209

Billaras

Κόντρα σε τρεις “ευρωπαίες”!

Στην καθημερινότητα το λέμε “μηδέν από μηδέν…ίσον μηδέν”, αλλά για χθες και για το στοίχημα κολλάει πιό σωστά το “Χ από Χ…ίσον μηδέν”. Οταν όλα κάθονται στο Χ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Καμιά δεν έχασε, αλλά καμιά…δεν κέρδισε. Οτι καμιά δεν έχασε, δείχνει ότι η σκέψη και το μπετ ήταν σωστά, άπαξ και μιλάμε για αουτσάιντερ.

Οταν όμως δεν μπορεί καμιά να κάνει το κάτι παραπάνω, δεν γίνεται να κερδίσεις (ούτε μπορείς πάντα να κάνεις το “τρικ” με το combo Χ2 και γκολ). Εμένα με ενδιαφέρει το αγωνιστικό σκέλος. Και χθες καμιά από Χάτερσφιλντ, Χαλ, Εξέλσιορ δεν τόλμησε να ρισκάρει, ορθώς δηλαδή έμειναν στην ισοπαλία, όπως εκεί έμεινε και το Μαγιόρκα-Βαλένθια.

Δεν υπήρξε κάπου ατυχία ή αδικία. Οπότε πάω παρακάτω, τα έχω ξεχάσει ήδη τα χθεσινά.

Σήμερα-και πριν πάμε σε διακοπή και χαλάρωση (μεσοβδόμαδα δεν έχει τίποτα, μόνο Λιγκ Τρόφι και τα πρώτα ματς προκριματικών είναι την Πέμπτη)- δεν έχει και πολλά.

Βασικά κοιτάμε πάλι μιά πιθανή κόντρα ομάδων που έπαιξαν Ευρώπη και είτε κουράστηκαν, είτε δεν ηταν καλές, είτε απογοητεύτηκαν.

Παράδειγμα; Αϊντραχτ. Παράδειγμα; Ρεϊντζερς. Αυτά τα δύο είναι τα εξώφθαλμα, αλλα υπάρχουν κι άλλα. Και ο Αγιαξ και η Βιγιαρεάλ, ακόμα και οι Ατλέτικο και Μπράιτον (εδώ έχουμε σετ που έπαιξαν και οι αντίπαλες Ευρώπη αλλά πολύ πιό άνετες). Αλλο να παίζεις στη Μασσαλία κολασμένο ματς και άλλο στο σπίτι σου με την Σεντ Ζιλουάζ και φουλ rotation.

Αν σε αυτά βάλετε και το 3,25 στο g/g του ΑΕΚ-Παναιτωλικός έχετε το μενού. Ξεκινάω απο αυτό. Ο Παναιτωλικός ναι, είναι τραγικός. Ο χειρότερος όλων. Ομως άλλαξε προπονητή. Και η ΑΕΚ έπαιξε την Πέμπτη. Και λογικά θα κάνει πάλι αλλαγές, θυμίζω έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς. Πόσο το κοστολογείτε το g/g; Εγώ θα έλεγα κάπου 2,50 με 2,60. Το 3,25 (τώρα πήγε τόσο, ήταν στο 3,00) είναι πολύ τραβηγμένο.

Μπορεί να έρθει 3-1, 4-1, κάπου εκεί.

Φεύγω απο τα γκολ, πάω σε ασόδια. Σβήνω Αλκμάαρ γιάτι το 2,80 παραείναι μικρό, δεν είναι και για πέταμα ο Αγιαξ, τον είδαμε. Και σβήνω και την Λας Πάλμας γιατί παραδοσιακά έξω απο το νησί της τα χάνει. Η Βιγιαρεάλ παραμένει προβληματική, αλλά ήθελα να έχει άλλο αντίπαλο.

Τι έμεινε; Η Λίβερπουλ που με 2+g/g πάει στο 3,00.

Το δέχομαι (έχει τρία διπλά όλα του 2,10 η Premier, μόνο αυτό της Λίβερπουλ είναι τίμιο στα μάτια μου και πάλι σκέτο δεν το παίζω, δεν αξίζει το ρίσκο). Η Χαϊντενχάιμ ανέμελη και ωραια, χωρίς άγχος, σκοράρει πάντα μετά την πρεμιέρα και η Αϊντραχτ δεν πείθει κανέναν (θα λείπει πάλι ο Γκέτσε). Τεράστια τα 4,75 και μιά χαρά και το 3,00 με Χ-2+g/g! H Σεντ Μίρεν.

.αήττητη. Ολη τη χρονιά. Και η Ρέιντζερς σε δίνη, απανωτές ήττες, απολυση προπονητή (με υπηρεσιακό είναι, δεν ήρθε κανείς ακόμα), με απουσίες καλές, έχασε και στην Κύπρο. Ο άσος εξωπραγματικός στο 5,50 (δηλαδή αν παίζανε στο Ibrox θα έδινε 7,5;) και το 1-Χ+g/g στο 3,25. Προσέξτε, παίζουν νωρίς. Και τέλος η Σοσιεδάδ. Την θεωρώ καλύτερη της Ατλέτικο.

Η Ατλέτικο σταθερά παίζει με τη φωτιά (και με τη Φέγενορντ). Καμιά σχέση με την ομάδα “μισό μηδέν”. Τρώει άνετα γκολ, ματς ροντέο κάνει. Το 4,2 ειναι λάθος, το μετριάζει η κακή παράδοση των βάσκων. Το Χ-2+gg κι εδώ στο 3.00.

Διαλέξτε και πάρτε. Αν στα τρία μεγάλα combo με Χ-2 (Χαϊντενχάιμ-Σοσιεδάδ-Σεντ Μίρεν) βάλετε κι αυτό της Λίβερπουλ που είναι “ξερό” διπλό με g/g και βάλετε και το g/g της ΑΕΚ, έχετε πέντε συνολικά σημεία πάνω απο 3,00 ή στις παρυφές του.

Τι θα κάνω εγώ; Θα αφήσω έξω την ΑΕΚ (θα πάω και γήπεδο), θα αφήσω και την Σοσιεδάδ (σέβομαι τα ψυχικά αποθεματα της Ατλέτικο που κάνει ανατροπές εύκολα). Και θα μείνω με τα άλλα τρία.

Θα κάνω ένα trixie με τα combo, αλλά επειδή έχω και λίγη…όρεξη -και βασικά δεν θα ξαναπαίξουμε σοβαρά ως τις 21 του μηνα) θα βάλω και κατιτίς στα μονά Σεντ Μίρεν και Χαϊντενχάιμ, φυσικά έχουν και πρώιμη.

Πρωίμη εχει και η Λίβερπουλ στο combo της, παιγμένη στο bet builder. Εκλεισα. Τα δύο μονά τα λές και λαθάκι (είναι bet πάνω στο bet) αλλά είπαμε, έχω λίγη όρεξη!

Νέα στήλη Τρίτη ή Τετάρτη, δεν ξέρω ακόμα, σίγουρα χαλαρή. Και ίσως να είναι και editorial, ανοιχτό για όλους. Θα κατεβάσουμε ρυθμούς. Απόψε δεν θα είμαι chat, θα είμαι γήπεδο απο νωρίς για βόλτα.

Οποτε καλή ψήφο, καλή τηλεοπτική απολαυση και…βγάλτε τα σημεία (γέλια). Α, να μην ξεχάσω! Αύριο κανονικά στις 8 το βράδυ θα είναι στον αέρα το νέο vidcast στο κανάλι της Kingbet στο youtube.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras