560

Thassios

Κόκκινο να βλέπω

Καλημέρα στο μάχιμο λαό του Betsellers. Μιλάμε για μεγάλη μάχη με το θηρίο αλάνια μου. Δηλαδή αυτό που έγινε με το οφσάιντ στο γκολ της Νάπολι είναι σαν να σου λέει ” θα σε σκίσω ότι και να κάνεις” . Που θα πάει όμως. Θα τη βρούμε την άκρη όπως έχει γίνει κι άλλες φορές και τότε ας τρέξει να κρυφτεί.

Σήμερα τα ξημερώματα δε πλήρωσε η δυάδα που ποντάραμε σαν early bet καθώς η Κιότο κόλλησε στο μηδέν παρόλο που είχε πολλές φάσεις για να σκοράρει.

Πάντως το διπλό πριν το ματς έφτασε να δίνει 1,7 ενώ εμείς το είχαμε ποντάρει στο 2,5. Η Δυάδα έδινε 2,80 πριν ξεκινήσουν οι αγώνες ενώ εμείς την περιμέναμε στο 5,10. Αυτό ήταν και ο λόγος που πήγα σε early bet και είχε γίνει ήδη μια καλή αρχή. Μετά όπως έχουμε πει πολλές φορές άλλοι παίζουν μπάλα. Η δική μου δουλειά έγινε άψογα όπως αποδείχτηκε.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι εξαιρετικό. Κανονικά θα έκανα και χθες update αφού ήθελα να ποντάρω κάτι που μου άρεσε αλλά αποφάσισα να κρατήσω μονάδες για σήμερα και κυρίως για αύριο. Ένα κουπόνι γεμάτο ντέρμπι και πραγματικά χτυπιέμαι γιατί θα ήθελα να είμαι και σε καλό φεγγάρι. Άμα είχα ένα δείγμα ότι λίγο με θέλει , τότε θα χτυπούσαμε καλά.

Ήταν ένα κουπόνι που είχα σημαδέψει από την αρχή της σεζόν αλλά τώρα αναγκαστικά από θέμα διαχείρισης θα πάω πιο μαζεμένα. Φυσικά και δεν θα απέχω αλλά δεν θα χτυπήσω όπως θα ήθελα. Πάμε κατευθείαν στο ζουμί.

Νωρίς στη Σκωτία έχω δύο g/g ημιχρόνου ανάμεσα στην Πάρτι Θιστλ και την Νταντί και την Στενχάουσμιουρ με την Ίστ Φάιφ.

Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ ενώ όλες έχουν επιβεβαιώσει αρκετές φορές το g/g ημιχρόνου. Αφήνω το 2ο ματς γιατί μπορεί να παιχτεί και διπλό όπως άκουσα και στη εκπομπή (και δικαιολογημένα). Οπότε με το 4,5 που βλέπω στο ματς της Πάρτικ Θίστλ το κρατάω.

Μετά πάμε στη Γαλλία. Μα είναι δυνατόν να μην ποντάρω εδώ τη κόκκινη κάρτα;;; Η Αζάξιο υποδέχεται το Στρασβούργο με τις δύο ομάδες βαθμολογικά να χρειάζοντια μια νίκη.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι δύο. Μετά βλέπω ότι σχεδόν σε κάθε ματς τους Στρασβούργο έχουμε κόκκινη ενώ και η Αζάξιο έχει επιβεβαιώσει φέτος δύο κόμπο κόκκινων. Για το ρέφερι τι να πούμε. Λατρεύει σαν το ταύρο το κόκκινο χρώμα. Επτά κόκκινες σε 5 ματς. Θα ποντάρω τις ομαδικές λοιπόν σε αποδόσεις 8 και 9 αντίστοιχα και ας κάνουν ότι θέλουν.

Δεν γίνεται να απέχω από αυτό το ματς.

Μετά πάμε στη Τουρκία. Γαλατά με Μπεσίκτας. Περιμένω ένα ματς με θέαμα. Κόκκινη δε ξέρω άμα θα έχουμε αλλά γκολ και κίτρινες θα έχουμε σίγουρα. Και οι δύο σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ , κάτι που επιβεβαιώθηκε και στα τρία τελευταία μεταξύ τους ενώ είναι καυτό ντέρμπι και με ρέφερι κιτρινάκια περιμένω να δούμε πάνω από 5 κίτρινες στο ματς.

Το ειδικό ”g/g +όβερ 2,5 + οβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα” πληρώνει 6 και έχει αρκετή αξία.

Κλείνοντας μου αρέσει ένα παιχνίδι από Ιταλία και όχι δεν εννοώ το Αταλάντα – Νάπολι. Αναφέρομαι στο Έμπολι – Σασουόλο που είναι λίγο ”πονηρό”. ΄Δε εννοώ τίποτα στημένο και τέτοια. Εννοώ ότι είναι από τα παιχνίδια που μπορεί να γίνει χαμός από γκολ και κάρτες και περνάει κάτω από τα ραντάρ.

Ομάδες δέχονται εύκολα το γκολ και γενικά δε πατάνε καλά. Θέλουν τι νίκη σήμερα καθώς η Έμπολι ξέρει ότι θα παλέυει μέχρι τέλους πάλι στη βαθμολογία και η Σασουόλο είχε δύσκολο πρόγραμμα και είναι καιρός για μια νίκη με ομάδα στα μέτρα της. Επίσης είναι ομάδες που ξεφεύγουν σε νεύρα όταν δεν τους βγαίνει το ματς. Στα τελευταία 6 εντός της Έμπολι είδαμε 3 κόκκινες ενώ και στο περσινό μεταξύ τους είχαμε κόκκινη.

Ο Ρέφερι είναι σχετικά άπειρος και μπορεί να του ξεφύγει το ματς, οπότε το ειδικό ”g/g + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” δίνει ένα ωραίο 9αράκι και θα το τιμήσω. Πείτε το σαν έμπνευση το ματσάκι αυτό.

Τέλος έβλεπα και για κάρτες στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ μιας και θα τα βρει σκούρα με την Γκιμαράες αλλά θα κάνω πίσω αφού είναι πολύ πιθανόν να το ποντάρουμε και διπλό (θα μας φωτίσει ο Billaraς).

Κλείσαμε για σήμερα. Κλασικό παιχνίδι της στήλη αυτής και σήμερα με μεγάλες αποδόσεις και μονά.

Τα λέμε στο στέκι μας το απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS