91

Thassios

Κόντρα με σκορ

Καλημέρα και Καλό μήνα παικταράδες μου!

Ο Ιανουάριος βγήκε εξαιρετικά και είναι ο μήνας με το μεγαλύτερο κέρδος έως τώρα. Μιλάμε για σχεδόν 60 μονάδες κέρδος ενώ ο προηγούμενος ήταν ο Νοέμβρης με 15 μονάδες περίπου κέρδος. Αν βάλουμε μέσα και τον Δεκέμβρη που ήμουν στο 0 (δηλαδή ισοπαλία σε όσα έπαιξα/ έχασα) , τότε μιλάμε για το τελευταίο 3μηνο που δεν χάνω.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι η κατάσταση μέχρι το τέλος της σεζόν και βλέπουμε. Το ζητούμενο όπως είπαμε είναι να μην χάνω. Μετά όλα τα άλλα θα έρθουν.

Μεσοβδόμαδα πήρα πάλι ένα μικρό κέρδος πίσω με τη κόκκινη της Οσασούνα αλλά γενικά βλέπω ότι οι κάρτες περνάνε μεγάλη κρίση. Ακόμη και τη κόκκινη που πληρωθήκαμε , ήμασταν ελαφρώς τυχεροί γιατί πήρε 2η κίτρινη ο ίδιος παίκτης.

Ειδάλλως το ματς δεν είχε καθόλου ξύλο και κάρτες. Πόσο μάλλον στη Πορτογαλία που οι κάρτες βγήκαν στο τέλος για έναν ψιλοτσαμπουκά χωρίς όμως το παιχνίδι να έχει γερά νεύρα και σκληρά φάουλ. Και όταν μιλάμε για Πορτογάλους βρωμάει το πράμα. Οι Πορτογάλοι ήταν μια από τις κύριες πηγές κόκκινες καρτών και έχουν τις τελευταίες 6-7 αγωνιστικές με το ζόρι βγάζουν κόκκινες.

Στα τελευταία 63 ματς έχουν βγει 10 κόκκινες κάρτες. Όταν ο μέσος όρος απόδοσης κόκκινης κάρτας στη Πορτογαλία είναι κάπου στο 3,2 , τότε κάντε τα μαθηματικά.

Το κερασάκι βέβαια ήρθε από την Ουρουγουάη. Μπορεί να μην το πόνταρα γιατί δεν βγήκαν τελικά αποδόσεις αλλά όταν βλέπεις σε τελικό Ουρουγουάης να βγαίνουν μόλις 3 κίτρινες κάρτες , ε σε πιάνει μια ανατριχίλα.

Σε ένα ζευγάρι που κοκκίνιζε πάντα ο τόπος. Κάπου εκεί λοιπόν είπα την ατάκα του συγχωρεμένου Αυλωνίτη ” Ωρέ που πάμε ρε, που πάμε?!

Οπότε θέλει πάρα πολύ προσοχή με τις κάρτες ώστε να μην μας παρασύρουν πάλι. Στα φρέσκα τώρα.

Πρώτη στάση στο Βόλο. Ματς Must win και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά. Τώρα θα μου πει κανείς ότι είναι ματς για ξύλο και κάρτες και δεν θα πω όχι.

Αλλά προσωπικά δεν ξέρω καθόλου τον διαιτητή. Οπότε ξέρετε ποια είναι η άποψή μου. Από εκεί και πέρα έχω κάποια δεδομένα. Ο Βόλος έχει τη 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Τρώει εύκολα γκολ και προέρχεται από δύο συνεχόμενα g/g + όβερ 3,5. Έχασε 1-2 από τον Ατρόμητο , έφερε 2-2 με Ολυμπιακός , κέρδισε 2-1 την Κηφισιά (αφήνω τα δύσκολα ματς ΠΑΟΚ και ΠΑΟ).

Από την άλλη ο Παναιτωλικός εκτός έδρας είναι για τα ανάθεμα. Με 8 ήττες και καμία νίκη ενώ βρίσκει δίχτυα (τον είδα και στα δύο παιχνίδια με τον ΟΦΗ). Το ματς λοιπόν στα μάτια μου ξεκινάει απο το 1-1 και αν έβλεπα καλύτερη συμπεριφορά εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό θα έγερνα προς τα δεξιά. Στο 2,75 το anytime 1-1 σκορ. Για καμιά δυάδα κρατήστε και το g/g στο 1,95.

Στο ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη θα έπαιζα λίγο το ξύλο ελέω Garcia αλλά με Τζήλο στην σφυρίχτρα κάνω πάσο.

Προχωράω και πάω στην Αγγλία. Στάση στο Μπράιτον – Πάλας όπου τα παιδιά στη εκπομπή έχουν κρατήσει το διπλό. Πολύ λογικά μιας και η Μπράιτον έρχεται από τη χειρότερη εμφάνιση για φέτος και δείχνει ότι δε πατάει καλά.

Από την άλλη η Πάλας δείχνει σημάδια φόρμας αφού γύρισε και το ματσάκι με τη Σέφιλντ και περιμένω σήμερα να βάλει δύσκολα στην Μπράιτον. Σίγουρα η Μπράιτον θα ψάξει αντίδραση και εντός έδρας είναι αήττητη αλλά το θέμα είναι αν μπορεί. Στα μάτια μου το ματς ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει προς τα δεξιά. Προς το 1-2 δηλαδή. Ακόμη δύο anytime score έρχονται με το πρώτο να δίνει 2,70 και το δεύτερο 6,5.

Η παράδοση λέει ότι στα τελευταία 9 ματς ήρθαν 1-1 τελικό σκορ τα 6.

Πάμε στην Ισπανία. Στο Γρανάδα – Λας Πάλμας μπορούμε να δούμε τη κόκκινη κάρτα. Ομάδες που έχουν παράδοση σε πολλές κάρτες με τη Γρανάδα να καίγεται για τη νίκη. Στα θετικά ο πολύ καλός διαιτητής Mateo Ferrer που έχει φέτος 4 κόκκινες και 63 κίτρινες σε 11 ματς. Είναι διαιτητής που δεν θα κρατήσει τις κάρτες στο τσεπάκι του.

Κρατάμε το ειδικό ”κάρτα και οι δύο στο 2ο ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 4,5.

Πάμε και στο Αλαβές – Μπαρτσελόνα. Ακόμη ένα παιχνίδι καρμπόν με τα παραπάνω. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καλά και το δείχνει. Τρώει εύκολα γκολ και δέχεται φάσεις για πλάκα. Η Αλαβές είναι καλά και παρά τις κάποιες απουσίες που έχει θεωρώ ότι μπορεί να σκοράρει εύκολα.

Ακόμη ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το 1-1 και μετά μπορεί να δει κάποιος το 2-1 σαν anytime score. Στο 2,70 κι εδώ το 1-1 anytime score ενώ βρίσκω λαθάκι στο κόμπο ”g/g + όβερ 2,5” που δίνει 2,30.

Στη Μπάγερν ναι δε μπορεί να δίνει τόσο το διπλό της Γκλάντμπαχ. Συμφωνούμε ότι είναι και μια ομάδα που είναι κακός δαίμονας της Μπάγερν αλλά από την άλλη εκτός η Γκλάντμπαχ έχει μόλις μία νίκη.

Όλα τα παιχνίδια της πλούσια σε γκολ. Κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα. Κάτι σε 4-2 το κόβω προσωπικά. Μακάρι να εκτεθώ και να έρθει διπλό. Εγώ κρατάω δύο anytime score εδώ με την ίδια απόδοση. Το 1-2 και το 3-2 σε αποδόσεις 14 και τα δύο. Μπορεί να κουμπώσουν και τα δύο φυσικά. Το έχει κάνει φέτος η Γκλάντμπαχ με τη Ντόρτμουντ εκτός.

Στην Ιταλία μπορούμε να δούμε το Φροζινόνε – Μίλαν.

Η Μίλαν είναι καλά και το δείχνει. Ξεγελάει το 2-2 με Μπολόνια καθώς ήταν πολύ καλύτερη. Από την άλλη όμως η Φροζινόνε εντός έχει δοντάκια και τα παιχνίδια της στην έδρα έχουν γκολ. Στο 2,70 το 1-1 anytime score και στο 4 το 1-2 anytime score. Από κοντά και το κόμπο ”2 + g/g” σε απόδοση 3,2.

Στη Γαλλία μπορούμε να δούμε το Ρεν – Μονπελιέ για κόκκινη.

Δύο ομάδες που βλέπουμε συχνά στα παιχνίδια τους κόκκινη ενώ και οι παράδοση μεταξύ τους είναι καλή. Διαιτητής είναι ο τίμιος Vernice που είχαμε ποντάρει τη προηγούμενη Κυριακή με τη Λανς όπου έβγαλε 6 κίτρινες και δεν μάσησε τα σφυρίγματα. Στο 8,5 πάλι το κόμπο ”όβερ 3,5 κίτρινες + κόκκινη”.

Κλείνοντας από σημείο θα μπορούσαμε να δούμε το διπλό της Νεκάξα καθώς μπήκε καλά στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες , αντίθετα με τη Χουάρεζ.

Αυτό μου με προβληματίζει είναι ότι τελικά έδιωξε τον προπονητή της η γηπεδούχος και αυτό λίγο με φρενάρει. Αλλιώς θα ήταν στις βασικές επιλογές μου. Εσείς δείτε το.

Αυτά για σήμερα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Θα πάω με ένα trixie με τα anytime score, όπου κοντράρω ουσιαστικά ομάδες φαβορί προβληματικές με σκορ, ενώ θα ποντάρω και δύο μονά με κάρτες.

Αυτό την Ισπανία και λίγο τους Γάλλους. Aφήνω πάρα πάρα πολύ οριακά τα δύο anytime score στην ομάδα του Γερμανού. Μπορεί να τα κρυφοπαίξω (χοχοχο) αλλά ας το αφήσω ήσυχο το παιχνίδι να μην τον ακούω μετά.

Τα λέμε από νωρίς στο chat γιατί μετά το βραδάκι λόγω μιας υποχρέωσης θα απουσιάζω!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS