3137

Billaras

Κόντρα στις κάκιστες!

Θα μπορούσε κάποιος να πει “γαμώτο, ατυχία χθες, τρία αουτσάιντερ κι έκατσαν όλα στην ισοπαλία”. Δεν θα το πω σε καμιά περίπτωση όμως. Και ο λόγος είναι απλός: Δεν υπήρξε ατυχία! Ναι, δεν έχασαν, αλλά οι ισοπαλίες μάλλον κολακεύουν και την Φορτούνα και την Ρεμς και την Γουέστ Χαμ (που αποκλείστηκε στην παράταση). Βλέπω καμιά φορά στο διαδίκτυο κάτι…απίθανα, παίζει ο άλλος λόττο με κόρνερ σε καμιά 10αριά ματς και λέει “γαμώτο, ατυχία, δεν βγήκε ένα κόρνερ εκεί”.

Παίζει ο άλλος 5-6 ακριβή σκορ και λέει μετά “ατυχία γαμώτο, παραλίγο στο 90' να το βάλουμε”. Εχουμε μπερδέψει τις έννοιες. Τα παραπάνω μου μοιάζουν σαν να λέμε “γαμώτο, έπαιξα το 30 και βγήκε το 31 στο τζόκερ”. Κάπως έτσι! Καμιά ατυχία λοιπόν χθες. Δεν άξιζαν, πάμε παρακάτω, έχουμε πολλά ματς στο πρόγραμμα. Α, να μην ξεχάσω: Η μπαλίτσα πάντα μας εκπλήσσει, ο Λεβαντόφσκι χθες μας…τρέλλανε όλους, το'βλεπα live και δεν το πίστευα.

Στο σήμερα λοιπόν. Εφαγα κάμποσες ώρες να κοιτάω αουτσάιντερ. Δεν είναι και λίγα όσα τσέκαρα και έχουν ένα νόημα να αναφερθουν: Κιέβο, Σαμπντόρια, Μπιλμπάο, Νις (γύρισε αουτσάιντερ), Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Τσάρλτον, Καρλάιλ, Γουέστ Μπρομ, Μαιντζ, Αίντραχτ, Μόλντε, Σιόν, Τζένοα, Ντέγκεφορς, ΑΕΚ. Σε όοοολα αυτά, υπάρχει “κάτι”. Αλλού παίζουνε με πεθαμένες.

Αλλού η απόδοση είναι εξωπραγματική. Αλλού είναι ντέρμπι, αλλού έχουμε κίνητρο, αλλού ειδήσεις. Αλλά είναι…15 ρημαδοπαίχνιδα, πάαααρα πολλά. Ξεκίνησα να σβήνω. Κιέβο έξω (καλή αντίπαλος), Σαμπντόρια έξω (παίζει δυνατά και το Χ), Μπιλμπάο έξω (ομοίως), Τσάρλτον (πως να πάω σε ομάδα που είναι εντελώς ντεφορμέ και άσφαιρη;), Γουέστ Μπρομ (μικρό, το ήθελα παραπάνω), Μαίντζ (δεν με πείθει εκτός έδρας), Μόλντε (θα κάνει τρίτο μπαμ, μετά από αυτά με Φενέρ και Ρόζεμποργκ;), Σιόν (θα το ήθελα ψηλότερα, αν και με την Ρούμπιν που την είδα, μιά χαρά ομαδούλα μου φάνηκε), Ντέγκεφορς (δεν είναι και σε καλή φόρμα), ΑΕΚ (παίζει πολύ το Χ).

Ολα τα παραπάνω, δείτε τα κι εσείς. Ξαναλέω, έχουν βάση, γι αυτό και αναφέρθηκαν. Με πόσα έμεινα; Νις, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Καρλάιλ, Αίντραχτ, Τζένοα. Να πως τα 15 έγιναν… 5! Και πλέον, η δουλειά μου έγινε πολύ εύκολη! Γιατί; Μα γιατί η Καρλάιλ θα πάει μόνη της σε ένα μονό αποδεκτό draw no bet (19.00 η κανονική απόδοση, στο 15.00 το DNB), ενώ η Νις θα πάει σε κάποια δυάδα με κάτι άλλο (θα το δείτε παρακάτω).

Κι έτσι, έγινε το patent. Με Σέφιλντ (4.75)-Αίντραχτ 2 (4.20)-Τζένοα 2 (4.75). Ποιό είναι το κοινό χαρακτηριστικό των τριών ομάδων; Οτι παίζουνε με….τρα-γι-κες. Μπορεί να ξυπνήσουν σήμερα; Ας το κάνουν, δεν είμαι η Πυθεία, με δεδομένα παίζω. Και τα δεδομένα που έχω είναι ότι είδα με τα ματάκια μου τις….τραγωδιες των Λάτσιο, Νιουκάστλ και Σάλκε στα τελευταία τους ματς.

Πως είπατε; Κέρδισε η Σάλκε; Τα γραψα χθες νομίζω γιά το πως κέρδισε. Κοιμήθηκε ο Θεούλης. Εμένα δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, με απασχολεί η εμφάνιση. Και η Νιουκάστλ είναι σταθερά κακή, η Λάτσιο…σε αποσύνθεση και η Σάλκε έπρεπε να φάει ντόρτι προχθές. Δηλαδή, κοντράρω σε αποδόσεις εντελώς λάθος, τρεις ομάδες που (και συνολικά, αλλά κυρίως στο τελευταίο τους ματς) ήταν γιά το ανάθεμα! Βγήκε λοιπόν το patent.

Η Καρλάιλ μόνη της σε DNB, μένει η Νις (που δεν κατάλαβα γιατί γύρισε στο 2.80, αλλά το…δέχομαι μιά χαρά). Αυτή θα την “μπλέξω” με κάτι πιό μικρό, να κάνω και μιά δυάδα. Εδώ είχα να επιλέξω από Σεντ Ετιέν, Λοριάν over, Παλέρμο over. Τα …πιό μικρά, τα κάνω χάρισμα σε όποιον τα θέλει. Κι εγώ ξέρω να πω “Γκρασχόπερς over, αλλά μου δίνει 1.

55”. Τυφλός δεν είμαι, απλά παίζω με τις αποδόσεις, δεν παίζω με αυτά που μου πετάνε ως ξεροκόμματα (και καμιά φορά “τυράκια” οι μπουκ. Από τα τρία αυτά, πήρα το over στην Παλέρμο. Βάζει-τρωει πολλά εντός, η Σασουόλο… παίζει ρουλέτα σε κάθε ματς, έχουνε άμυνες τρύπιες και οι δύο, ενω παράγουν πολλές φασεις. Εδώ το το 2.05 μου κάνει μιά χαρά.

Οριακά δεν έπαιξα την Λοριάν, επειδή έχει πλαστικό τερέν. Κι έτσι έκλεισα το παιχνίδι μου, με αυτά θα πορευθώ… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.390 μονάδες. Ποντάρισμα 23/9: Μονό αποδεκτό: Καρλάιλ 2 DNB (15.00) με 17 μονάδες. Δυάδα: Νις 1-Παλέρμο over (5.74) με 62 μονάδες. Patent: Αιντραχτ 2 (4.20)-Σέφιλντ 2 (4.75)-Τζένοα 2 (4.75) με 17 μονάδες κάθε δυάδα, 10 η τριάδα, όλο μαζί 61 μονάδες.

Και αντίστοιχα, 50 μονάδες σε Τζένοα και Σεφιλντ, 60 σε Αιντραχτ. Ολο μαζί το patent, 221 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.090 μονάδες. Ισχυει ότι και χθες. Με ένα μονό, με ένα σημείο από τα συνολικά έξι, η μέρα μπορεί να είναι… ως μη γενόμενη, να πάρω τα λεφτά μου πίσω, άντε να χάσω…δύο καφέδες. Η Καρλάιλ είναι φυσικά η…έμπνευση της βραδιάς, ξέρω που πάω και ρίχνω τις μοναδούλες μου, αλλά ίσως αποδειχθεί και λαχείο! Σαφώς πάντως μου αρέσει παραπάνω από χθες, μπορεί να βγει κάτι καλό.

Νέο ραντεβού με στήλη το Σάββατο από εδώ, αλλά απόψε πάλι θα τα πούμε στο chat. Και…γιά τελευταία φορά, σας θυμίζω ότι το Σάββατο θα φάμε και θα πιούμε (bonus ένα live betting σε όποιους έρθουν, χεχεχεχεχε). Δηλώστε στο chat συμμετοχή γιά τη σύναξη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras