλαντ σε dnb, δεν είναι κακή σκέψη, μπορεί να μην έχει τον Στιούαρτ στην επίθεση (τι άτυχο αυτό το παιδί), αλλά θα την στριμώξει τη Φούλαμ που απόψε δεν θα εχει πάγκο τον Σίλβα λόγω τιμωρίας. Στη Μασσαλία δεν μπλέκω, ήθελα παραπάνω από αυτό το 3,20 (γυρίζουν και Βεράτι-Νειμάρ στην Παρί).

Οπότε χαλαρά, πολύ χαλαρά, πάω σε μονά-δυάδα. Μάντσεστερ στο combo 1+g/g (από το “φτιάξε αγορά” πάντα για να πληρώνει ο άσος σε πιθανό 2-0) και Σάντερλαντ στο 1 draw no bet του 3,25. Και κατιτίς στην δυαδούλα.

Παρασκευή εκπομπή στο Betsellers Radio και Σάββατο νέα στήλη. Γιά παρουσία στο chat απόψε…δεν υπογράφω, ανάλογα τη διάθεση. Νομίζω δικαιολογούμαι.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras