1234

Skotostrious

Κυριακή γιορτή και σχόλη…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Μια όμορφη Κυριακή απλώνεται μπροστά μας με πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα απ’όπου οι ιπποδρομίες δε θα μπορούσαν να λείπουν. Πιο συγκεκριμένα διεξάγονται αγώνες και σε Αγγλία και σε Ιρλανδία με πιο σημαντική την ημερίδα στο Punchestown. Χωρίς χρονοτριβή λοιπόν ας δούμε τι έχει το σημερινό μενού.

Η πρώτη μας στάση θα γίνει στην σπουδαία ημερίδα στην Ιρλανδία και στην τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος, ένα δυνατό χάντικαπ, όπου ανάμεσα στις πολλές συμμετοχές αυτή που δείχνει να ξεχωρίζει στις τρέχουσες αποδόσεις είναι ο BROOMFIELDS JEREMY (each-way).

Αν εξαιρέσουμε μια άτυχη στιγμή στην δεύτερη φετινή του κούρσα όπου έπεσε στο προτελευταίο εμπόδιο ενώ είχε πολλές πιθανότητες να νικήσει, έχει μια πολύ καλή παρουσία στη σεζόν, καθώς πάντα βρίσκεται στο βάθρο έχοντας πετύχει και μια πάρα πολύ άνετη νίκη σε κούρσα για αρχάριους. Κάνει το ντεμπούτο του στα χάντικαπ σε ένα πολύ καλό rating.

Δείχνει να είναι ο τύπος του αλόγου που βελτιώνεται με τις κούρσες και αξίζει να το στηρίξουμε.

Λίγο αργότερα στο ιπποδρόμιο του Southwell διεξάγεται μια ιπποδρομία στον επίπεδο συνθετικό στίβο και φτάνουμε στην τελευταία κούρσα του προγράμματος όπου αγωνίζεται ο DREW BREEZE. Εδώ και καιρό κτυπάει την πόρτα της πρώτης του νίκης και μετά την μετακόμιση του σε νεό στάβλο έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην τελευταία του έξοδο στο ίδιο ιπποδρόμιο, όπου έχασε οριακά απ΄το σημερινό του αντίπαλο Grimsthorpe Castle.

Σήμερα θα αγωνιστεί με 1 lb ακόμα διαφορά βάρους έχει όλα τα εχέγγυα να αντιστρέψει τη φόρμα αυτή. Σήμερα θα αγωνιστεί σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και αναμένεται για μια φορά ακόμα να είναι πρωταγωνιστής.

Συνοπτικά

Κυριακή 6/12 16:10 Punchestown Gift A Punchestown Voucher This Christmas Handicap Hurdle : BROOMFIELDS JEREMY (8,00 each-way)

Κυριακή 6/12 17:25 Southwell Betway Handicap : DREW BREEZE (4,50)

Oι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious